Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ti n'tnjejten kohe po kerkon mu respektu t'drejtat tuja edhe mu shtyp t'drejtat e tjeterkujt, kjo koka toke shqiptare edhe serbet spo guxojkan me fol serbisht edhe pse kan lind n'kit toke, paskan lind ntoke thuj edhe po dufkan me lshu vendlindjen, luja Millosheviqi Shqiptar, njeri i drejte koke
    Ti bre shoq çka je tuj hanger qi je tranue kshtu, a s'po t'ë doket vetja millosheviq tuj jav kajt hallin shkijev sikur millosheviqi kur vike me majt miting ktu, edhe aj jav kajke hallin shkijev qishtu si ti.

A je tuj marr vesh qi s'osht tuj jav nal kurkush shkijev me fol ne shkinishte, po qikjo pako e ahtisarit qi ta kan trus e nuk pe merr vesh, e parasheh që shkinishtja e shqipja, si të barbarta me kan gjuhë zyrtare në krejt Kosovën.

Qysh po tu doket ty kjo?

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Po mirë që po pyet.
    Mire edhe ti qe po "tenton" te pergjigjesh.

Tash me shpalljen e pavarsise, Vetevendosja duhet te shuhet. Me vjen keq per Albinin qe nuk zuri ndonje pozite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kiniku : 02-03-2008 më 18:14
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mire edhe ti qe po "tenton" te pergjigjesh.
    Ato që i thashë më lart mund t'i injorojë vetëm një serb i ndyrë.

Sot preshevarët vuajnë si mos më keq, nën shtypjen serbe, kurse serbët në Kosovë kanë privilegje mbi shqiptarët.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Ato që i thashë më lart mund t'i injorojë vetëm një serb i ndyrë.
    Perkundrazi, nuk injorova ate qe the. E lexova me kujdes te terin, prandaj edhe mora guximin te te them se ishte vetem "tentim" per pergjigje.

Sot preshevarët vuajnë si mos më keq, nën shtypjen serbe, kurse serbët në Kosovë kanë privilegje mbi shqiptarët.
    E vertete eshte se vuajne. Ne trazirat e fundit neper Serbi shume furrtar dhe Shqiptar jane zgjuar ose te kercnuar, ose me xhama te thyer ose me plakata fyese. Mos te flas per vuajtjet para dhe gjate luftes.

Kjo nuk eshte sekret dhe kete nuk e mohoj. Cka dua te mohoj, eshte se nuk dua te shendrrohemi ne Serb dhe te bejme cfare bene ata.

A te doket virtyt dhe tradite e Shqiptarve qe femijet e Serbve shkojne ne shkolle me percjellje? Apo te grushtohet plaka 90 vjeqare Serbe ne mes te Prishtines?

A kete na la amanet Kanuni?

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kjo nuk eshte sekret dhe kete nuk e mohoj. Cka dua te mohoj, eshte se nuk dua te shendrrohemi ne Serb dhe te bejme cfare bene ata.
    A shëndrrohesh në serb nëse pranon që në dokumentet tua të kesh gjuhën serbe, dhe emri rrugës tënde të shkruhet edhe shqip edhe serbisht apo bëhesh serb nëse nuk i pranon këto??

Kush tha se shëndrrohesh në serb, nëse nuk u jep serbëve privilegje. Aq ma tepër kush po jav shtin në krye kto budallakina. Mazamakeq.

Pakoja e Ahtisarit u ka ofru shkive privilegje o daj, e nuk po i kundërshton kurkush të drejtat elementare të shkive, po ama s'ban privilegje, se nuk i ka kurkush në botë këto privilegje që' i kanë shkitë.

A te doket virtyt dhe tradite e Shqiptarve qe femijet e Serbve shkojne ne shkolle me percjellje? Apo te grushtohet plaka 90 vjeqare Serbe ne mes te Prishtines?
    Mos na sill ktu propagandë srrbe, nuk osht tuj nguc kurkush, as s'ka ba vakija kurkun kjo punë.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga anthem
    Mos na sill ktu propagandë srrbe, nuk osht tuj nguc kurkush, as s'ka ba vakija kurkun kjo punë.

Une e ti nuk kemi cka bisedojme me shume.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    kiniku , shumë i paske në qef shkijet bre , të lumt , po më duket se ty me këtë fjal po ta merr mendja se internacionalist , të lumt.

phobia=frikacak
    ti banon në Kosovë , fort mirë , lkjo po ta jepka të drejten me di ma së mirti për Kosoven në botë .

Qaj zotnija që ka fol për faktet se Kosova asnjëher nuk ka qenë pjes e serbis në dokumentet ndërkombëtare ja paska fut kot , e ti pi din se Kosova paska qen e qenka e serbis , se ti jeton në Kosovë .

C.Hitchens , eshtë ndër mendimtarët më të mëdhenj në botë, dhe ai kur e thot fjalen e thot për të dëgjuar bota , dhe e ka shumë të matur , sepse ai nuk guxon të gaboj .

Ti natyrisht ki IQ më të lart se ai zotriu se jeton n¨Kosovë .

A e di cka është fatkeqësia më e madhe e Kosoves?

Fatkeqësia më e madhe e Kosoves është se në të jetojn një pjes e madhe e njërzve të "menqur" si ti .

askush nuk tha se shkijeve duhet ndalur të flasin gjuhen e vet , por ata duhet të dinë edhe gjuhen shqipe , të obliguar dhe se gjuha e tyre të jet zyrtare vetëm në ato komuna ku ka më shumë se 25% të popullatës , dhe natyrisht jo ato ndarje komunale sikur në planin famëkeq të Ahtisarit .
    Mbaj në mend , as në Finlanden e Ahtisarit , edhe pse ka pakica autoktone suedez dhe rus , gjuha zyrtare është vetëm finlandishtja , dhe Finlanda është shtet vetëm i finlandezëve .

Ti e di kët pun mesiguri se jeton në Kosovë e je fot i zgjuar .
    Po të jap një porosi , e cila mendoj është shum fer : DUAJE SHKAUN ME TË NJËJTEN MAS SA TË DO AI TY .

KILI

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET1
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Une nuk thash qe ky Zotria ja ka fut kot, thash qe ti ja ke fut kot qi the se nuk e njoh Serbine dhe historine e Kosoves, Ky Mr. Hitchens e ka pershkru drejt situaten e Kosoves mirpo ai nuk ju ka referu shqiptareve po botes perendimore, se shqiptaret i dine kto sene e shume e shume tjera,
    DUAJE SHKAUN ME TË NJËJTEN MAS SA TË DO AI TY
    nuk e bej kete se nuk du t'perfundoj si ai, Jugosllavia ishte nje fuqi evropiane, dhe kryesisht serbet ishin ata qe krenoheshin te tregonin identitetin e tyre kombtar e shteteror, po e sheh qka ndodhi kur serbet filluan politiken e tyre ultra-nacionaliste, u coptuan si asnje vend tjeter ne historine botrore dhe prap kjo nuk u mjafton, tash kur ju kan shterrur t'gjitha forcat kane filluar t'vin ne poziten e shqipetarve t'kosoves para vitit 99, ndersa ne si populli me i plogesht dhe me i prapambetur ne Evrope duke ndjekur rrugen demokratike t'perendimit dale ngadal po perparojme politikisht (pasi nga aspekti ekonomik e social, fatkeqsisht nuk kemi marr ende asnje ndihme nga bota perparimtare)
    Kosova u shkeput nga Serbia dhe tash pret njohjen nderkombtare, Vetvendosja ka te drejte se me 17 shkurt ecem 1 hap para 3 mbrapa mirpo ky hap qe kemi ec perpara eshte aq i madh saqe hapat e tjere mund te merren si te pakonsiderueshem

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Hej Mikrrobo, a ti pe kqyrshe çka po ban shkau e ti me ba të kundërtën a?

Tash shkijet kokan kan patriota edhe ti mos mu ba patriot, se nuk po don mu ba si shkijet.

Ça ta merr menja ty, mos me marr as frymë, se shkitë po marrin frymë, e na tash nuk duhet me marrr frymë?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Perkundrazi nese Serbet bojn diqka qi i sjell dobi edhe une pa e bo se lo po urrejtja e tyre ndaj shqiptareve dhe popujve tjere i ka shkatrruar tmerrsisht, krejt ngjarjet qe kane ndodh n'Ballkan dekadave tfundit bazen e kane pase urrejtjen, populli serb nga keto ngjarje ka dal ma pak i pervujtun po ma i humburi, coptimi i trojeve shqiptare ka qene pasoje e nje pushtimi 500 vjeqar turk, mirpo coptimi i Jugosllavise eshte diqka shume ma e dhembshme se nuk ka ardh prej ni pushtimi shumeshekullor si n'rastin e shqiptareve po prej 1 diktature t'brendshme hiq ma shume se 15 vjeqare, ju pe shihni situaten veq prej 1 pike referimi e nuk pe paramendoni si e shohin serbet, n'secilin vend n'Ballkan ka minoritete, po minoriteti serb n'Kosove eshte diqka i veqante, mendoje kete rast "Ti je lindur ne Kosove, je shkolluar ne paqe dhe ta kane ngulur n'kry se je duke jetuar ne zemren e shtetit tend ame, papritmas bashkeatdhetaret tu me politikat e tyre te ndyra kryejne nje gjenocid kunder nje populli tjeter dhe ai qe duhet ti pagush borxhet je ti, tash kjo Kosova t'del si pjese e okupuar dhe ti ke lindur ne nje vend t'gabuar, qka tkane mesuar eshte gabim dhe tash duhet ta vazhdosh jeten n'izolim duke ta perkujtu gjithmone se je n'vend t'huj dhe nuk je asgje pos penges per popullaten autoktone"

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. Përgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 06:42
  3. Pse Deklarata e Shpalljes së Pavarësisë...
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 21:01
  4. Udhetimi i panjohur i flamurit
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2004, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •