Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    albini kishte nje rol..
    te terhiqte sa me shum kaqola nga rruget e kosoves ne haurin e tij..
    kta kaqole.. do te ishin nga radhet e ldk-se.. sepse ashtu ishte porosia.. qe ne votime.. ldk te shkonte ..e shkaperdrdhur.. kurse pdk te shkonte si grusht celiki rreth enverit.. hoxh jakup.. dhe ashtu ndodhi..

albini me nji ane..industria shpifse e pdk-se me nji ane tjeter..e u ba nji cifte e mire efikase kunder ldk-s e ldk po.rdhi.. e fitoj kup komunikat-ivi..
    bravo qosja me demaqt e edvin veliajt.. e gjinush mavrot..
    ja mbrriten qellimit..

ka pas nji komitet.. i .. duam parave tona..ne vlore 97-te..
    ai kinse kerkonte parate tona..ne fakt kerkonte shpartallimin e partise se dhjetorit studentor.. dhe ja mbrriti qellimit..
    sapo erdhi nepushtet ps-ja ky komitet u be..komiteti i..nuk i duam parat tona.. na pri parti perparane fitorje te reja..

keshtu dhe albinasit e vet fundosjes..
    do i shihni si kan me e harru vet fundosjen.. kinse ka me i dal ndonji aksion tjeter..

lereni kosoven te qete..o albin velitë..

e din sejdiu fatmir punen.. se cka i duhet kosoves..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    shfryj, salimandri, shfryj, se nuk ta vershellen njeri ...

nuk keni me akses ne Kosove, nuk ua vershellen njeri, nuk i duhen me trazovaçe si puna jote ...

nuk mund te merrni me "dafina" te vjedhura, o vjerdhacuk salimandrist ...

ki kujdes se mos nxehet salija, e te vuri drune ...

hidhu, e zhgrraps shpifje e vjellurina, si dikur ustai yt neshat tozaj ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Ju përkrahni edhe vrasësit rumun të djemve shqiptarë në demostraten e vtiti të kaluar
    A nuk ishte vet Albini qi doli pas tragjedise dhe theksoi se demostrata ka perfunduar me sukses
    burgosjen e Albinit
    Skem pune tjeter na tash veq t'dalim t'protestojme per lirine e Albinit e Ramushit
    djegjen e pasuris së Kosoves nga shkijet si dhe ozurpimin e terirorit të Kosoves nga ata
    ke harru me permen edhe Gjenocidin
    Ndryshe nuk mund të kuptohet logjika e juaj antishqiptare.
    qdo logjike qe nuk bazohet n'logjiken e "Vetvendosjes" pe quan anti-shqiptare?

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Ti phobia(frikacak) mbasi paske mar e paske komentu disa thënie të mijat desha të vërtetoi se në cilen aj je bre djal .

Përgjigju këtyre pyetjeve:

1. cfarë është më e mirë?
    a) Shteti i pavarur i Kosoves me vulën Referendum gjithëpopullor .(VETVENDOSJE!)
    b) shteti i "pavarur" i Kosoves në i bazuar në planin e Ahtisarit (TË TJERËT)

2. cfarë është më mirë:
    a) Kosova me kushtetutë të Kombit shqiptarë dhe qytetarëve të tjerë.(VETVENDOSJE!)
    b)kosova me kushtetut të gjitha pakicave e qytetarëve të tjerë (TË TJERËT)

3.cfarë është më mirë
    a) Gjuha zyrtare në Kosovë të jetë:shqipja dhe anglishtja.(VETVENDOSJE!)
    b) Gjuha zytrare në Kosovë të jenë :shqipja e shkinishtja .(TË TJERËT)

4.cfarë është më mirë:
    a)Kuvendi i Kosoves të merr vendime me shumicë të të zgjedhurve të popullit.(VETVENDOSJE!)
    b) Kuvendi i Kosoves të merr vendime me shumicë dyfishe shkije e shqiptare .(TË TJERËT)

Ka edhe shumë qështje tjera që janë shum kontradiktore por që të mos zgjas shumë përgjigju në këto e pastaj folim.

KILI

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Pergjigje:

1. "A" shteti i pavarur me vulen referendum popullor - mirpo ky opcion eshte iracional pasi Kosova deri me 17 shkurt ishte pjese e shtetit serb dhe i nenshtrohej kushtetutes serbe dhe rezolutes 1244 keshtu qe nese Beogradi te propozonte referendum (Prishtina nuk e kishte nje kompetence te tille dhe nuk e ka as sot) pjesmarres do te ishte e tere popullata e Serbise jo vetem e Kosoves megjithate Kosova fitoj Pavaresine nga Serbia me meriten e pales nderkombtare te botes perendimore te cilet nderhyne me dhune dhe shtypen autoritetin serb ne kosove, une jam i vetedishem se Kosova nuk eshte juridikisht shtet shqiptar dhe nuk eshte nen sundimin e popullit, prandaj shpallja me referendum sigurisht dot ishte opcioni i preferueshem per komunitetin shqiptar te Kosoves dhe n'pergjithsi boten shqiptare.

2. "A" Kosova me kushtetute te kombit shqiptar dhe qytetareve te tjere - padrejtesia e vetme ne pakon e ahtisaarit eshte ky rast mirpo ta dish ketu faji qendron ne palen shqiptare te cilet asnjeher nuk kerkuan te drejtat e shqiptarve per ruajtjen e identitetit kombtar ne takimet zyrtare me nderkombtaret.

3. "B" Anglishtja eshte gjuhe nderkombtare dhe ne njefar menyre eshte gjuhe zyrtare ne tere boten, ndersa komuniteti serb qe jeton ne kosove gezon te drejten e zyrtarizimit te gjuhes.

4. "C" - dot ishte me mire qe kuvendi i kosoves te mos mirrte fare vendime, keshtu fjala e krimit dhe korrupsionit nuk dot ndikonte ne jeten e qytetarit

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    1. "A" shteti i pavarur me vulen referendum popullor - mirpo ky opcion eshte iracional pasi Kosova deri me 17 shkurt ishte pjese e shtetit serb dhe i nenshtrohej kushtetutes serbe dhe rezolutes 1244 keshtu qe nese Beogradi te propozonte referendum
    Robo, s'je kërkah, nuk bëhet fjalë këtu për referendum që e cakton parlamenti, por bëhet fjalë për të drejtën e vetëvendosjes, që na takon si popull, e kena shti kryt në p.idh e s'po dina me lyp atë që na takon.

Simas teje ne që nuk jemi shtet nuk po na takojka e drejta për vetëvendosje, pra me ni llaf ti po thu, kur nuk je qitash s'ki me kan kurrë.

A bash për çata që s'jena, dojna me kanë. Kundër këtyre pengesave ka luftu populli. Nuk e pret kurkush breogradin me na dhanë të drejtën për referendum.

2. "A" Kosova me kushtetute te kombit shqiptar dhe qytetareve te tjere - padrejtesia e vetme ne pakon e ahtisaarit eshte ky rast mirpo ta dish ketu faji qendron ne palen shqiptare te cilet asnjeher nuk kerkuan te drejtat e shqiptarve per ruajtjen e identitetit kombtar ne takimet zyrtare me nderkombtaret.
    Nuk është kjo padrejtësia e vetme, por e tërë Pakoja është një padrejtësi, sepse kur i beson dikujt shumë atëherë edhe ai ta ngul si mos më keq. Ne i besuam shumë këtyre farë të huajve, dhe këta tash ne e trusën Pakon.

"Mos i jep bukë gjithkuj se të vret buka jote"

3. "B" Anglishtja eshte gjuhe nderkombtare dhe ne njefar menyre eshte gjuhe zyrtare ne tere boten, ndersa komuniteti serb qe jeton ne kosove gezon te drejten e zyrtarizimit te gjuhes.
    E gëzoi apo s'e gëzoi, gjuha serbe është zyrtare në tërë Kosovën. Edhe dokumenti yt personal do t'i ketë të gjitha shënimet sa në gjuhën srrbe sa në gjuhën shqipe. Sepse kështu e cakton Pako e Ahtisarit.

4. "C" - dot ishte me mire qe kuvendi i kosoves te mos mirrte fare vendime, keshtu fjala e krimit dhe korrupsionit nuk dot ndikonte ne jeten e qytetarit
    Nuk e ke kuptu atë shokun më lartë.
    Sipas kushtetutës ose Pakos, parlamenti së pari do të votojë me të gjithë deputetët (kush pro, kush kundër), por pas kësaj do të votojnë vetëm pakicat, ku dy të tretat duhet të jenë pro atij ligji, e dy të tretat janë serbë, prandaj serbët mund të bllokojnë çfarëdo ligji në parlament dhe nuk mund t'a miratosh një ligj pa dashur serbët.
    Ja pra 5% e popullësisë, luan me ne.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    phobia - me të than të drejten unë e kan kuptuar edhe para këtyre përgjigjeve tua se në cilen anë je , po ndoshta kjo të bënë të vërtetohesh edhe vet se ku je .

Lexoje gazeten "Gazeta Expres" E shtunë 1 mars 2008 , artikullin "Serbët ngucin plagen e tyre" shkruar nga Christopher Hitchens faqe 8 -9 (e përkhtyer në shqip)
    www.gazetaexpress.com .

Ti së pari nuk e di cfarë është Kosova dhe si është historia e saj .

Ky artikull nuk është i shkruar nga shqiptarët por nga një ndër njerzit më të menqur në botë sot C.hitchens . Ti nuk i beson shqiptarëve , pra ndoshta do t`i besosh kti amerikani.
    Sa për info e kam edhe artikullin në gjuhen angleze .

Nëse e lexon do të mësosh si është puna e Kosoves dhe Serbisë .

ti koke fort i mirë more , shkijeve po ja jepshe gjuhën zyrtare në tok shqiptare se pi meritojkan . Ti nuk besoj se je shqiptarë . Ty nuk të kan ngacmu asnjëher shkijet , dhe as që banon në Kosovë , e pse me ta ndi sa gjuhë e sa flamura e cfarë flamura valviten në tokë shqiptari .

Për anthem:
    Nëse nuk gaboj , nuk kuptove se cfarë kisha në mend në piken 4 .
    nuk po kuptoj se cfarë nuk ki marr vesh , nga përgjigja jote po e kuptoj se kemi të njëjtin kuptim për kuvendin .

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK NDALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Ti se pari nuk e di cfarë është Kosova dhe si është historia e saj
    Ja ke fut kot
    Ky artikull nuk është i shkruar nga shqiptarët por nga një ndër njerzit më të menqur...
    ky artikull nuk eshte i supozuar per mua pasi qe une jam i lindur dhe i rritur ne Kosove dhe e njoh me mire Serbine dhe historine e Kosoves se vet Autori.
    ti koke fort i mirë more , shkijeve po ja jepshe gjuhën zyrtare në tok shqiptare se pi meritojkan
    Ti n'tnjejten kohe po kerkon mu respektu t'drejtat tuja edhe mu shtyp t'drejtat e tjeterkujt, kjo koka toke shqiptare edhe serbet spo guxojkan me fol serbisht edhe pse kan lind n'kit toke, paskan lind ntoke thuj edhe po dufkan me lshu vendlindjen, luja Millosheviqi Shqiptar, njeri i drejte koke
    Ty nuk të kan ngacmu asnjëher shkijet , dhe as që banon në Kosovë , e pse me ta ndi sa gjuhë e sa flamura e cfarë flamura valviten në tokë shqiptari
    Une siq thash ma lart, kom lind n'Kosove e kom perjetu Luften e fundit, banoj n'Kosove edhe Flamurin qi du me pa t'valvitet osht normalisht flamuri qi valvitet edhe n'Tirane.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Referendum gjithëpopullor

Okay.

CKa nese 200.000 Serbet e Mitrovices dhe gjithe Kosoves bejne nje referendum qe territoret qe banohet nga ata te i bashkangjiten Serbise?

Apo, a kane edhe ata te drejte ne Vetevendosje apo vetem Shqiptaret?

Apo, me mire eshte keshtu sic eshte!?
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Okay.

CKa nese 200.000 Serbet e Mitrovices dhe gjithe Kosoves bejne nje referendum qe territoret qe banohet nga ata te i bashkangjiten Serbise?

Apo, a kane edhe ata te drejte ne Vetevendosje apo vetem Shqiptaret?

Apo, me mire eshte keshtu sic eshte!?
    Me plot të drejtë mund të them se qenke injorant në këtë fushë. Po mirë që po pyet.

Serbtët janë as 5% e popullësisë. Kështu që s'kanë se si të bëjnë referendum. Për të fituar referendumin duhet të jenë përmbi 50% pro, kurse këta që të gjithë së bashku nuk janë as 5%. Edhe po të bëjnë referendum, edhe të gjithë po të votojnë, as 5% e Kosovës, nuk i bie të votojë.

S'dyti, duhen marrë parasysh faktet që këta këtu janë ardhacakë, dhe atë, ardhacakë të vonë.
    DUHET ta dinë mirë ***** e tyre që e kanë ba ktu e 100 vite, kanë dëbuar shqiptarë për në' Turqi, dhe sot jetojnë në shtëpitë e tyre.
    Ne nuk kemi ba asniherë masakër mbi shkijet, përkundrazi ata edhepse pakicë në Kosovë, kanë bërë zullum mbi shqiptarët, për një shekull rresht.

Shumë shkurt ata janë pakicë e shpërndarë anë e mbanë vendit, dhe s'kanë sesi të kërkojnë vetëvendosje.

E drejta e vetëvendosjes i takon një populli autokton, dhe që është kompakt, pra një teritor i përbashkët, dhe jo komuna të shpërndara anë e kënd vendit.

Për veriun e Kosovës nu di sa je i informuar ti, se e shoh që ju në diasporë keni pak njohuri, por në Veri ka edhe shqiptarë, mos harro.

Po edhe pse shqiptarët në disa komuna të veriut janë pakicë, ti më mirë tregomë mua pse kur u caktuan kufijtë e KSA të Kosovës, nuk u ngritën serbët e veriut të protestojnë ?

E shumta që mund të kërkojnë serbët është ajo që kanë shqiptarët në Preshevë, por për këtë duhet të na falenderohen, sepse nëse ne u japim serbëve ato të drejta që shqiptarët i kanë në Preshevë, ne në fakt jemi duke ja ba ni nder të madh.

Pse nder të madh? Sepse shqiptarët në Preshevë nuk shkuan në shekullin e 20 duke ua marrë shtëpitë serbëve, por ishin autoktonë. Ndërsa serbët në Kosovë erdhën në shekullin e 20 valë-valë herë disa e herë disa të tjerë, dhe vazhdimisht kanë bërë zullum mbi shqiptarët.

Pra një dallim i qartë është këtu mes nesh: Pakica shqiptare në Preshevë ka qenë dhe është e shtypur, kurse pakica serbe në Kosovë ka qenë dhe mbetet shtypëse.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. Përgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 06:42
  3. Pse Deklarata e Shpalljes së Pavarësisë...
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 21:01
  4. Udhetimi i panjohur i flamurit
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2004, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •