Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Por me pamvaresine e Kosoves une mendoj se ka dicka ne prapa skene qe do te servohet me vone, se ne te kunderten nese ndjeket ajo ender e Evropes sic servohet sot nuk do te kete fund te mire. Nese jan aq te cekur dhe barazimin ndermjet kombeve, shteteve Evropa ta ben ne kete menyre do te deshtojne shume.
    Do të servohet ajo që është thënë e stërthënë po që nuk duan t'ia vëjnë veshin. Do të servohet Decentralizimi dhe Eksteritorialiteti, madje qysh këtë pranverë do të fillojë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Anthem citoi:

Nasht ebu le të bajnë sa të dojnë lidhje vertikale , le të lidhen sa të dojn me beogradin
    - Serbet kane te drejte te bejne lidhje vertikale me Serbine sikurse Shqipetaret me Shqiperine

le te djegin sa te dojn postat tona policore, le ta marrin gjysën e Kosovës
    - Kush me marre gjysen e Kosoves, Serbia i ka la durt me kosoven deri n'globalizimin total

le ta zbatoj në tërësi pakon e ahtisarit, le ta bajn gjuhën serbe zyrtare, le te na konsiderojn ardhacakë
    - Pakoja ahtisaarit eshte e drejte dhe demokratike, ideale per situaten momentale n'Kosove, askush s'pot konsideron ardhacak

me rëndësi është se tash jemi juridikisht të ndarë nga Serbia, njëherë e përgjithmonë
    - Absolutisht kjo eshte me rendsi

Kjo është vula e pavarsise
    - Ktu gabon, procesi i pavarsimit vazhdon, shpallja unilaterale e 17 shkurtit eshte hapi fillestar

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Per te vazhduar deklaraten e Albinit

Pika 9. Deklarata e Pavaresise nuk e ka falenderuar Albinin per protestat qe ka bere dhe per grafitet qe ka shkruar ne muret e Kosoves, dhe si e tille pavaresia eshte gjsmake dhe jo e vlefshme.

Ej po i forte eshte Albini. Pse s'behet avokat i Serbise sepse i ka argumentat me te forta se te Vojo Kostunices.

Dhe ec e mbushe shqiptarin me mend...

o Doktor po ti e kupto që edhe Shqipëria nuk është më shtet i pavarur sepse minimumi i mungo ushtria, pastaj për të mos folur për mungesën e vullnetit të sumshkepmave që na shalojnë. Ty një bytH ambasadori grek të bo deklarata që hapur cënojnë sovranitetin dhe nuk e rru njeri.

Po e keqkuptoni shumë robin sipër!

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    As mos e vrisni mendjen se asigje ska per te ndodhur gjithcka me perfundim te mire ka per te dalur :P
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Pak a shume te drejte ka Albini ne ato qe thote, por nuk behen te gjitha pernjeher. Avash avash se keshtu e do puna, apo te perseritet lufte prap e te na vriten edhe njeher mijera bij e bija Shqiptar.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    per tu bere kosova shtet taman si duhet dhe si e kerkon vetvendosja eshte dashur qe shkijet vet ti debojm nga kosova e jo me ndihmen e nato-s.nese i kerkon dikujt ndihme ai te jep aq sa don ai e jo sa te duhet ty.Albini dhe vetvendosja kerkon ate qe duhet e jo at qe e merituam te na dhurojn te tjeret.sa ja kemi ba hyzmetin pavarsise aq pavarsi kemi.e pranoj se Albini dhe vetvendosja jan patriot te mire ja duan me te miren Kosoves dhe qeshtjes kombetare dmth nuk ka vend te dyshohet ne patriotizmin e tije dhe shokeve por nuk kemi punu ma teper vet.te me falin te gjithe per kete shprehje por si thone me k.. te huaj ne dasem nuk shkohet.e ne pak e kemi luftu shkaun.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    - Pakoja ahtisaarit eshte e drejte dhe demokratike, ideale per situaten momentale n'Kosove, askush s'pot konsideron ardhacak
    Thënia ime ishte një ironi me sa e pe, dhe me sa di unë ironia nuk citohet fjalë për fjalë. Nejse.

A e ke lexu Pakon e Ahtisaarit, të paktën njëherë??

Ku e sheh demokracinë në Pakon e Ahtisarit??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Thënia ime ishte një ironi me sa e pe, dhe me sa di unë ironia nuk citohet fjalë për fjalë. Nejse.

A e ke lexu Pakon e Ahtisaarit, të paktën njëherë??

Ku e sheh demokracinë në Pakon e Ahtisarit??
    Pohuesit gjithmon i takon arsyetimi por ne kete rast une nuk mund ta marr pakon e ahtisaarit dhe ta komentoj secilen pike per te treguar se eshte demokratike, Pakoja permban nje teresi kushtesh t'percaktuara nga Bashkesia nderkombtare per te evituar ndonje konflikt t'padeshirushem, dhe kryesisht per te mbrojtur te drejtat e minoriteteve, ti duhet me dit mire se bota perendimore eshte aleate e vendosur e shqiptareve perkatesisht komunitetit shqiptar te Kosoves, a e ke mendu najher qka dot ndodhte po t'plotsohej deshira e vetvendosjes per shtypjen e tgjitha etniteteve jo-shqiptare dhe largimin e misionit nderkombar, Serbia dot hynte n'lufte dhe dot fillonte nje gjeocid te ri kunder popullit t'cilin shqiptaret normalisht nuk do kishin force ta parandalonin, edhe pot mos ndodhte kjo anarkia do ta krynte punen e vet

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pohuesit gjithmon i takon arsyetimi por ne kete rast une nuk mund ta marr pakon e ahtisaarit dhe ta komentoj secilen pike per te treguar se eshte demokratike,
    Atëherë si mundesh të pohosh se është e mirë?

Unë e kam lexuar pikë për pikë, dhe me të vërtetë është çudi se si politikanët tanë kanë bërë aq lëshime kolosale në favor të serbëve duke i cunguar të drejtat elementare të shqiptarëve.

a e ke mendu najher qka dot ndodhte po t'plotsohej deshira e vetvendosjes per shtypjen e tgjitha etniteteve jo-shqiptare
    E drejta për vetëvendosje do të thotë të vetëpërcaktohesh për fatin tënd, dhe jo të shtypësh të drejtat pakicave, e as të bëhet pazarllëk mes politikanësh për fatin e popullit.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Demokraci nuk do të thot të bësh cfar të duash , të thuash cfarë të duash ...pra me një fjalë nuk është e barabart me anarki dhe antikulturë dhe antiedukatë .

Theksovat demokracinë sepse deshta të përkujtoj disa forumist këtu që po marrin guximin të shprehen si thot populli " e lëshojn fjalën si lopa baglen"

Lëvizje "VETVENDOSJE" është organizata më përparimtare shqiptare , jo vet¨m në Kosovë por mbar shqiptarinë .

Kjo organizatë është me vizion , dhe nuk është cudi se disa matrapaz këtu nuk kuptojn , sepse ata nuk shofin as deri te hunda e vet e lere më të ardhmen e vendit .

Të gjith që e zënë në gojë Planin e Ahtisarit , le ta lexojn njëher e pastaj le të komentojn atë dhe kritikat ndaj tij.( le ta lexoj disa her se cfarë koka kanë , s`e besoj se do ta kuptojn pa e lexuar bile 3-4 herë)

Ne do të jemi dëshmitarë të së ardhmes së afërt të Kosovës , dhe do të bindemi sa "të mira" do të na sjell kushtetuta e kosoves e bazuar në planin e Ahtisarit .

Vet draft kushtetuta është fakt i gjallë i të "mirave" , sikurse që na doli edhe flamuri i "bukur" .

Kta far matrapazët , shkurtpamës e trupak besoj se edhe jan betuar në at flamur . Po le të vazhdojn ashtu se ashtu kërkon serbia .
    Ju përkrahni edhe vrasësit rumun të djemve shqiptarë në demostraten e vtiti të kaluar , burgosjen e Albinit dhe djegjen e pasuris së Kosoves nga shkijet si dhe ozurpimin e terirorit të Kosoves nga ata(shkijet) . Ndryshe nuk mund të kuptohet logjika e juaj antishqiptare.

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. Përgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 06:42
  3. Pse Deklarata e Shpalljes së Pavarësisë...
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 21:01
  4. Udhetimi i panjohur i flamurit
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2004, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •