Kam vene re te njejten genjeshter ne shume vajza...
Kur ajo thote...:S'tu pergjigja se s'kisha kredit ne celular.
Dhe ne te vertete do te thoje:Nuk dua me tu pergjigj.
Ose kur thone...: Kam ndrruar celular dhe me eshte fshire nr yt i telefonit...
Kam vene re te njejten genjeshter ne shume vajza...
Kur ajo thote...:S'tu pergjigja se s'kisha kredit ne celular.
Dhe ne te vertete do te thoje:Nuk dua me tu pergjigj.
Ose kur thone...: Kam ndrruar celular dhe me eshte fshire nr yt i telefonit...
Ajo thotë: nuk më jep shumë vëmendje. Sot më pyete çfarë bëra vetëm 23 herë dhe jo 24 si dje e as 31 si pardje. Dhe të thashë që do vija për shopping. As u begenise të më pyesësh çfarë bleva, as tani nuk tregon të paktën një interes sa për sy e faqe. Je shumë debil, nuk kuptoj çfarë gjej te ty. apo e bën kastile që të më nevrikosesh? nuk i meritoj unë gjëra të tilla.
ai thote: ke te drejtë bebuthe, kërkoj të falur, do përpiqem të të jap rendësinë që meriton.
në të vërtetë asnjë nuk di ose ska kuptuar çfarë do të thotë ajo dhe fundja fundja si intereson dhe njeriu. Ndërsa ajo që thote ai në të vërtetë është "p!rdh o Muço bëj perona.."
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Nese nje femer te thote...: Nuk te meritoj...."çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Nuk eshte per ato qe me the...eshte per ato qe nuk me the..."çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Kam nevoje te rri vetem...çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Do te te dua per gjithe jeten....çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Ne ç'ore do kthehesh sonte...?...çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Dua te rri afer teje per gjithe jeten...."futja vrapit.
Nese nje femer kur eshte duke puthur i mban syte hapur...çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Seksi nuk eshte gjithçka...nuk ka kuptuar asgje.
Nese nje femer para se te besh dashuri e paguan....pas 5 min çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer kur e mer ne telefon te ngaterron me ndonje tjeter...çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote: Sa sy te medhenj qe ke.....eshte kesulkuqja.
Nese ne kinema nje femer qe se njeh,te fut duart te kofshet......eshte nje trans.
Nese nje femer hidhet nga kati i 5 per ty...çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer te thote...: Po me bie celulari...dhe ti ske degjuar gje...çdo gje ka mare fund.
Nese nje femer e bukur te thote duke te hedhur duart ne qafe: "Me ke munguar...."...atehere ndoshta mund te themi qe eshte nje fillim i mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga Xingaro : 26-02-2008 më 08:41
ai thote"zemer sot jam l lodhur,bejme nje dite tjeter dashuri"
ka ndemend"bo ça kofshesh kishte,kjo kolegia e re"
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Te kjo jam dakord.Nese nje femer te thote: Sa sy te medhenj qe ke.....eshte kesulkuqja
edhe te kjo tjetra
Nese nje femer hidhet nga kati i 5 per ty...çdo gje ka mare fund
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
nese nje femer te thote''si kam bere dashuri me ty nuk e kam bere me asnje tjeter'' do te thote qe te konsideron thjesh loder ne duart e saj
nese nje femer nuk te merr ne tel per 24 ore do te thote qe cdo gje ka marre fund
Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 23-04-2008 më 07:37
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Ndryshimi i të vërtetës dhe mungesa e sinqeritetit! :P
ralph dit per peshkim sot
un jom tu hudh grepin se ja kam i cik doren
Do zoti bie naj brune sot se mka ardh ke huna me bionde :PppPpp
BanDa-BuTueSi
Kjo eshte teme per adoleshentet e flitet per kategori meshkujsh qe s'dine te bejne gje tjeter vetem te hane fara rruges. Sesso bejne dhe minjte po mundohuni te merni nga jeta kenaqesi shpirterore se nuk i intereson askujt sa mardhenie sesuale ke pasur ne jete po sa i pasur je ne shpirt.
Krijoni Kontakt