hahahaha notorius i paske qa dhe hallin cupes. Kot thone qe nuk jemi te ndjeshem ne cunat. lol
Te prezervativi te shko mendja te shkon. Po varet kush udheheq, koka poshte a koka lart.
hahahaha notorius i paske qa dhe hallin cupes. Kot thone qe nuk jemi te ndjeshem ne cunat. lol
Te prezervativi te shko mendja te shkon. Po varet kush udheheq, koka poshte a koka lart.
Ezekiel 25-17.
un tregova thjeshtė ktė partikolare... ndėrsa ti pa mė njoft mė kundėrshton, pa pikė kuptimi
nejse,
femėr e thjeshtė ishte, e kulturuar nga t'gjitha drejtimet... un pėrfitova nga ajo aq sa dhe ajo pėrfititoj nga un, pėr mu rėndsi prioritet ishte qė kjo tė ndjehej mirė
n'fakt pėr ju qė jetoni me bindjen i vej kapak e se jap PROSTITUTA ju duken dhe femrat e njė farė moshe me minifund...Ka te ngjare te kete qene ndonje prostitute rruges per ne memedhe![]()
ėsht mė e lehtė qė tė kalosh njė natė pasioni me njė femėr tė lidhur e martuar apo e fejuar se me njė prostitut
prostituta e ka pėr profesion ushtrimin e seksit, dhe ėsht mendimi i fundit qė mund tė giroj tek truri... sonde do e kaloj me kėt tipin natėn pėr qefė...
E PASKA LANE THATE TE SHKRETEN:
Kam shum koh qe jam larguar nga Shqiperia dhe nuk e kam iden se si munt te jet jeta aty tani ne keto vitre se deshi fati te kthehesha .
Me gjithate do te thoja le ta quajme fakt te kryer kete rastin qe po na pershkruan zotrote
sigurishte qe do ta coja direkt mendjen tek preservativa (kllef K...) ca besimi munt ti jepja asaj kur ben pjes jeta ime ketu dhe ajo vet do ta kerkonte se si munt te te besonte ty o donzhuan qe nuk vuan nga ndonje semundje .
Realiteti i jetes nuk ka goc te fejuar se u zu me burrin apo nuk e ndieu veten te lir kur beri sex dhe kush i doli para e provoi qe ta shijonte ose te kenaqej .
Nje goc e rastit qe ju thoni ajo eshte vec nje prostotut dhe azgje tjeter po keto e bejne jo se je shum i bukur ose i sjellshem apo talent nga goja e kan menyr jetese jan te punsuara me kush tju dali para prandaj na thuaj te verteten sa te kushtoi qefi qe bere
Faleminderit Borshi ne Emigrim
.......,...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga unusual_so : 15-04-2008 mė 05:40 Arsyeja: ...
ėhė
nė ato maja rripa rripa... njė herė tė hipa e prap tė hipa
muhabeti me ju.
Krijoni Kontakt