Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 76
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Pse qenke merzit kaq shume? Edhe seksi per nje nate ka bukurine e vet, sepse e di qe sdo te ngeli ne dere, po thjesht qeteso trurin edhe te nesermen se njeh me.
    Seksi eshte seks, ska rendesi per 1 nate apo 2 net
    Nejse edhe seksi vetem nje nate ka lezetin e vet,

Kjo eshte jeta plako.
    Kjo asht jeta e mashkujve plako....sot edhe femrat jan ba "mashkuj"
    mbush endergji punu fito jeten e kur kesh para , mashkujt bin si mizat ....

mir ke then edhe ne femrat thojm per 200 gram sugjuk pse te mbajm nji derr ne shtepi

gruja e martuar nji dit vjen nga puna dhe shef burrin duke mbyt miza,e kish ba tavolinen pis ,dhe i thot ik se na bene pis ketu, ai thot jo i kam mbyt tre mashkuj e nji femer...tash ke mesu edhe gjinin e mizave thot gruja ? po thot tre i kam mbyt mbi gotat e birres e nji ishte kapur ne pasqyre
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    nje nate.nje si asnje prandaj mund te quhet ndryshe e jo dashuri.

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    ashtu si e ke pershkru ti ma plako, me shume pesimizem, mos ndoshta je zhgenjy nga nje femer dhe ti ke kerkuar me shume, per mendimin tim personal, nuk asnje gje te keqe te kalosh nje nate sex all night e te nesermen ciao baby, per nje person qe eshte beqar dhe qe nuk ka nevoje te kete angazhime serioze ne nje lidhje , kjo eshte idealja, gjithmone vazhdoj sipas mendimit tim?????

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Me ka ndodhur dhe mua "One night stand" dhe vetem kenaqesise se momentit nuk ka asnje gje tjeter te mire perveēse gjera te keqia qe mund te kete me bollek. Mua me ndodhi pa dashje pasi personalisht nuk jam per keto gjera, jam dhe pakez si tip romantiku kshu, me pelqejne te tjera gjera.

Por, gjithsesi nuk besoj se duhet te kalosh ne nje shkalle te tille pesimizmi per kaqgje. Kujdo mund ti ndodhe kjo me ose pa deshiren e vet. Por duhet pare perpara, te nesermen lere atje ku eshte e mos e ler te te ndjeke nga pas.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Me ka ndodhur dhe mua "One night stand" dhe vetem kenaqesise se momentit nuk ka asnje gje tjeter te mire perveēse gjera te keqia qe mund te kete me bollek. Mua me ndodhi pa dashje pasi personalisht nuk jam per keto gjera, jam dhe pakez si tip romantiku kshu, me pelqejne te tjera gjera.
    Saktėsisht si mund tė ndodhė pa dashje njė one nite stand? Se kam tė qartė. Ty psh Madaber si tė ndodhi? Atje kur kaloje taaaak rrėshqite dhe gabimisht e.. mbėshtete gjėkundi??
    Ndaji kėto taktikat me forumin..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Clauss, nje rast tipik eshte kur je i/e dehur dhe nuk je i afte te kontrollosh veten. Kjo mendoj se eshte nje nga ato me "padashje".
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Clauss, nje rast tipik eshte kur je i/e dehur dhe nuk je i afte te kontrollosh veten. Kjo mendoj se eshte nje nga ato me "padashje".
    aaa duhet tė jesh kaq shumė i dehur? flm
    tėrė kėtė kohė sikur e dija qė diēka bėja gabim. Jo pėr gjė po jam bėrė dhe copė nga gjynjtė duke rrėshqitur.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

cool as .... Maska e tani27
    Anėtarėsuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    edinburgh
    Postime
    64

Red face

Citim Postuar mė parė nga ralph Lexo Postimin
    Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?

Sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?

Sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?

Sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?

Sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?

Per ēfare?Per ke?Per nje orgazem me shume,nje tradheti me shume,nje trofe me shume,nje enderr me shume....

Nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.

I lodhur........ vertetesisht une!
    E urrej kete fakt.

A ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?
    me fale, kush ishte prane teje kur u zgjove ne mengjes ???????? sounds like you were in bed with SHREK. lol
    if u are in relationship , there is something missing i am affraid .
    shit hapens ,you dont need to beat yourself up , fucking hell man .relax!!!!!!!!!

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga PYETESORI Lexo Postimin
    o plako mu md ndodh per jav kjo cohem ne krevate te botes
    po un kam qev se hap tunele te reja ti qan ?

Ha ha ha lol tani na percaktove c'far kenaqesie marke me hap tynele te reja.
    Jam e sigurt se nga tynelet e reja vetem kenaqesi seksuale nuk mer por...mer kenaqesi egoiste ja dhe nje tynel me teper i hapur nga une.
    Gjithsesi mire ben praktikoi ti fillestaret dhe pergatiti per te tjeret qe te marin ata te pakten kenaqesin e plote te nje nate dhe vetem sigurish (ti permbahemi dhe temes )

Do ishte me mire te mburreshe me hapjen e tyneleve te minierave ku dhe do paguheshe+do kenaqje dhe egone tende per hapjen e tyneleve te rinje LOL....:-)))
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga tani27 Lexo Postimin
    me fale, kush ishte prane teje kur u zgjove ne mengjes ???????? sounds like you were in bed with SHREK. lol
    if u are in relationship , there is something missing i am affraid .
    shit hapens ,you dont need to beat yourself up , fucking hell man .relax!!!!!!!!!
    hahahaha hell no,I'm just relaxed.......io dubio seriamente se hai mai visto una figa.................I have seen lot of figa...dhe credimi heret a vone perfundon qe te duash vetem nje femer, eshte zgjidhja me e mire

enjoy............p.ussy(macka e kom llafin e) now and later
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 16-03-2008 mė 18:58
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzeume - Ekspozita
    Nga Eni nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 05-06-2010, 09:17
  2. Aventura e nje Kerri..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 02:56
  3. Aventura nė "Kadaria", si tė jesh human nė botėn e frikės
    Nga Shijaksi-London nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-06-2005, 03:46
  4. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 06:39
  5. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •