Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 76
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Aventura e njė nate!

Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?

Sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?

Sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?

Sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?

Sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?

Per ēfare?Per ke?Per nje orgazem me shume,nje tradheti me shume,nje trofe me shume,nje enderr me shume....

Nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.

I lodhur........ vertetesisht une!
    E urrej kete fakt.

A ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 19-02-2008 mė 18:26
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    e ke gabim emertimin, eshte seks per nje nate jo dashuri per nje nate

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga ralph Lexo Postimin
    Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?
    sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?
    sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?
    Zero here

Pastaj keto one night stands s'besoj qe mund te kategorizohen si "dashuri" por si"seks".
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga ralph Lexo Postimin
    Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?
    sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?
    sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?
    per ēfare?per ke?per nje orgazem me shume,nje tradheti me shume,nje trofe me shume,nje ēenderr me shume....
    nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.
    i lodhur........ vertetesisht une
    It has to be a jesterswold.e urrej kete fakt.
    a ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?thoni!!!!!

Po me ka ndodhur te kyej mardhenje seksuale brenda nje nate njohjeje me dike,por eksperiencat e mia s'kane te bejne fare me menyren se s'i ti e paske pershkruar one night stand-in! Dhe nuk shikoj arsyeje pse duhet te urreja veten ne mengjes lol Perkundrazi jam ndjere shume mire,pak me dhimbje mesi po hajt mo,c'do e mire e ka nje te keqe thone
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anėtarėsuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Ska ndonje gje te keqe Nje nate ka qen sbesoj se do merzitet per nje nate!!!

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Nqs je i/e lire me veten tende mund te besh c'te duash dhe pse eshte dicka e 'ulet' per moralin e githekujt. Gjithesesi pa dashur te paragjykoj askend, edhe ndodh. Mua nuk me ka ndodhur dhe nuk do me ndodhe kurre. Njeriu duhet te jete i vetekontrolluar nqs nuk eshte ne kerkin te nje aventure 'seksuale', fatkeqesisht meshkujt ate jane duke kerkuar ne shumicen e kohes keshtu qe nuk na ben pershtypje shume

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    per ēfare?per ke?per nje orgazem me shume,nje tradheti me shume,nje trofe me shume,nje ēenderr me shume....
    nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.
    i lodhur........ vertetesisht une
    It has to be a jesterswold.e urrej kete fakt.
    a ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?thoni!!!!!
    Pse qenke merzit kaq shume? Edhe seksi per nje nate ka bukurine e vet, sepse e di qe sdo te ngeli ne dere goca e filanit, po thjesht qeteso trurin edhe te nesermen se njeh me.
    Seksi eshte seks, ska rendesi per 1 nate apo 2 net, ne rast se ke vajt me bo seks, mos pyet me se sa do zgjase, asnje lidhje nuk zgjat shume, ndaj me mire nje nate edhe shif punet e tua te nesermen, se sa te lidhesh me dike, ndoshta edhe te biesh ne dashuri, edhe me vone te ndahesh duke u lenduar ne ndjenja etj etj.
    Nejse edhe seksi vetem nje nate ka lezetin e vet, sidomos kur takohesh me dike ne disko apo pub, edhe bie dakord qe vetem per ate nate te zgjase qejfi, te nesermen se njeh me. Kjo eshte jeta plako.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Linda89
    Anėtarėsuar
    31-12-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    12
    As me ka ndodhur as ka per te me ndodhur.Nuk jam tipi qe ben aventura me trupin apo ndjenjat e veta.Nqs pranon te vesh veten ne prova te tilla atehere mendoj se nuk ke pse e stresohesh sepse vet e deshe bicikleten,atehere jepi.Ah dhe dicka,mos qaj mbi qumeshtin e derdhur sepse nuk e mbedh dot me por ki kujdes se mos e derdh prap.
    pac fat.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Linda,degjo mua,jeta eshte e gjate,siē duket je e vogel akoma.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 19-02-2008 mė 18:23 Arsyeja: Shqip ju lutem!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ju lutem permbajuni temes,pa u zene dhe duke shkruar gjuhen tone te bukur shqipe,se me keni bere si police ketu!

Shume flm te nderuar anetare
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzeume - Ekspozita
    Nga Eni nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 05-06-2010, 09:17
  2. Aventura e nje Kerri..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 02:56
  3. Aventura nė "Kadaria", si tė jesh human nė botėn e frikės
    Nga Shijaksi-London nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-06-2005, 03:46
  4. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 06:39
  5. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •