Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 76
    mu me ndodhin shpesh kto One night stand
    pasi mar ne club etc ne mengjes i them bye etc dmth si njof me ka raste edhe flasim ne cel
    po shum raste te radha
    ne kete mes ska ndjena por vetem sex edhe vetem sex coz u realy dont care
    ne mengjes ja ben do i know u form somewhere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar mė parė nga ralph Lexo Postimin
    Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?

Sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?

Sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?

Sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?

Sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?

Per ēfare?Per ke?

Nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.

I lodhur........ vertetesisht une!
    E urrej kete fakt.

A ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?

Per ato "sa heret" e tua un personalisht as nje here sorry

Me ka rastisur te njof nje person shume simpatik i cili shte 29 vjec tani dhe ska qene as nje here ne lidhje qe te ket zgjatur me shume se 6 muaj. Ai kishte zgjedhur te jetonte jeten e ti ne kete menyr. Nuk donte te binte ne dashuri sepse donte te "jetonte jeten" dhe shfrytezonte faktin qe me nje buzeqeshje kapte ke femer te donte. Para 2-3 vitesh u njof me nje shoqen time e cila nuk ra "viktime" e buzeqeshjes ti. Ajo nefakt filloj te kishte ndjenja per te me von dhe mesa u kuptua ai kishte ndjenja me te forta se ajo per kte vajzen. Ai donte te ndryshonte jeten e ti dhe te kishte familje me kte vajzen. Problemi ishte se ai nuk e meritonte ate vajze sepse kishte bere shume femra te tjera te vuanin dhe ajo nuk donte te ishte me nje person te till.
    Ajo degjon tani nga shoqeria e ti qe ai eshte ne depresion. E ka pare disa here dhe heren e fundit qe e pa ishte shendoshur shume dhe nuk dukej me si ai personi i gjall dhe konfident qe ajo kishte njofur dikur.

I lodhur
    Epo kur te vjen mendja sta ha as qeni thon.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?

Sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?

Sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?

Sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?

Sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?

Per ēfare?Per ke?Per nje orgazem me shume,nje tradheti me shume,nje trofe me shume,nje enderr me shume....

Nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.

I lodhur........ vertetesisht une!
    E urrej kete fakt.

A ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?

Spaske qene i zoti ne krevat, derisa ato spaskan dasht me ti pa me syte. LOL
    Ne rast se do ishe i zoti, sdo te ndaheshin kollaj, do te duhej me ju dhen numra telefoni te rreme, ose adresa gabim
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Spaske qene i zoti ne krevat, derisa ato spaskan dasht me ti pa me syte. LOL
    Ne rast se do ishe i zoti, sdo te ndaheshin kollaj, do te duhej me ju dhen numra telefoni te rreme, ose adresa gabim
    me bere me qesh lol,eshte egzaktesisht e kunderta qe kisha sukses me keto one night stand
    nuk e kisha fjalen ke zotesia ne krevat ke postimi qe hapa temen,doja te thoja qe zbavitja dhe lumturia jane dy gjera te ndryshme,mund te zbavitesh dhe te jesh i palumtur,si dhe mund te zbavitesh me nje femer te vetme dhe te jesh i lumtur(pra te dashurosh e kam fjalen)......heret a vone kete e kuptojne te gjithe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Per ato "sa heret" e tua un personalisht as nje here sorry

Epo kur te vjen mendja sta ha as qeni thon.
    e cme hyjne ne pune sorry-t e tua.................mire qe nuk njihemi,se do ta kishte bo zemra tak tak per mua
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po nuk eshte problemi vetem i one night stand aha.
    me ka qelluar ta ndaj zemren dhe ne tre pjese(qe nuk ka te beje fare me one night stand).
    sa zemra kam coptuar pa meshire.
    nje gje nuk e kam kuptuar kurre,ca dreqin me kane dashur mua,nuk kam merituar kurre dashurine e tyre,por keshtu eshte humbnin mendjen pas meje.

.ps.dashuria ime me e madhe ne absolut..........MINERVA.......dhe ty ta kam thyer zemren,por te pakten te dua megjithe shpirt.

mjaft tani
    une dua te dua vetem nje femer...........................jam i lodhur
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

mjaft tani
    une dua te dua vetem nje femer...........................jam i lodhur
    Sa mire qe e paske kuptuar me ne fund!!!
    Nje femer mund te duash dhe nuk eshte e mundur te ndash zemren ne 3 pjese!
    Mos ngatarro seks e epsh me Dashurine!
    Ne dashuri dhe ne zemer ka vend vetem per nje person te vetem.
    "Carpe Diem"

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa mire qe e paske kuptuar me ne fund!!!
    Ehu tani eshte vone per te, kush e do nje lecke te ster-perdorme.

Maje me shnet lali, shko jepja nai gabeleje.
    As qe du me dit!

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ka njerez qe nuk jane ne gjendje te dashurojne kurre edhe pse u duket sepse jante te dashuruar...mund te kene njemije femra por nuk do te arrijne kurre te kene nje te veteme sepse ata njerez nuk dine cfare eshte dashuria ata njerez nuk dine cfare eshte lumturia....mund te kene gjithcka por nuk arrijne te kene asgje sepse e shkaterrojne qe ne momentin e pare...dhe arrijne ne nje pike te jetes se tyre ku nuk u ngelet asgje pervec vetmise genjeshtrave dhe aventurat squallide te nje nate
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    ka njerez qe nuk jane ne gjendje te dashurojne kurre edhe pse u duket sepse jante te dashuruar...mund te kene njemije femra por nuk do te arrijne kurre te kene nje te veteme sepse ata njerez nuk dine cfare eshte dashuria ata njerez nuk dine cfare eshte lumturia....mund te kene gjithcka por nuk arrijne te kene asgje sepse e shkaterrojne qe ne momentin e pare...dhe arrijne ne nje pike te jetes se tyre ku nuk u ngelet asgje pervec vetmise genjeshtrave dhe aventurat squallide te nje nate
    Ke shume te drejte Maryp.....
    Keta quhen "meshkuj te shume femrave" dhe pretendojne qe duan,por ne te vertete eshte kjo qe thua ti!
    Analize e bukur dhe realiste!
    "Carpe Diem"

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzeume - Ekspozita
    Nga Eni nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 05-06-2010, 09:17
  2. Aventura e nje Kerri..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 02:56
  3. Aventura nė "Kadaria", si tė jesh human nė botėn e frikės
    Nga Shijaksi-London nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-06-2005, 03:46
  4. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 06:39
  5. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •