Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    i/e regjistruar Maska e Linda89
    Anėtarėsuar
    31-12-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    12
    ralph
    Vertet jam e vogel po kjo ska ndonje rendesi te madhe.Sigurist qe jeta eshte e gjate dhe eshte mire te besh edhe"gabime".Eshte mire te mesosh nga gabimet e tua,gjithmone nese mund ta quaj gabim.
    Me vjen keq nqs u merzite nga pergjigjia ime e pare se nuk ishte qellimi.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    ralph duket si shkrimi i nje femre te `dale` nga vetvetja ky yti..Nje mashkull, sa inat qe me duhet te pergjithsoj, me duket teper larg te tilla meditimeve. Mendimi i nje nate te kaluar bukur, trofeja, nje tjeter femer ne liste do imjaftonin per ta qetsuar veten nga cdo lloj pikepyetje pasuigurie, mendimi te ndryshem, apo kompleksi..
    Mendimi im, per dike qe jeton mbi parime te ushqyera nga arsyja e i jep shum rendesi ndjenjave eshte anormale, sdo behej, sidomos per nje femer me duket shume e veshtire..Pastaj per dike qe imerr gjerat si ti vijn, qe ben nje jete spontane, shijon momentet pa menduar asgje, askend, kto nje natshet jan thjesht ca ngjyra per tablone..
    Tani meqe tema ka mar tjeter rrjedhe..Edhe un jam per mendime te hapura, nuk jam kundra dikujt qe sdo te prononcohet apo dikujt qe thot me plot gojen `S` e kam bere, s`do e beja kurre`..ama jam kundra asaj ngushtesise se veshur me paragjykime qe ja ngec ne gryke fjalet shume te rinjve..Nuk eshte puna te forumi, po dhe ne jeten e perditshme..ekam fjalen per bisedat mes miqsh e te afermish..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga marsela Lexo Postimin
    ralph duket si shkrimi i nje femre te `dale` nga vetvetja ky yti..Nje mashkull, sa inat qe me duhet te pergjithsoj, me duket teper larg te tilla meditimeve. Mendimi i nje nate te kaluar bukur, trofeja, nje tjeter femer ne liste do imjaftonin per ta qetsuar veten nga cdo lloj pikepyetje pasuigurie, mendimi te ndryshem, apo kompleksi..
    Mendimi im, per dike qe jeton mbi parime te ushqyera nga arsyja e i jep shum rendesi ndjenjave eshte anormale, sdo behej, sidomos per nje femer me duket shume e veshtire..Pastaj per dike qe imerr gjerat si ti vijn, qe ben nje jete spontane, shijon momentet pa menduar asgje, askend, kto nje natshet jan thjesht ca ngjyra per tablone..
    Tani meqe tema ka mar tjeter rrjedhe..Edhe un jam per mendime te hapura, nuk jam kundra dikujt qe sdo te prononcohet apo dikujt qe thot me plot gojen `S` e kam bere, s`do e beja kurre`..ama jam kundra asaj ngushtesise se veshur me paragjykime qe ja ngec ne gryke fjalet shume te rinjve..Nuk eshte puna te forumi, po dhe ne jeten e perditshme..ekam fjalen per bisedat mes miqsh e te afermish..
    jo lol,e ke gabim,nuk kane vetem femrat vrarje ndergjegje,cdo njeri ka skrupujt e tij,dhe pse te ndryshem nga te tjeret,vetem budallenjte dhe psikopatet nuk kane skrupuj.
    Sic duket nuk e ke kuptuar mire ate qe une kam dashur te them!!??
    A jam zbavitur une shume me femra?po
    A kam qene une i lumtur?jo
    pra one stand night nuk ja vlen,kjo ishte gjithe domethenia.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Jo un e kuptova mgjth mendoj qe per meshkujt eshte ndryshe, po sigurisht nuk jane gjith njerizt njelloj..Sepse ashtu sic ka femra qe e bejndhe sndjehen fare keq, ashtu ka dhe meshkuj qe e bejne e i vret ndergjegjia apo ku di un cfare..Gjthsesi te persh. sepse me pelqeu shkrimi yt i pare, ndoshta kto tonet ja ulen ca `romancen` temes..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga ralph Lexo Postimin
    A ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?
    Nga postimet qe jane fshire pashe se dikush kishte drejtuar kete ceshtje, dhe po e them perseri. Po flasim per seks per nje nate? Dmth "one night stand" sic thuhet ne boten anglofone? Apo per dashuri ne kuptimin e ndjenjes?!

Nuk jane te dyja njesoj, dhe vijimi i debatit do ishte krejt ndryshe.

Pa e sqaruar, s'po prononcohem .

o plako mu md ndodh per jav kjo cohem ne krevate te botes
    po un kam qev se hap tunele te reja ti qan ?

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga ralph Lexo Postimin
    Sa here valle perdhunuam shpirtin tone?

Sa here rame ne shtrat me iluzione dhe te nesermen te grisur kuptuam qe urrejme vetveten?

Sa here mashtruam veten ne shtreter te huaj?

Sa here grisem ate pakes njerzillek te mbetur ne mengjese te mbytura te nje te neserme si e djeshmja?

Sa here mashtruam dhe tunduam veten me ide dhe epshe qe kurre nuk do te mbushin ate boshllek qe me te vertete kerkojme te evitojme?

Per ēfare?Per ke?Per nje orgazem me shume,nje tradheti me shume,nje trofe me shume,nje enderr me shume....

Nje kazem me shume ne nje rruge qe s'kemi ndertuar ende ose perpiqemi te ndertojme.

I lodhur........ vertetesisht une!
    E urrej kete fakt.

A ju kane ndodhur dashuri vetem per nje nate?
    Cfare depresioni i gjalle!!

Puna eshte te qejfi, se sa per boshllik...vetem barku dhe xhepi bosh ta kercenon jeten. Boshlliqet e tjera i mbush si ta kete qejfi ty.
    As qe du me dit!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Sa e veshtire qenka per disa te kuptojne qe flitet per nje nate seksi,pa te neserme dhe pa ndjenja reciproke te parteneret!
    "One night stand" .....i dihet kuptimi!
    Aventure e nje nate,seks dhe asgje tjeter!
    Lum si ata qe kenaqen me kaq pak!!!
    "Carpe Diem"

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    pse ti DI_ANA per cfare kenaqesh

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Nga postimet qe jane fshire pashe se dikush kishte drejtuar kete ceshtje, dhe po e them perseri. Po flasim per seks per nje nate? Dmth "one night stand" sic thuhet ne boten anglofone? Apo per dashuri ne kuptimin e ndjenjes?!

Nuk jane te dyja njesoj, dhe vijimi i debatit do ishte krejt ndryshe.

Pa e sqaruar, s'po prononcohem .
    Tja fusesh mrena per nje nate dhe pastaj secili iken ne punen e vet,pra zeksssss per nji nateti e ke kuptu qi ne fillim po bo gjasme

tani bo qef prononcohu hahahahaha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 15-03-2008 mė 18:30
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzeume - Ekspozita
    Nga Eni nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 05-06-2010, 09:17
  2. Aventura e nje Kerri..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 02:56
  3. Aventura nė "Kadaria", si tė jesh human nė botėn e frikės
    Nga Shijaksi-London nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-06-2005, 03:46
  4. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 06:39
  5. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •