Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Linda89
    Anėtarėsuar
    31-12-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    12

Pyetje mbi dashurinė.

Pershendetje,kjo teme eshte vecanerisht per cunat por edhe vajzat jene te ftuara te shprehin opinionet e tyre.

A ju ndodh ti thoni nje vajze qe thjesht ju pelqen te dua?

Nqs nuk e ndjeni perse e beni?

Apo jane vajzat me mentalitetin e tyre qe ju detyrojne ta beni?

A eshte fjala te dua nje menyre e mire per te arritur dike?

Nqs ju pelqen shume nje shoqe e cila nuk ju pergjigjet dot do ishte me mire ti jepnit fund shoqerise apo do mundoheshit ta harronit?

Cila eshte menyra me e mire per ti thene nje djali qe nuk ndjen per te pa e lenduar?

Dhe se fundi a ju ka ndodhur qe dashuria te kthehet ne shoqeri?Nqs po pas sa kohesh ka ndodhur kjo?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 18-02-2008 mė 21:15

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Linda89 Lexo Postimin
    Pershendetje,kjo teme eshte vecanerisht per cunat por edhe vejzat jene te ftuara te shprehin opinionet e tyre.
    Nqs nuk e ndjeni perse e beni?Apo jane vajzat me mentalitetin e tyre qe ju detyrojne ta beni?
    A esht fjala te dua nje menyre e mire per te arritur dike?
    Nqs ju pelqen shum nje shoqe e cila nuk ju pergjigjet dot do ishte me mire ti jepnit fund shoqerise apo do mundoheshit ta harronit?
    Cila eshte menyra me e mire per ti thene nje djali qe nuk ndjen per te pa e lenduar?
    Dhe se fundi a ju ka ndodhur qe dashuria te kthehet ne shoqeri?Nqs po pas sa kohesh ka ndodhur kjo?
    pyetja e pare une nuk i kam thene ndonjehere nje vajze qe pelqej te dua sjam tip mashtruesi sepse njefare mashtrimi eshte ky!!!
    pyetja e dyte sepse cunat duan ta cojne gocen per seks edhe kshu iu leverdis me shume te thone sepse ka femra qe genjehen nga fjala te dua !!!
    pyetja e trete fjala te dua eshte nje menyre per te arritur dike por jo e vetmja !!!
    pyetja e katert nese ajo nuk i pergjigjet ndienjave te mia vetvetiu ftofen marrdheniet qe kam pasur me ate sepse nuk e shikoj me dot me syrin e shoqes por dicka me shume !!!
    pyetja e peste nje djali menyra me e mire per ti thene qe nuk ndien per te eshte tia thuash drejtperdrejt jo me justifikime se dukesh shume e shpifur ne syte e tij te pakten kshu eshte per mua, nuk e di per te tjeret !!!
    pyetja e gjashte dashuria asnjehere nuk me ka ndodhur te me kthehet ne shoqeri te pakten une jam me parimin qe pas nje dashurie nuk ka me shoqeri !!! se di per te tjeret se kam provuar vete qe te them qe eshte e mundur !!! te pakten per mua !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    me ka ndodh ti them ndoj cuni qe me pelqen,pasi me eshte shprehur ai mua,normale kur e kam ndje dhe kur vertet me ka pelqyer.

dere me sot kur nuk e kam ndjer nuk e kam thene,dhe nuk mendoj qe do ta bej.

fjala te dua, eshte e fundit qe mund te perdor per te arritur qellimet e mia, vetem kur ti kem arritur te tera,dhe kur ta degjoj nga personi qe me don,nese e ndjej mund ta them, nese jo asnjehere jo........................ vet nuk e them asnjehere,,,gjithmone kam thene te dua, pasi me kan pytur [ a me do,,,, ose me thuaj te dua] edhe kur e kam ndjer se kam thene pa ma kerkuar.

nese nuk arrij ta harroj personin qe e kam pare me qellim me shume se shoqeri, atehere do largohesha,do ti prishja mardheniet shoqerore,sepse nuk dua te ngacmoj ndjenjat e mia,eshte me mire mos te kem kontakt.

e verteta eshte e hidhur por e domosdoshme. tani varet, mund te largohesh vet pak nga pak qe ta kuptoj edhe ai,ose thuaja cop,kshu kshu.

pet kete te fundit skam koment.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hall i madh kur tjetri t'sheh me zemren plot dashuri ene ia nis "poezive" dashurore me fjale te tipit "te dua, dua t'jesh e imja tere jeten" e ti pergjigjesh me ndonje gje te tipit"vallai je i mire, je"
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    JO, asnjehere ne bote.

Nuk e bej fare, edh e kur e ndjej e mas veten mire, sepse si dihet a do jete e duhura, shpesh kam gabuar ne zgjedhjet e mia, ama fjalen "te dua" veshtire se e them.!!

vazhdon e njejta pyetje!!

Jo, fjala te dua, nuk thuhet thjesht per tu thene, eshte gabim nese kjo fjale shperdorohet kot.

Nqs ju pelqen shume nje shoqe e cila nuk ju pergjigjet dot do ishte me mire ti jepnit fund shoqerise apo do mundoheshit ta harronit?
    Sdiskutohet qe do mundohesha ta harroja, nese gjerat smund te jene reciproke, e kote qe ta zgjas ate muhabet, por ndjenjat e mia ja them gjithsesi.

Thjesht thuaj te verteten, ske pse e fsheh gjasme duke u munduar mos ta lendosh, thjesht pergjigja negative qe jep nje femer te lendon, ske pse i bie anash e anash.

Ka ndodhur, ama nuk eshte shoqeri qe mund te zgjase, thjesht mirmengjes mirmbrema.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    A ju ndodh ti thoni nje mashkulli qe thjesht ju pelqen te dua?
    Deri tani jo...

Se kam bere pra...

Apo jane meshkujt me mentalitetin e tyre qe ju detyrojne ta beni?
    Jo,jo e bej kur e ndjej vete,nuk me detyron njeri!

Te disa po...e thone thjesht per tu dukur!Dhe pse jo te arrijne shume gjera!

Nqs ju pelqen shume nje shok i cili nuk ju pergjigjet dot do ishte me mire ti jepnit fund shoqerise apo do mundoheshit ta harronit?
    Do vazhdoja shoqerine...

Ska,pasi po te te kete dashur,do lendohet gjithesesi!

Po me ka ndodhur.....pas nje kohe te gjate,disa vite!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Linda89
    Anėtarėsuar
    31-12-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    12
    Doja tju falenderoja te gjitheve ju qe me kthyet pergjigje sepse kur e hapa ne fillim si teme mendova se nuk do me kthehej asnje pergjigje.
    Faleminderit.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Linda89 Lexo Postimin
    Doja tju falenderoja te gjitheve ju qe me kthyet pergjigje sepse kur e hapa ne fillim si teme mendova se nuk do me kthehej asnje pergjigje.
    Faleminderit.
    ok, tani mund ta mbyllesh.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Po me ka ndodhur.

Jo sesht e vertet.

Deri diku LoL

Fjala te dua nuk eshte gjithcka per te arritur dike.
    Ka menyra te tjera per te aritur dike.

E veshtire.
    Jo nuk do i ipja fund shoqeris , do vazhoja shoqerin po jo si me pare.

Seshte per mua :P

Po me ka ndodhur.
    Brenda pak kohesh, zakonisht "ish te dashurat" qe kam pas i kam shoqe shum te mira.

Dhe ne fund, URIME per Temen.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •