Close
Faqja 23 prej 40 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 396
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    http://s.ytimg.com/vi/4ZEVmi1eS6A/0.jpg

Per kete flamur keta kan vdeke o shqiptar.
    Bravo Te Lumte DISA, kjo eshte ajo qe qe eshte bere lufta ne Kosove.

Llap cka do na thojsh per kete foto, mos eshte kjo foto e montuar ndoshta keta qe jane ne foto kane luftuar per ate lecke qe e ka Kosova sot dhe qe e ka pranuar Hasha.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    eu po sevap me shkie ka ba ai qe e ka hap ket tem bre
    u knaqen shkiet tuj e sha flamurin e shtetit ma te ri ne bot Republikes se Kosoves
    Ore mbushe mire koken tende, se as serbet dhe as armiqt e tjer te kosoves nuk e rruajn fare per flamurin tuaj " POR ATA KAN FRIKE SE AI FLAMUR DO TE SHENDRROHET NE KUQ e ZI" dhe kan te drej qe kan frike, se ai flamur shum shpejt do jet KUQ E ZI
    Te pelqent ty apo jo , ai do jet flamur shqiptar KUQ e Zi
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Llap cka do na thojsh per kete foto, mos eshte kjo foto e montuar ndoshta keta qe jane ne foto kane luftuar per ate lecke qe e ka Kosova sot dhe qe e ka pranuar Hasha.
    ndryshuar per shkak te perseritejes
    Ndryshuar për herë të fundit nga kapidani 9 : 13-09-2010 më 10:04

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Flamuri kombetar eshte flamuri shtetror i Shqiperise,dhe per te pase edhe Kosova ate flamur flamur shtetror duhet ti bashkohet Shqiperise aty ku e ka vendin.Per te arrite kete qellim duhet te sigurohen disa parakushte:
    - Duhet qe shumica e qytetareve te Kosoves(shqiptareve) ne referendum te deklerohen per bashkim ne nje shtet me Shqiperine .
    - Duhet qe edhe shumica e qytetareve te Shqiperise te deklerohen me referendum se pranojne qe Kosova ti bashkohet Shqiperise.
    - Duhet qe per kete te pajtohen SHBA-te,Britania e madhe,Gjermania,Franca dhe Italia dhe asgje me teper.

Kjo do te ishte rruga me e lehte dhe me e shkurte sepse nuk do te na duheshin rezolutat e OKB-se as te KS te OKB-se.NUk do te na duhej te kerkonim njohje nga ata qe nuk na duan.
    Kjo do te kishte qene menyra qe te arrihet qellimi madhor me nje rruge shum me te shkurte.
    Pse nuk u veprua keshtu?
    Ndoshta oligarkive politike te Shqiperise dhe Kosoves nuk ju konvenon nje zgjidhje e tille.

Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    U paraqit ne Parlament flamuri i shtetit te ri te Kosoves

- Flamuri i Kosovës së pavarur sot pasdite u paraqit në Parlament. Flamuri ka bazë blu dhe hartën e Kosovës me ngjyrë të vershë në mes, ndërsa mbi të do të jenë gjashtë yje të vogla me të njëjtën ngjyrë dhe madhësi si edhe ato të flamurit të Bashkimit Evropian.

"Ky është flamuri i ri i shtetit më të ri të botës", deklaroi kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi duke e paraqitur flamurin

Citim Postuar më parë nga kapidani 9 Lexo Postimin
    Flamuri kombetar eshte flamuri shtetror i Shqiperise,dhe per te pase edhe Kosova ate flamur flamur shtetror duhet ti bashkohet Shqiperise aty ku e ka vendin.Per te arrite kete qellim duhet te sigurohen disa parakushte:
    - Duhet qe shumica e qytetareve te Kosoves(shqiptareve) ne referendum te deklerohen per bashkim ne nje shtet me Shqiperine .
    - Duhet qe edhe shumica e qytetareve te Shqiperise te deklerohen me referendum se pranojne qe Kosova ti bashkohet Shqiperise.
    - Duhet qe per kete te pajtohen SHBA-te,Britania e madhe,Gjermania,Franca dhe Italia dhe asgje me teper.

Kjo do te ishte rruga me e lehte dhe me e shkurte sepse nuk do te na duheshin rezolutat e OKB-se as te KS te OKB-se.NUk do te na duhej te kerkonim njohje nga ata qe nuk na duan.
    Kjo do te kishte qene menyra qe te arrihet qellimi madhor me nje rruge shum me te shkurte.
    Pse nuk u veprua keshtu?
    Ndoshta oligarkive politike te Shqiperise dhe Kosoves nuk ju konvenon nje zgjidhje e tille.

- Flamuri i Kosovës së pavarur sot pasdite u paraqit në Parlament. Flamuri ka bazë blu dhe hartën e Kosovës me ngjyrë të vershë në mes, ndërsa mbi të do të jenë gjashtë yje të vogla me të njëjtën ngjyrë dhe madhësi si edhe ato të flamurit të Bashkimit Evropian.

"Ky është flamuri i ri i shtetit më të ri të botës", deklaroi kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi duke e paraqitur flamurin

Citim Postuar më parë nga Denzel Lexo Postimin
    Po e postoj flamurin e ri qe te shohin te gjitha ata qe vizitojne FSH

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Faqja 23 prej 40 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •