Close
Faqja 20 prej 40 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 396
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    qudi eshte per nai shqiptar qe se pranon flamurin e shtetit te vet se per ty e qiftat tu sesht qudi hiq ama hiq haaaaaaaa

leket e mire a ani kaniher po ta prishin qefin qe po ti dhan dinar veq ti po i rruen spo i kqyr qka jan e sa jan hiq a
    eh njieriu nuk i ka dy hektar ftyr por nejse ti i kishe edhe ma shum valla livadh krejt
    O Llapo,

Per mua vetem nje flamur vlen dhe ka domethenje Kombetare, e ai Flamur eshte FLAMURI KOMBETAR SHQIPAT - " http://www.youtube.com/watch?v=F9W__va-HVY" ja ky eshte Flamuri te cilin une do respektoj tere jeten time.

Flamuri i Kosoves eshte vetem nje Lecke qe ka prejardhje nga Pakoja Helmuese e Ahtisari e asgje tjeter.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    O Llapo,

Per mua vetem nje flamur vlen dhe ka domethenje Kombetare, e ai Flamur eshte FLAMURI KOMBETAR SHQIPAT - " http://www.youtube.com/watch?v=F9W__va-HVY" ja ky eshte Flamuri te cilin une do respektoj tere jeten time.

Flamuri i Kosoves eshte vetem nje Lecke qe ka prejardhje nga Pakoja Helmuese e Ahtisari e asgje tjeter.

Lëreni serbinë të propagandojë kundër qeverisë e kosovës......
    Tani kur Serbia pësoi edhe një humbje në raport me Kosovën,renegat ngjyrash të ndryshme,sikur kujdesen që misionin e sajë kundër qeverisë dhe Kosovës në përgjithësi t'a transferojë nga Haga,Brukseli e New York brenda në Kosovë,duke shpifur hiq më pak e më ndyer se Jeremiqi,Koshtunica,Tadiqi.......
    Po të ishte afër fushata zgjedhore,do i kapërdinte populli këto gënjeshtra e shpifje,se ndoshta do mendonte që këto shpifje bëhen sa për të ngritë imazhin e atyre që dita-ditës po humbin ''famën'' në skenën politike kosovare,por të shpifësh tani kur zgjedhjet do realizohen ndoshta pas disa muajsh,popullit i japë të kuptoj se këta njerëz paguhen si gjithëmonë nga qeveria serbo-çetnike,ndaj nuk u besohet kësaj fushate antiqeveritare,antikosovare.
    Populli çdo ditë i sheh fitoret e njëpasnjëshme të kësaj qeverie në skenën politike kundër ish okupatorit dhe sahanlëpirësve shqipfolës;çdo ditë ky popull e prek lirinë e shumë pritur;populli e krahason punën që bënë ish kinse qeveritë e mëparme dhe sheh se çka u punue për dy vite mbas pavarësisë nuk u punue për dekada me radhë[edhepse ka mundur ndoshta të bëhet akoma më shumë],dhe vërtetë nuk u beson lajkave,gënjeshtrave,shpifjeve,trillimeve të paskrupullta të një dyzinë përsonash,që çdo sukses i kësaj qeverie dhe Kosovës në përgjithësi i pengon.
    LËRENI SERBINË TË PROPAGANDOJË KUNDËR QEVERISË E KOSOVËS,SE DO U MBETET KOHË EDHE JUVE PËR KËTË
    --------------------------------------------------------------------------
    zagaret e rrugve qe i paguen serbija shum lire me nga nji pako vez haaaaa
    e solla ket postim nga nji antar i forumit shqiptar kosova.de
    se me te vertet keshtu mendoi edhe une dhe keshtu edhe eshte
    Ja Kjo Video per Llapo Kosovarin !!!!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Çdo shqiptar i Kosoves ne zemer mban flamurin kuq e zi.Mirepo per te qene shtet i pavarur,gje per te cilen edhe u derdh shume gjak,duhet te kesh simbolet shteterore qe te identifikohesh si shtet.Nuk kemi mundur shqiptaret ne Kosove ta shpallin Kosoven shtet te pavarur dhe ta huazojne flamurin nga Shqiperia,pasiqe tash behet fjale per dy shtete,Shqiperine dhe Kosoven.Flamuri,himni jane simbole qe e identifikojne nje shtet.Pra jemi nje komb ne dy shtete.Mos i perzieni gjerat nen ndikimin e euforise patriotike.Kemi kerkuar shtet te pavarur,duhet ti kemi simbolet e ketij shteti te pavarur.Me vone nese behet bashkimi kombetar atehere mund ta zgjidhet flamuri kuq e zi.
    Çeshtja eshte,se qeverija e Kosoves,a ka pasur mundesi te zgjedhin ndonje flamur tjeter qe do identifikonte me shume shqiptaret e Kosoves si pasardhes te dardaneve,dhe nuk eshte çeshtja se a eshte dashur apo jo te kete flamur Kosova me ndryshe.Flamuri i ri per shtetin e ri te Kosoves ka qene domosdoshmeri e kohes.Mirepo mendoj se qeverija ka mund te beje edhe zgjedhje me te mire nga ky i tanishmi.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ec more by.tha e jote pom tregon mue a

shko laj dimijat qe ende ju vjen era shurr e tash ne liri kishe patriot po edhe ti nji livadh ftyr e kishe

ftyra e poshter une po e flliqkam Adem Jasharin me flamur te shtetit per te cilin shtet ka luftue e u sakrifikue phuuu rodi i flliqt ti se po si ste ka ardh marre te shkruesh keshtu se phuuuu idioti i pshurrt ne dimija te grave
    E mir shum... bravo tash e tregove ftyren e vertet!
    Po Adem Jashari nuk ka luftu per "komb kosovar".por ka luftu per shqiperi etnike,ka luftu per flamurin kuq e zi,dhe per himnin kombetar,qe hashimi yt,me ata tjeret komunista,si sejdia e do tjere,na nderruan turp per ata dhe per ty qe i perkrahe ata.

Ti mundesh me mbajt ate flamur sa te duashe,por ne kurr jooooooooo.

Ok ti ofendom sa te duashe,por une kurr.......nuk do te pajtohem me kete flamure,sepse une nuk shkeli,mbi gjakun e Adem Jasharit,Zahir Pajaziti,te axhes tim,dhe shum e shum deshmorve tjere...

http://i64.servimg.com/u/f64/13/54/17/87/sdsafd10.png

Posht flamuri i minoriteteve.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Shume flamur qesharak qe i perngjane kostumit te supermenit, por eshte i imponuar dhe nuk kemi tjeter rrugedalje vetem se te identifikohemi me te.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ja Kjo Video per Llapo Kosovarin !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2KuBV...eature=related
    shko more idiot e gjak shkau *** me gjith ket postim a mua po me thot bo,tha e nji bir shpiuni si ti

o sa mir me qen shqiptar a
    kinse une nuk kokum a ti qe fare e fis sigurisht ini kesi mutash si ti po a

baju idiot mshele at bo.th goje he ftyra e poshter e tradhtarit ta pshurri a morre vesh
    perfundoje me mue se nuk te del bash si mendon
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    E mir shum... bravo tash e tregove ftyren e vertet!
    Po Adem Jashari nuk ka luftu per "komb kosovar".por ka luftu per shqiperi etnike,ka luftu per flamurin kuq e zi,dhe per himnin kombetar,qe hashimi yt,me ata tjeret komunista,si sejdia e do tjere,na nderruan turp per ata dhe per ty qe i perkrahe ata.

Ti mundesh me mbajt ate flamur sa te duashe,por ne kurr jooooooooo.

Ok ti ofendom sa te duashe,por une kurr.......nuk do te pajtohem me kete flamure,sepse une nuk shkeli,mbi gjakun e Adem Jasharit,Zahir Pajaziti,te axhes tim,dhe shum e shum deshmorve tjere...

http://i64.servimg.com/u/f64/13/54/17/87/sdsafd10.png

Posht flamuri i minoriteteve.
    jo nana e jote ka luftue me gjith ty qe je fut ne dimija te saj per shqiperin etnike phuuu ftyren jau pshurrsha po qfar fundrrinash ini bre edhe e man foton e Legjendarit qe e sakrifikoi krejt familjen per ket shtet e ti nji bir shpiuni kishe se njof une ket flamur e ket shtet e ket qeveri te shokve te Legjendarit phuuu edhe nihere idiot bre phuuuu
    une e perfundova me ty e ti shko *** me shoket tu shkie e tregoju qe njani me bani hor qe se ke njoft flamurin e shtetit te Kosove atje te ta ankohu
    e plas se kush spo jau var ma kot ankoheni
    ne e kem shtetin e simbolet e ti e disa shpina qinu ne bo.th me ato te serbis
    baju tash per gjithmon sdue te diskutoi me minoritete qe se njofin shtetin tim te dashur qe quhet Republika e Kosoves

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Llapo-Kocevar kjo video ishte per ty minoritar shqip-foles.
    ti qif.shin robt edhe ne vorre minoritetet ty
    po mbylle ma mjaft po te luti ende mos me shaj e provoko
    perfundoje me mua

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Mos e beni tragjike punen e flamurit dhe hymnit.Kryesorja eshte qe Kosova te behet shtet i pavarur dhe sovran ne kuptimin e plote te fjales ,pa kufizime dhe mbikqyrje.Neser keta qe jane ne pushtet apo ndonje trim si keta qe kritikojne sot se helbete deri atehere mund te vine ne pushtet dhe nese i kane punte si fjalet ,ne nje mbledhje te Kuvendit te Republikes se Kosoves ashtu pa prite si e sollen kete flamurin me gjashte mund ta sjellin flamurin e shenjte Kuq e Zi me shkabe dykrenare dhe te shpallin dekleraten se Kosova don te kete falmurin,hymnin kombetare dhe te jete pjese e Shqiperise neqoftese populli ne te dy anet ekufirit kete e deshirojne.
    Vendimet e medha nuk bihen me eufori por pas pergaditjeve te terenit dhe procedurave ne rrethana te voliteshme ku ato vendime vertete realizohen e jo sa per te bere zhurme.

Faqja 20 prej 40 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •