Ky nuk eshte qesharak por pasi qe je prej fieri e kuptoj diturine tende rreth kesaj pune por me mire eshte njoftohesh njeher dhe pastaj eja jep ndonje propozim, sepse duke u bazuar ne futjen e simboleve e ka bere Presidenti rugova por para disa ditesh militantet e tij partiak dolen e thane ''qe ai flamur ka bere jeten e vet'' dhe me nuk eshte i nevojshem, dhe pasi qe nuk je i njohur me pushtetin e unmikut dhe nderkombetareve ne Kosove te kuptoj por duhet ta dish qe Bosnia ka nje flamur pa asnje kuptim qe e detyran ta kete dhe nuk e zgjodhi vete, prandaj une vetem mendova qe para se ne ta kemi ndonje shqiponje te bardhe dykrenare dhe 4 C ne flamurin tone do te parapelqenim diqka te miqve tane sic jane Amerikanet, dhe diqka te Europes qe synojme te jemi pjese e saj, ku edhe ashtu pas disa vitesh do te jemi te detyruar ta mbajme kete flamur, por une kam friken se do te mbajme edhe ndonje tjeter.Postuar më parë nga Kristo_fier
Ata qe dikur thonin: ''Kemi luftuar per kete flamur'' tani thone: ''Kemi luftuar per kete shtet dhe flamurin do ta bejme te ri'' sepse e dijne qe ska tjeter rruge e ata qe shesin mend ketu duke thene qe ska tjeter pos atij kombetare mua nuk me duket aspak patriotike por diqka stupidity
Krijoni Kontakt