Close
Faqja 0 prej 34 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 331
    i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443

Bëhet publik flamuri dhe stema shtetërore e Republikës së Kosovës

E imagjinoni si do te duket flamuri i Kosoves? Pasi qe flamuri nuk do te duhej te jete vetem i shqipetareve dhe te perfaqesoje vetem kulturen shqiptare a mund ta imagjinoni nje flamur ku do te kishte pjese edhe te kultures serbe ne ate flamur? a do te digjej ai flamur, duke marre parasyshe se si u dogj nje flamur i cili i kishte te gjitha shqiptare dhe asgje kunder tyre por vetem pse u propozua nje Presidenti Rugova digjej neper Kosove?
    A do te ishte me mire qe flamuri te mos permbaje asgje as nga Kosovaret e as nga serbet sesa te mbajme ne duar nje flamur i cili do te kete dicka serbe? A do ti ishte me mire dicka me e thjesht dicka europiane ose amerikane?

Ja nje pamje e cila mendoj nuk do ti pengonte asnje kosovari te identiifikohej me te si kosovar dhe prap do mbante ne gji flamurin e vet kombetare ate kuq e zi.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Barca

Shqiptar 100% Maska e Kristo_fier
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    33
    Qy propozim qe ke bere ti eshte qesarak.Do ishte me mire te kishe bere nje propozim serjoz qe te ndimoje situaten.
    Ah moj e shkreta Shqipëri Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Do jet flamuri yne me dekorime te pakicave do jet edhe shqiponja e bardhe e vockel
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

Në këtë WebFaqe ka disa propozime Konkrete! ... Disa nga Propozimet:

i/e regjistruar Maska e LuLiKraS
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    180
    Mendim im njerz na kei nje Flamur nje gjuh dhe 1 Fe e feje e Shqitparev eshte Shqiptaria.

Me te veret mu me ka penguar publikimi i Flamurit D.r Ibraim Rugova
    Por nje kohe shum e urreja si Presediet qe ishte por duke kuptuar me kohen disa gjera qe ne Kosovaret duam te Krikojm Shtet te ri i njofture nderkombtarisht ateher duhet dhe nje Flamur dhe nje Hymn . Por pas disa kohe duke menduar e biseduar me shok ne internet dhe pak dhe per historin e Shqiptarve te Kosoves po mendoj diqka me thellsisht ateher kuptova Vetem Fjala DARDANI qe eshte e shkruar ne falamurin te cilin na ka aofruar Ibraim Rugova DARDANIA ateher vlen te theksoset Se ne qofse do jet Dardani e shkurar ne Falmurin e ri te Kosoves dhe pranuar nga gjithe Qytettaret e Kosoves ateher do jemi Pjes e Shqiptaris se ne qysh ne kohet e me hershme jemi identfikuar si Dardan e perardhja Dardane dihet...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    do jet ky i dyti kuq e zi asgje tjeter (flamuri i shteteve te bashkuara shqiptare :P )
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Kristo_fier
    propozim serjoz qe te ndimoje situaten.
    ky dhe asnji tjeter ....per ket flamur kan dhen jeten miliona shqiptar .
    kur te shkelet gjaku i deshmorve historia perseritet.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Une ketu (dhe neper internet) po shoh Shqiponja te llojllojshme te zeza me dy koka.

A ka mundesi te me tregoni ju mua se cila nga keto qindra Shqiponja dykrenare te zeza eshte ajo e jona, ajo Shqiptare ???

Se me t'vertet kemi filluar te mos e njohim ma Shqiponjen tone dykrenare te zeze. Une per vete nuk po e di ma cila eshte ajo e verteta e Shqiptarve.

Disa nga keto far "Shqiponjat dykrenare Shqiptare" jan per tu tallur dikush me neve, jan per tu turperuar ne Shqiptaret para atyre te huajve qe i shohin se per tu krenaur s'behet llafi fare, si per shembull keto me lart ne kete nenteme dhe gati te gjitha ne internet. O zot shihni çfar çkrrapla kan vizatuar, apo mos valle jan sorra, apo ndoshta jan asgje hiq por vetem disa letra te kuqe te zhytura me ngjyre te zeze ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 25-02-2007 më 22:52

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ih, paj kjo e fundit tek asht Beter krejt. Spo di e me kesh a me kajt?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s
    [SIZE="3"]
    O zot shihni çfar çkrrapla kan vizatuar, apo mos valle jan sorra, apo ndoshta jan asgje hiq por vetem disa letra te kuqe te zhytura me ngjyre te zeze ?
    Zeus pershendetje e ke me te drejt kritiken per qeshtjen e flamurit , une mendoj qe kjo e fundit asht e jona qe na ka paraqit me shekuj, jan edhe disa tjera si ato te provincave ku mbterojshin disa princa shqiptar , por Nacionale mbetet kjo.shqipipnja kuq e zi e tjera jan ato te krahinave te ndryshme .
    ================================================== ==
    "Ata qî nuk i kuptojnë njerzit e menqum, i zánë pur t'lujtun".

me pelqeu nenshkrimi juaj asht e vertet....une e kam shtu ket per fillozofin time.
    "Duhet me ju largu njerzve qe hajn jeten e tyre dhe te tjervet"

keto dyja ndelidhen mes vete per te njetin qellim.
    pasi sot bota ka me shum njerz te lujtun duhet me u izolu mos te kapi gripi "human"...
    Globalizmi i ka nda njerzit ne klasa,duhet shiqu filmin kinez qe fitoi qmimin e par.
    "Martesa e Tujes" .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 26-02-2007 më 05:14

Faqja 0 prej 34 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •