Do me pelqente te kishim Falmurin e Dardanis....
If You ver Hurt Me.You Get It Back Ten Times Worse...
kot fare te gjithe pa pike lidhje !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ky flamuri i 2 si i MIKRONESISË![]()
(shiko foto)
Kjo do të jetë zgjidhja e "përfaqsuesve" të Kosovës të zgjedhur nga 25-30% e popullatës Shqiptare në Kosovë.
Për mua që nuk jam në mesin e kësaj përqindje; ishte, është dhe do të jetë Flamuri Shqiptar.
![]()
Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare
Flamuri i pare dhe i trete me ngjajne me flamure sllavesh, siç i kane Serbia, Sllovenia, Kroacia e mbi te gjitha nena e te gjithe ketyre shteteve Rusia. Ai flamuri i mesit me duket si lecke per te fshire dyshemene. Stema me ngjan me shume me koken e Ong-Banku i Tajlandezeve. Nese keto do perfaqesojne Kosoven pas pavaresise mendoj se kemi te bejme me nje dobesi te Udheheqesve Kosovare dhe papergjegjshmerine e tyre. Kane luftuar, ashtu sikurse dhe Shqiptaret, gjithmone per kete Flamur dhe tani e nderrojne. Kjo nuk me duket gje e mire. Ok, meqe e kerkojne rregullat ta nderrojne flamurin shume bukur, le te nderrohet, por te pakten flamuri i ri te kete Shqiponjen 2 krenare. Edhe Kroacia e nderroi flamurin, por mbajti tringjyreshin e Serbise dhe ne qender i shtoi disa kuadrate. Njesoj mund te vepronte dhe kosova, te bente disa ndryshime te vogla e asgje me teper. Kosova popullohet 90% nga Kosovaret dhe kjo nuk do te thote qe flamuri i ri duhet ti perkase ne radhe te pare 90% -eshit te Shqiptareve te Kosoves e pastaj atyre pak pakicave qe jetojne atje. Kjo nuk do te thote diskriminim i pakicave, pasi ato nuk duhet te pretendojne te kene te drejta mbi flamurin e stemen e Kosoves, ashtu siç nuk kane te drejta pakicat e vogla ne shtetet e tjera mbi keto çeshtje. Pakicat kane te drejta te mos diskriminohen nga ana social-kulturore dhe ekonomike. Nga perfaqesimi i tyre ne strukturat shteterore etj.
Nqs me te vertete do miratohet njeri nga ato 3 flamuj dhe ajo steme, do ngelem shume i zhgenjyer.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Une them qe Kosova te kete flamurin e Trinidad Tobagos (ashtu sic e kishte paraqit njeri mesiper):
![]()
Life's too short to remove USB safely.
u vendos apo jo flamuri ?
Paj hece dije a u vendos a jo kjo puna e flamurit .
Shenjat jan të qarta , flamuri i Kosoves do të duket si një flamur cirku .
Kili
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Krijoni Kontakt