ahhahhaahhaa
verte ajo ngjyra e kafte nuk i shkon aspak, por e cmoj Rugove edhe shpresoj qe nese nuk mund te jete dicka i ngjajshme me ate te Shqiperise barem te jete ky.
Mos na degjeneroni flamurin duke i vene shtesa e prapashtesa,se flamuri nuk eshte veper artistike por simbol shpirteror... Shqiponjen dykrenore lereni te paprekur se nuk ka faj ajo,se shqiptaret duhet te kene se sben,2 flamure....Turp i zotit nje komb 2 flamure... Mos pafsh Diell me sy moj Europe qe ske pune tjeter vec te godasesh shqiptaret ku te mundesh....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Shiko, hiq Shqiperine dhe Kosoven nga ky mallkimi...Mos pafsh Diell me sy moj Europe qe ske pune tjeter vec te godasesh shqiptaret ku te mundesh....
Hiq edhe Irlanden, per hatrin tim.
Te gjithe Shqiptaret kane nje gjuhe e nje flamur dhe te gjith para atij flamuri do perulen dhe nuk ka tjeter ta zevendesoje ate.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
hiq dhe austrine,gjermanine dhe zvicren..............gjithashtu norvegji suedi dhe danimarke(te njejten gjuhe flasin)
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Flamuri i Rugoves eshte shume i nderlikuar. Plot rrota, shirita, yje, rrath etj. pffff. Kulmi eshte ngjyra blu!
Ngjyre asnjeher e perdor si simbol nga shqiptaret.
Per flamur: O flamuri kombetar kuqezi, ose mire nje nga to me yjet e BE-se. Vetem jo flamuj-carcafe te tille.
Life's too short to remove USB safely.
Sot ne te perditshmen Kosova Sot ken edhe 5 propozimet per flamur te Kosoves dhe per mendimin tim asgje spo paraqtshin ata per ne si popull dhe per mendimin tim ish turp qe ndonjeri prej tyre te votohet dhe te shpallet flamur shteteror .
Per mendimin tim mbasi nuk na lejojn me nje flamur te jemi do kisha zgjedhur flamurin e pres. te ndjer Dr Ibrahim Rugoves sepse ai paraqet ne teresi ate qka jemi ne Dardan
Krijoni Kontakt