Kam gjet nje kompromis qe mos krijojme probleme me nderkombetaret.
Flamuri Shqiptar.
Ndersa flamuri i Kosoves duhet te jete keshtu.
![]()
Kam gjet nje kompromis qe mos krijojme probleme me nderkombetaret.
Flamuri Shqiptar.
Ndersa flamuri i Kosoves duhet te jete keshtu.
![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Ky titulli "Si do te duket flamuri i Kosoves?" si me thone "Si do te duket flamuri i Laberise?". Kosova eshte krahine e Shqiperise, ka vetem nje flamur.
Po dhe nqs duhet me bo leshime per shkak te situates te tanishme, jom dakord me kompromisin qe propozo drity. Nuk leshojm me shume se aq.
Si mund te nderrohet flamuri i kosoves?
Ai flamur ka qene per shekuj, shenja e Shqipetareve, dhe tani perse duhet ta nderrojne ate flamur,eshte njesoj sikur Shqiperia te nderroje flamurin e saj.
Qe tek Shote Galica,per pamvaresine e Shqiperise per te cilen historia flet qerte, sa e sa Shqipetare si edhe shqipetaret e Kosoves(me pare ishin pjese e Shqiperise)vdiqen me ate flamure ne dore.
Isa Boletini me shoke shkuan nga Kosova ne Vlore per shpalljen e pamvaresise, dhe u ulen ne gjunje dhe e nderuan duke e puthur ate.Adem Jashari edhe sa e sa heronj jo vetem te Kosoves por te gjithe Shqiperise do te pelqenin ndonje flamur tjeter?JO!
Pse ta nderrojne Kosovaret nuk eshte faji i tyre, por i Europes qe me gjithe gjakun e derdhur per kete flamur as qe e cau koken per kete popull, dhe tani do ta detyroje te krijohet nje shtet tjeter po me Shqipetare???????????????????????????????????????? ????????????????????
Mos duan ndonje lloj flamur, qe neser te jete me e lehte te gllaberohet serisht nga Serbia lubia?
Me pelqen zgjedhja e dirty, une jam me te dhe e pershendes per idene .
S`kemi perse leshojme pe, tani na ka ardhur zogu ne dore dhe nuk kemi perse ta leshojme.
RRofte Laberia,Malesia, Kosova si edhe Cameria Ulqinie te tjere....... ju i dini me mire se une pra rrofte Shqiperia.
Ndryshuar për herë të fundit nga niktironci : 14-01-2008 më 00:30
per ndrrimin e flamurit dhe per nji identitet te ri te kosoves ishin te kah-motshme te pregaditura prej qarqeve te mshefta sllavo ruse. shqiptaret paten nji perplaseje te gjate me erdhaceket sllav ne ballken... dhe kjo eshte e vertete e hidhur. arsyeja e perplasejeve me keta erdhacak prej karpateve ishte qe erdhacaket nuk ngurruan, dhe mbrojten identitetin e tyre me fanatizem. ngriten shtete mbi trojet iliro-shqiptare. sllavet gjithemone ne beteja te perballeshme nuk ishin te zotet kurr te fitonin prej shqiptareve... pra balle per balle, serbet gjith kan qene te humbur . serbve sllaveve ju desht nji periudhe e gjate per te shpike diq. qe per shqiptare do te jete joshese dhe e pranueshme... dhe kjo vetem prej atyre shqiptare qe vetem nga gjuha ndihen shqiptare e ne te vertete me shqiptarizem nuk kan te bejne... per ndryshimin e flamurit ishte nji ide qyshe ne jugosllavine titiste kur "jugosllavet" shqip foles duke fillu prej fadil hoxhe, sinan hasanit dhe deri te azem vllasi te cilet e kishin pranuar edhe nji identitet te ri kombi... "jugosllav". pra ktu ishin gjenezat e para te tentimeve per ndryshimin e identitetit te shqiptareve. kjo ishte ajo supa joshese e pregaditur ne kuzhinen sllave dhe e percjellur prej shqip-folsve ne kosove... ne kohen e jugosllavise titiste nji her u ndryshua flamuri, ku ne ate kohe u qujt flamuri i azam vllasit... ku edhe njifet dhe mbeti flamuri i azem "jugosllavit" vllasit. ne vazhdimesi udb-ja e percoll tek shpresa e fundit tek partija e pare legale e formuar prej udbashve shqip foles... LDK-ja... dhe ja kjo eshte e verteta e idese qe me shum kohe u pregadit ne magjen sllave. kjo ishte arma vetevrasese e shpikur dhe dhen ne dore te shqiptareve... qe shqiptarte te vete-vriten. kjo per momentin duket e imponuar... por jo! kjo edhe eshte deri dikundi shum e ndihmuar prej nji smundeje e pa sherueshme ... dhe kjo eshte "karjera" pra duke pase lakemine karrerjizmin pranon edhe tradhetine, dhe at ma te keqen. eshte shum e quditshme kur ndigjon prej njerzve qe ishin shum te perkushtuar, qe kosova po pregaditet per identitet te ri... jo vetem e qudidsme por edhe shum e dhimbeshme... por jam edhe shum optimist... qe inteligjenca kombetare shqiptare do e kaloj edhe ket zemke shum te rrezikshme dhe do e zberthej ne interes kombetare shqiptare...
"mendjehollet" e LDK-es. ishin percjellsit e ketije kanceri ne ditet e sotshme. nuk thone kot... nji i qmendur e hjedh nji gure ... ku njiqind te tjere nuk mund e nxjerrin.
nderimet e mija... 14.01.2008.
Kaq e vërtetë është ndërhyrja Serbo-Sllave-Ruse saqë dëgjoj tani nga televizori se nuk u aprovuakan simbolet kombëtare pa praninë e delegacionit Serb!
Nuk ju duke ironike ky fakt?
Ndersa mua me duket ironik fakti qe jemi nje komb, por do te jemi dy shtete te njejte me flamuj te ndryshem...!Nuk ju duke ironike ky fakt?
Mua me duket shume ironik fakti qe do te propozojne nje flamur qe asnje shaiptare nuk ka dersh gjak per te, ne cdo lufte te popullit shqipare flamuri kuq e zi me shqipe ne mes ka qene prezent tash te na nxjerin nje flamur qe nuk ka te bej aspak me ate te cilin kemi qene neper beteja eshte shume Ironike.
Një flamur për Kosovën , Duhet të dinë të gjithë se "flamuri" i ri i Kosovës është vetëm sa për formalitet , ne e kemi flamurin për të cilin kemi dhënë gjak.
Ja propozimi :
![]()
Ja edhe një flamuri i përshtatshëm për Kosovën :
![]()
Krijoni Kontakt