Good Morning Albania????
Qe kur ka filluar Shqiperia te flasi anglisht?
A mund te shihet ne internet kjo show?
Good Morning Albania????
Qe kur ka filluar Shqiperia te flasi anglisht?
A mund te shihet ne internet kjo show?
ne internet nuk jam i sigurt, por ne satelit po. E ke cdo dite ne oren 7.30-9.00 me oren e Tiranes
Une per here te pare e pash sot (21.10.2003).E vonuar jam e di
Ishte shume i bukur emisioni.Paloma na shkriu
Kurse ai prezantuesi se di pse mbulohet ?
Ai mazllumi kush eshte ma shpjegoni pak,dhe c'do dite e njeta gje eshte ne emision?
hajt suksese
:^zilet
Emisioni eshte i perditshem nga 7.30 deri ne 9.00.
Pak a shume eshte enjejta strukture. Ka lidhje direkte 3 here ne jave neper shtepirat e njerezve dhe te shtunen eshte Mazllemi, i cili eshte simboli i gazetareve shqiptare.
Kur jane ditet qe ka lidhje neper shtepi?
Keshtu kurdis oren ato dite se s'mundem te zgjohem perdite ne 7.
:^zilet
O mister Lipe.
How are you man?
Megjithese kam 5 vjet ne londer emisonet e tua te Good morning albania, mi kane sjelle te rregjistruara ne kaseta.
Shiko Paloma ose shqipja e maleve sic e quan ti eshte yll fare, por duhet te krijoje profilin e saj si nje gazetare serioze se duket si shume kalama me veprimet qe ben.
Per ty topman, do te thoja se ka ardhur koha qe show juaj te mos mbetet vetem ne kuadrin e telefonuesve, por te kete edhe te ftuar edhe me shume larmi ne aspektin e informativ, duke dhene ne shume info rreth muzikes ti shtosh thashemet e mengjesit ku perfshihen aktore dhe njerez publik perfshi politikanen.
Ne londer eshte nje radio e quajtur CapitalFM nje drejtues i saj i quajtur Steave Penk merr ne tel njerezit dhe tallet duke i thene per shembull ju flas nga bashkija pse mbreme nga shtepija juaj u ka bere shume zhurme apo telefonon politikane dhe tallet me ta.
Te uroj xhdo te mire.
Nga nje kolegu juaj gazetar nga londra.
C'mendim keni per llojin e nje prezantuese tip Paloma, sic eshte ne programin e mengjesit ne Top Channel "Goodmorning Albania" ?
Brravo per presorin!!
Nje Palome per te prezantuar cfare?
!
E kisha fjalen jo per te prezantuar ndonje gje konkretisht, por thjesht per te patur nje opinion nese ja vlen qe ne nje TV te jete nje format i tille prezantueseje, qe nuk ngjan me askend, dhe nuk imiton kerkend. Dua te di se c'opinione ka per kete lloj figure, qofte Paloma apo jo !
o Aldo, Shqipja e maleve eshte figure fare. Sidomos kur ti e ledhaton me ato epitetet e tua. Po mire kur do ta kemi martesen e Shqipes se maleve me legjendarin Mazllem?
Te fala
Shijaksi
Krijoni Kontakt