Cili nga keta aktorë mendoni se eshte me i miri per ju ?
E kuptoj që mund të ketë edhe te tjerë, por në shumë faqe të huaja keta me rezultuan më te mirët.
Jepni mendimet tuaja.
Robert Deniro
Tom Hanks
Dustin Hoffman
Jack Nicholson
Sean Penn
Al Pacino
Gary Oldman
Philip Seymour Hoffman
Ed Norton
Kevin Spacey
Paul Giamatti
Donald Sutherland
Daniel Day
Johny Depp
Don Cheadle
Ian McKellan
Simon Fallow
Anthony Hopkins
Harvey Keitel
Robert Duvall
Gene Hackman
Jon Voight
Brad Pitt
Morgan Freeman
Harrison Ford
Sean Connery
Kevin Bacon
Russell Crowe
Matt Damon
Billy Bob Thornton
Cili nga keta aktorë mendoni se eshte me i miri per ju ?
E kuptoj që mund të ketë edhe te tjerë, por në shumë faqe të huaja keta me rezultuan më te mirët.
Jepni mendimet tuaja.
Ndryshuar për herë të fundit nga brezi97 : 16-04-2009 më 16:15
ka ndonje jo-amerikan qe te justifikoje titullin e sondazhit?
Po ka Amerikane, Australiane, Anglez etj .
Edhe ti "Kino" po te shkosh e te behesh aktor ne Amerike(Hollywood) do te quajne aktor Amerikan, pastaj keta jane boterore dhe me fame boterore
Al Pacino...I pazevendesushem per mendimin tim...
Really Dude... Get A Life!!!
al pacino dhe robert de niro, te lista mundon denzel washington qe poashtu eshte aktor 1 sh
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Po lexoja me vemendje listen e aktoreve, po pash qe mungonin disa aktore te rendesishem si kjo lista me poshte. Te gjithe jan fitues te Academy Awards, po ashtu ke dhe kater aktor qe e kan fituar dy here. Besoj se e meritojne me shum se nje pjese e madhe e atyre qe ke vene ne listen me siper.
- Denzel Washington
- Daniel Day-Lewis
- Spencer Tracy
- Fredric March
- Gary Cooper
- Laurence Olivier
Si preferenca kam disa aktore, Al Pacino, R. De Niro, M. Brandon, Denzel Washington, Gary Cooper, Fredrich March, L. Olivier, J. Nicholson, D. Hoffman, T. Hanks, R. Crowe, S. Connery, Tommy Lee Jones, Kevin Spacey, Cuba Gooding, Jr., Robin Williams , George Clooney, Mel Gibson.
Robert Deniro esht klas
nuk ka te krahasuar
ABSOLUT
Al Pacino(Gjigand)
Kevin Spacey (Brilliant):American Beaty(film i pakrahasueshem,shoqeria jone lakuriq ne kuptimin e vertete te fjales)
plot edhe te tjere.
Per aktoret shqiptare:eshte pa rendesi si quhen,por rendesi ka ne ate kohe te moralit falls,kane shfaqur gjenialitetin e vet:Ndrek Luca,Naim Frasheri,Albert Verria,Liza Vorfi,Bexhet Nelku,Sander Prosi,Tinka Kurti...dhe s'ka te mbaruar lista jane GJIGANDE te kinomategrafise dhe kultures tone SHQIPTARE.
Anti hajdar babait dhe ali njerkut(me germa te vogla)
Ju uroj nje fundjave si t'ja u kete deshira.
Sipas mendimit tim shum aktor jan te mir por dallohen dy gjigand dhe veterant e kinematografis boterore cilet jan Al Pacino dhe Robert de Niro
Po aktore femra nuk paska keshtu?!
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt