Eshte bere FSH si ent per punesim![]()
Eshte bere FSH si ent per punesim![]()
Nuk te kuptova Muhamer!
Jo ske gje ,vec kot fola![]()
Pershendetje, jetoni ne svizer apo do trasferoheni ? dhe ne cilin canton kerkoni pune ? me contaktoni ne drp@live.it
Mirdita juli, me contacto e bisedojme drp@live.it
LUs ndonje shqiptar qe mund te me ndihmoj per pune,po planifikoj mbrenda javes te nisem per ne zvicer,jam nga shkupi i martuar baba i dy vajzave te vogla 3 vjec dhe 10 muajshe,por un vetem do te vij me shprese se do te gjej ndonje pune,sepse jeta esht be shum e veshtire ketu ne Maqedoni,ne gjithe vendet shqiptare te them
JU luten neqofse ka mundesi ketu ne forum dikush te me dnihmoje ku te drejtohem per pune dhe si te gjej me se lehti pune,flitet per gjeneve ose lozane
Ju falemnderit shum
jo jo hala shoki,po pres si te tregova per nenshkrimin me pranu dikush,a nderkohe deri sa te behet per atje mendova te dal pakes ka europa te punoj pakes,por si duket zorr u bo edhe ka europa per me gjet pune
te shofmi
Po Po Adi ashtu eshte,se kam degju qe ato jan procedura te gjata qe zgjatin gati 2 vite,keshtu qe duhet me ja mbajt dikund me punu se per ndryshe veshtire.duhet te kesh durim me prite pa duhet te kesh para qe mbreda kesaj kohet te frunizohesh e keshtu me rradhe,tung me te mira,por une pershkak te kesaj kohe po pertoj te aplikoj dhe nuk e dij sa eshte e sigurt ne fund.
ahstu ardit edhe pare duhesh me pas edhe per ktu me ec proceduren,te duhen per dokumente jo per kontrollin mjeksor,dokumentet te noteri e plus do puna tjera te shkojn dikund 2000 euro,por tku esht mir ne manitoba nuk paguhet aplikim per vize ashtu qe te del gjysh per gjysh me lire,a normal per atje qeveria kerkon ti kesh me veti 16000 dolar kanadez,por edhe pa 10000 euro ti nuk mundesh me u nis askund,
a si kam degju prej disave ne forum,jo ne ket forum ne tjeter vetem per jeten dhe emigrimin ne kanada fillimi esht shum zorr edhe aty kur mrrin do ta kesh veshtir vitin e pare,po pastaj jeta te rregullohet dhe i harron te gjitha,dhe thu pse nuk kam apliku ma heret per me ardh me jetu ne kanada,
kjo esht a nderkohe e kam patjeter te shkoj ka europa pakes te punoj,por si duket shum zorr edhe skam askendi dikend te me terhek ose ndonje pune te me gjej,a me duhet urgjentisht nje pune
te pershendes dhe mirudegjofshmi
Krijoni Kontakt