Keto jane syte e mi te bukur apo te shemtuar se di por ato flasin flasin........................cfar....
Keto jane syte e mi te bukur apo te shemtuar se di por ato flasin flasin........................cfar....
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Hi blondine, shume sy te bukur ke vec shume make up moj u ki bo, edhe put eyes ande yebrows together next time.
Very nice eyes, Te pershendes
jo more por padashje me pincel me shkoi keq.hahaaaa
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Marshalla gocashume te bukur i paske syckat
![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
Pershendetje Bjondina...syte i paske nice sweety..
kalofsh mire ne shoqerine tone!
bye!
Prá, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketë gjuhë të Perendís,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lên ai fmís;
Edhè atij i u thaftë, po, goja,
Qi e perbuzë ketë gjuhë hyjnore;
Qi n'gjuhë t'huej, kúr s'âsht nevoja,
Flet e t'veten lên mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Oh God . Sa syte e bukur i paske moj zemraaaaaa . Mire qe jane vetem ne foto sepse po ti kisha pare keto sy ne boten reale do te kisha rene ne dashuri. O zot sa me pelqejne syte jeshil...I adhuroj femrat me ato sy sepse kane nje force magjepse qe nuk ka djale qe i reziston...
Jam shume kurioz te di se cfare do te kesh qene duke menduar ne ate moment kur i ke fotografuar syte tuj.. Meqenese jemi larg dhe nuk rrezikoj te ha ndonje grusht prej tejet, po marr guximin me ti puth nji here ato sy... one little inoccent kiss just for your pretty eyes baby:^muah
Boys Don't Cry...!
Blondina, ky eshte forumi i prezantimeve te shqiptareve, dhe jo i syve. Te gjithe do te ishim te interesuar te mesonim me shume mbi ty, ca te pelqen, me se merresh, nga shkruan, hobet, interesat, ca te pelqen ne forum.
Albo
"Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"
sy tbukur paske lal po jo mo tbukur se mu hihihihi j/k lol ciao
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Biondina per koken ti me ky Alboja ta ka vene sycken ty eeeeeehehehe
![]()
mirese na erdhe me cupke, po lente jane me apo te vertete? sido qe te jene jane cool, shume terheqes. ja kalofsh mire. ( Eprovova dhe une njiher te vija lente jeshile se i kom te zinj dhe thashe hajd mo nji ndryshim pupupu kam heq te 1001 te zezat nga dhimbja ) ika ika boll fola. bye
modestja
:H :T :-ime
Krijoni Kontakt