Une ju shkruaj nga Zvicra dhe mund t'ju them qe mu hoq nje gur i madh nga trupi se deri dje isha e shqetesuar. Ketu tek ne si ne gjithe boten shqiptaret jo vetem ata te kosoves por edhe te shqiperise dolen shesheve per te festuar kete dite te madhe. Rrofte pavarsia. Me vjen keq qe Presidenti Me i Madh qe ka pasur kosova IBRAHIM RUGOVA qe luftoi gjithe jeten e tij per kete dite nuk mund te jete me ne fizikisht ama jam shume e sigurte qe ai eshte me ne gjithmone e do na mbroje nga lart. Zoti i madh i degjoi lutjet tona dhe i dhuroi popullit kosovar ate qe meritonin prej shume kohesh. Une jam me origjine mirditore dhe me kushurinj ne kosove. qofte i paharrushem kujtimi i atyre qe dhane jeten e tyre per kete dite te madhe. tani duhet ti tregojme atyre vendeve te botes qe kane besim tek ne qe ne do te dime te hecim shume shpejt me kembet tona dhe t'u tregojme atyre qe na duan te keqen dhe nuk duan qe kosova te jete e pavarur qe gabohen dhe qe populli kosovar me te drejte ja arriti kesaj dite. U KRY.....
RROFTE PAVARSIA
Krijoni Kontakt