Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366

Cfare mrekullie

Keto dite ne lagjen Ali Demi ne Tirane ka ndodhur nje ngjarje qe la te habitur te gjithe njerezit.
    Nje djalosh 3 vjecar qe ndodheshe ne shtepi me gjyshen, i shpetoi nga kujdesi i saj dhe duke luajtur tek dritarja , rreshqiti nga kati i katert.

Me duart e tij te vockla u kap te telat e ballkoneve te kateve te me poshtme dhe perfundoi me pas ne parbrizen e nje makine qe ishte parkuar aty rastesisht, duke i thyer komplet xhamet e makines derisa i rrotullos ne shesh, pa ndjenja.
    E imagjinoni tronditjen e te gjitheve ,sidomos te familjes se tij qe mezi e kishin pritur ardhjen e tij ne jete , pas 3 vajzave.

Te tmerruar e cuan djaloshin ne spital dhe me pas Surpriza ,
    djali u kthye nga spitali me kembet e veta , i gezuar ,capken, pa nje gervishtje, sikur asgje te mos kishte ndodhur.
    Cfare lumturie per te gjithe . Tani familjaret po festojne rilindjen e djalit te tyre., por kane nje merak se mos djalit ti pelqeje ky sport

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te tmerruar e cuan djaloshin ne spital dhe me pas Surpriza ,
    djali u kthye nga spitali me kembet e veta , i gezuar ,capken, pa nje gervishtje, sikur asgje te mos kishte ndodhur
    Sa mire qe paska gjet rrugen.. lol

Eh kot nuk thone "jete gjate nuk behet kurre jete shkurter"
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    nje mrekulli e tille ndodhi edhe ne itali para disa muajsh me djalin e nje shqiptari
    ra nga kati i trete dhe nuk pesoi asgje u ngrit dhe shkoi e i ra ziles qe ti hapnin deren te futej ne shtepi se ngeli jashte
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    nje mrekulli e tille ndodhi edhe ne itali para disa muajsh me djalin e nje shqiptari
    ra nga kati i trete dhe nuk pesoi asgje u ngrit dhe shkoi e i ra ziles qe ti hapnin deren te futej ne shtepi se ngeli jashte
    Kishte harru ēelsin pa e marre me vete lol.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    jam lutur zotit ti ktheje syte nga ne shqiptaret
    qenka degjuar lutja ime
    JO SEKS PARA MARTESE

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    jam lutur zotit ti ktheje syte nga ne shqiptaret
    qenka degjuar lutja ime
    kur te fol me zotin, duhet edhe ti ti kthes syt nga ai, duhet te besh cfar ka then ai, qe ti kthej edhe ai syt nga ti, dhe te te degjoj ai ty.

sa per temen me vjen mire per ate familje dhe ate femil, ishalla nuk ndodh me. e e rujt zoti ate femij dhe gjith femijet tjer.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    po nuk eshte rastesi qe kjo ju ndodhe shqipetareve se jane te quditshem dhe te pavdekshem

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Po, po, derisa te ju perplaset pertoke ne ditet ne vijim nga ndonje hemorragji e brendeshme. Raste me trauma te tilla mund te lihen te shkojne ne shtepi vetem mbasi u jane bere egzaminimet e duhura me CT-scan ose MRI, e duke pare qe mesa di une ne Shqiperi ka vetem nje te tille per tere Shqiperine dhe kushton afersisht 1 miljon per te kryer nje vizite, atehere keto paskan bere nje rrote budalleku dhe pastaj na e nxjerrin ketu si 'mrekulli'. Hajde injorance, hajde.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Po, po, derisa te ju perplaset pertoke ne ditet ne vijim nga ndonje hemorragji e brendeshme. Raste me trauma te tilla mund te lihen te shkojne ne shtepi vetem mbasi u jane bere egzaminimet e duhura me CT-scan ose MRI, e duke pare qe mesa di une ne Shqiperi ka vetem nje te tille per tere Shqiperine dhe kushton afersisht 1 miljon per te kryer nje vizite, atehere keto paskan bere nje rrote budalleku dhe pastaj na e nxjerrin ketu si 'mrekulli'. Hajde injorance, hajde.
    keto fjale i duhen thene "te medhejve", te shtetit Bluje, se i kemi edhe mjeke.

ti ke shume te drejte. e lexove qe jane 4000 mije raste me kancer cdo vit ne shqiperi
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Jane bere te gjithe ekzaminimet e duhura( CT ) dhe vazhdojne ti bejne here pas here , por jo ne kushtet e spitalizmit, dhe deri tani nuk eshte shfaqur gje.
    Faleminderit per pergjigjen tuaj, ndersa konkluzioni se jemi kaq injorante , mu duk ca e tepert., megjithate nuk merzitem , rendesi ka qe djali te jete mire dhe me jete te gjate.

Ps. traumatizmet, hemoragjie , frakture body CT eshte i mjaftueshem, ndersa IRM eshte per gjera ultrafine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pseudo : 27-04-2008 mė 08:29

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •