Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Open your mind now! Maska e besart
    Anëtarësuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    480

Hakerat serbë sulmojnë faqen e Postës Shqiptare

Ueb-faqja e Postës Shqiptare është sulmuar nga hakerët serbë të cilët kanë shfrytëzuar mundësinë të bëjnë propagandë nacionaliste, duke shkruar porosinë "Kosova është Serbi".

Po ashtu ata, sipas Balkanweb, kanë shkruar porosi, "Luftoni me më të mirët dhe vdisni si gjithë të tjerët. Mirë se vini në botën tonë” dhe kanë vendosur një logo që përdoret nga nacionalistët serbë – duke u hedhur online në çdo funksion të ueb-faqes.

www.postashqiptare.al nuk mund t’u shërbejë klientëve të saj asnjë informacion për tarifat, destinacionet, përveç propagandën e mësipërme dhe shenja pa kuptim – ndërsa për momentin është duke u përpjekur që të rikthehet në jetë.

Kjo nuk është hera e parë që faqet shqiptare bëhen pre e sulmeve të hakerave të cilët i shfrytëzojnë dijet e tyre në internet për qëllimet e tyre.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar më parë nga besart Lexo Postimin
    Ueb-faqja e Postës Shqiptare është sulmuar nga hakerët serbë të cilët kanë shfrytëzuar mundësinë të bëjnë propagandë nacionaliste, duke shkruar porosinë "Kosova është Serbi".

Po ashtu ata, sipas Balkanweb, kanë shkruar porosi, "Luftoni me më të mirët dhe vdisni si gjithë të tjerët. Mirë se vini në botën tonë” dhe kanë vendosur një logo që përdoret nga nacionalistët serbë – duke u hedhur online në çdo funksion të ueb-faqes.

www.postashqiptare.al nuk mund t’u shërbejë klientëve të saj asnjë informacion për tarifat, destinacionet, përveç propagandën e mësipërme dhe shenja pa kuptim – ndërsa për momentin është duke u përpjekur që të rikthehet në jetë.

Kjo nuk është hera e parë që faqet shqiptare bëhen pre e sulmeve të hakerave të cilët i shfrytëzojnë dijet e tyre në internet për qëllimet e tyre.
    Po eshte e vertete Deri ~ne oren 16:50 faqja ishte UNDER CONSTRUCTION.
    Pastaj u hap dhe nuk kishte asnje informacion per ç'do gje.

Politika po perfshin gjithshka edhe faqet e internetit!
    Cdo faqe qe ka vrima sigurie mund te behet pre e ketyre hackerave.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2008
    Postime
    75
    Kam lexue edhe une per terrorizmin serb, anti-shqiptar ne media e web faqe, bile e kishin publikue ne www.zdnet.com.

Jam antar ne forumin www.eu-forums.com ku ka tema per kosoven e une jam me disa nicka fim, a4u, roki e tjer, the showenistet serb bjen linka te propagandave hegemoniste anti-shqiptare, une i shpartalloj shpesh shkiet, por nga njihere jan shum me shum propaganda, dhe po duhet mu shpreh ne anglisht!
    Nese dikush din anglishten dhe din gjana kombtare the ti nenqmoj showenistet serb per krimet e turpta qe i kan ber gjal luftrave ne ballkan, athere kishte me qen i mirseardhur me opinione!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    Politika po perfshin gjithshka edhe faqet e internetit!
    Cdo faqe qe ka vrima sigurie mund te behet pre e ketyre hackerave.
    Po ti bejne faqet kërcunjtë e Shqiperisë normal qe do ken vëra sigurie.

Hapa faqen tani edhe pashë qe as një skip intro skishte vene webmasterleshi i faqes, duhet te presesh nje ore sa te hapet e gjithe intro e faqes qe te klikosh Shqip ose Anglisht.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Po ku jan hackerat shqiptar qe nuk ia bejne edhe ma zi faqeve serbe te internetit ?

FlashcRew's Maska e [^DANZEL^]
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Vendndodhja
    C:\WINDOWS\system32
    Postime
    53
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Po ku jan hackerat shqiptar qe nuk ia bejne edhe ma zi faqeve serbe te internetit ?

Zëu_s kan ra ne burg :Pp

ose me sulmu nje faqe serbe te rendesishme sikur eshte faqja jone e postes shqiptare eshte rrezik i madh per ate hacker ..
    FlashcRew's

Albanian Ethernet Organisation ..!~

FlashcRew's Maska e [^DANZEL^]
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Vendndodhja
    C:\WINDOWS\system32
    Postime
    53
    tani webi http://www.postashqiptare.al/ me sa po shof un qenka ne rregull ..
    FlashcRew's

Albanian Ethernet Organisation ..!~

i/e regjistruar Maska e soft-master
    Anëtarësuar
    18-06-2007
    Postime
    54
    Për mendimin tim, të gjithë këto sulme hackerash që bëhen në pergjithesi nëpër botë, nuk është e thënë që të jenë bërë nga persona që tentojnë të shfaqin veten me anë të mesazheve që vendoskan nëpër faqe. Dmth, mund të jetë thjesht një grup i cili ka për detyrë të nxisë racizmin dhe grindjet midis popujve!
    Computer Engineering
    DEU

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Ndersa une nuk mendoj, por jam tanime i sigurt se shume pak veta e njohin kuptimin, perkufizimin, konceptin e fjales 'hacker'. Gjithcka permendet me siper ka te beje me 'cracker'-at...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •