Kam grisur foto ,dhe nuk jam penduar aspak ,bile edhe m kembe i kam shkelur.
Kam grisur foto ,dhe nuk jam penduar aspak ,bile edhe m kembe i kam shkelur.
nuk kam grisur, por kam djegur dy foto.
shume e cuditshme ndjesia qe kam provuar duke pare fytyren e dikujt qe ka qene shume i rendesishem per mua, mes flakeve.
dhimbje...inat....dhe ne fund ...clirim
nje kujtim te genjeshter nuk ke ce do
sdo thoja grisur por fshirrr :P, vec nje gje pendohem qe fshiva gjithe komentet qe me kishte len burri (atehere boyfriendi) ne facebook lol, sepse kishim patur nje zenke. Pendohem tani qe u solla si femij, do ishte ndryshe nese ai do ishte nje ex, se atehere sdo caja koken shume
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Fotot te gjitha duhen grisur sepse ato nuk te lene te besh shoke te rinj.
tashme kam harruar shume fytyra qe dikur i shihja shpesh, koha shuan cdogje.
dike, nje vajze, prej dekadash nuk mund ta shuaja nga mendja, koha s'bente efekt.
Fotografi nuk kam grisur asnjehere, e s'besoj se do arrij ta bej ndonjehere perderisa i vlereroj shume. Fotot jane kujtime te momenteve e te personave, qofshin ato te bukura per t'u kujtuar apo jo....
Nese ndonje dite do me vinte deshira ti "zhdukja", thjesht do i vija ne ndonje album apo ne ndonje cd e do i fusja ne ndonje vend qe rralle here e hap.
La vita non si spiega, si VIVE!
Nuk kam grisur sepse mbetet gjithmone nje pjese nga jeta.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Fotoja eshte konkretizim i nje momenti dhe misherim i nje kujtimi . E mire, e keqe fotoja nuk griset kurre.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
vetem fotot qe skam dal mire kam grisur lol...por ama pendohem per nje certifikat (nuk ishte foto) por ishte dicka qe pendohem qe e grisa...isha 15 vjece, profesori i gjimnastikes me zgjodhi mua (qe nuk jam edhe aq sportive lol por i guess me mire se amerikanet) dhe nje vajze tjeter dhe 4 djem te benim kopeticion me klasat e tjera....per pompa dhe per push ups isha mire por ne vrap, jo so much...sidomos kur ke disa zezak qe vrapojn si cheetah...dhe mire kur erdhi momenti te vrapoja dhe un isha derri ne fund fare dhe zezaqua pothuajse mbarroj, isha aq e turperuar...sa kur mbarroj kopeticioni dhe profesori po na jepte certifikatat, un duke ngren dhe duke e pare ne cafeteria, imagjinoja ate skene dhe tek tek e bera copa copa certifikaten....ahh me vjen inat tani![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po kam grisur vetem nje sepse te tjerat i hodha direkt mbaj asaj fotografi qe pash
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt