Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Motelet zakonisht ju pelqejn te gjithave.. lol
    po a ja vlejne meshkujt atje ? se mua me kap frika atje , kur i shoh .. shume te frikshem jane . Nga ti kapesh , nga ti rrotullosh .. cope cope jane .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    po a ja vlejne meshkujt atje ? se mua me kap frika atje , kur i shoh .. shume te frikshem jane . Nga ti kapesh , nga ti rrotullosh .. cope cope jane .
    Ja e dija se per kte pune eshte duke ardh.. lol
    Pastaj sti ngul dhembet njeri jo, fundja seks do besh. LOL

ps: se harrova, merr edhe mashkullin me vete mi, tipikun amerikan, se kshu i pelqe ti.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ne pergjithesi gjith pjeset e jugut te Shqiperise qe kam vizituar me kane pelqyer, fatkeqesisht nuk u mbaj mend emrat edhe aq mire ... ama nje perzierje te lezeçme e restorantit me diskon ka pas qen ne Vlore nje vend qe ne mos gaboj quhej "Shpella" per vet faktin se restoranti ishte i ndertuar ne nje germim qe ishte bere brenda malit, nuk e di ne eshte akoma apo jo, se hera fundit qe kam qen ishte ne 2004 ... megjithate nga sa shof un ketu jepi _Matrix_ ca $$$ dhe merre si tour guide

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Me dalare i ke fjalet ti King Shqiptar ?

Jep pra , shpjegime . Qysh , tek ku jane located keto restorante .Dhe mua me kane thene qe jashte Tirane , ne rrethinat perreth jane bere restorante qe ja vlejne si nga ushqimi por dhe sherbimi , qe eshte e rendesishme gjithashtu .

Dhe deri tani ske ndihmu hic . Sa per info kjo . lool
    Kur te jesh ne Shqiperi do te kujtohet postimi im (Ndoshta) edhe pyet ku jane keto lokalet e "fshatit". Sherbimin e ke me 5 yje , lol ti do te hash ushqim apo ti fusesh muhabet me kamarierin .

E kam seriozisht tani. Nqs do ushqim cilesor per mendimin tim vetem ne keto lokale e gjen. Ti do thuash pse! Sepse ne keto lokale nuk duan te fitojne shume, por pak e sakte. Tani besoj se te ndihmova ...edhe po nuk te pata ndihmu edhe kesaj rradhe ne qaf pac veten .
    Mos do te jap harten e Shqiperise edhe ti vej nai shigjete te fshatrat. Kalofsh mire.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Atehere po ju sugjeroj une restoranin per te cilin mendoj se duhet te jete me i miri ne Shqiperi.
    Ne Tirane ke ish BLLOKU ka nje restoran TAVERNETA. Mos e lini pa shku atje dhe kur te shkoni kerkoni ca Involtini qe t'ju shkoje goja leng.
    Sa here qe shkoj ne Tirane, Taverneten e kam ne agjende.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e palnika
    Anëtarësuar
    08-03-2008
    Vendndodhja
    Baden
    Postime
    1
    Citim Postuar më parë nga Lady Oscar Lexo Postimin
    Pinku, nje vizite ne Kruje ta keshilloj. U kenaqa, por isha para 2 vjetesh.

Pervec muzeut te Skenderbeut ishte dhe nje shtepi muze, po aty, nje cik me poshte (si perballe muzeut te madh ndodhet). Sh interesante. I kishte te tera... qe nga dybeku si ai i Nafijes lol e deri tek oda e burrave etj. Edhe ciceroni ish nje plak sh i kendshem. Do jeni me fat po te gjeni te njejtin person. Me duket se quhej "Muzeu Etnografik" ky. Sic e thashe, eshte nje shtepi muze karakteristike e qemotshme. Gjynah ta humbesh!

Plus, gjate rruges per ne keshtjellen-muze eshte edhe pazari artizanal i Krujes. Suveniret do te keshilloja t'i blije aty. Edhe njerezit ishin sh te afrueshem, por po flas per para dy vjetesh.

Kam vertet nje kujtim te bukur!

p.s. E paske lexuar traktin!
    Nejse, ato vende i kap lehte ne kembe, s'duhet tu lutesh te tjereve per nje xhiro. lol
    Bofsh qejf ene per mu, sic thone ne TR!
    Paske pas te njejtin mendim per ate konakun ne kala apo ?
    nese ashtu aty pash qe ne ate kohe kan pasur edhe sauna ne shtepit e tyre dhe kan pas nje standart ma te mire se disa sot.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Nyx Lexo Postimin
    Ne pergjithesi gjith pjeset e jugut te Shqiperise qe kam vizituar me kane pelqyer, fatkeqesisht nuk u mbaj mend emrat edhe aq mire ... ama nje perzierje te lezeçme e restorantit me diskon ka pas qen ne Vlore nje vend qe ne mos gaboj quhej "Shpella" per vet faktin se restoranti ishte i ndertuar ne nje germim qe ishte bere brenda malit, nuk e di ne eshte akoma apo jo, se hera fundit qe kam qen ishte ne 2004 ... megjithate nga sa shof un ketu jepi _Matrix_ ca $$$ dhe merre si tour guide
    Paske qene te shpella eeeee????? eshte shume bukur aty me plqen dhe mua

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Xibraku eshte nje nder restorantet me te mire ne Tirane.

Gjithashtu do te te sugjeroja dhe Trendafili i Bardhe. Nqs do adresat me kontakto MP.

Nese do te kalosh nje mbremje me muzike Live, Lizard eshte nga te preferuarit e mi. Nese do disko te mire, ku luhet muzike komerciale si dance, trance, house etj, do te sugjeroja Venue, Lving Room dhe Sharm Clab.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

ssdwcdcee Maska e SENSUALI_TR
    Anëtarësuar
    01-02-2007
    Vendndodhja
    Ne vendin ku Extremet i kalojne kufijte e imagjinates
    Postime
    277
    THE BEST CLUB IN TIRANA *DOBERMAN CLUB*

Me shum info behuni fan ne Facebook --->http://www.facebook.com/pages/Tirane...B/175081154389
    * Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-06-2025
    Postime
    1

Për: Sugjeroni restorantet/lokalet më të mira në Shqipëri.

Flumen Park

Flumen Park është një resort i bukur natyror pranë Tiranës, i njohur për ambientin relaksues, pishinat e pastra dhe ushqimin cilësor. I rrethuar nga gjelbërim dhe ujëvara natyrore, është vendi ideal për fundjava me familjen, çifte apo miq. Me akomodim komod, shërbim miqësor dhe atmosferë të qetë, Flumen ofron një vend perfekt per te ik nga zhurma e qytetit.

Ka dhe review shume te mira

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •