There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ne pergjithesi gjith pjeset e jugut te Shqiperise qe kam vizituar me kane pelqyer, fatkeqesisht nuk u mbaj mend emrat edhe aq mire ... ama nje perzierje te lezeçme e restorantit me diskon ka pas qen ne Vlore nje vend qe ne mos gaboj quhej "Shpella" per vet faktin se restoranti ishte i ndertuar ne nje germim qe ishte bere brenda malit, nuk e di ne eshte akoma apo jo, se hera fundit qe kam qen ishte ne 2004 ... megjithate nga sa shof un ketu jepi _Matrix_ ca $$$ dhe merre si tour guide![]()
Kur te jesh ne Shqiperi do te kujtohet postimi im (Ndoshta) edhe pyet ku jane keto lokalet e "fshatit". Sherbimin e ke me 5 yje, lol ti do te hash ushqim apo ti fusesh muhabet me kamarierin
.
E kam seriozisht tani. Nqs do ushqim cilesor per mendimin tim vetem ne keto lokale e gjen. Ti do thuash pse! Sepse ne keto lokale nuk duan te fitojne shume, por pak e sakte. Tani besoj se te ndihmova ...edhe po nuk te pata ndihmu edhe kesaj rradhe ne qaf pac veten.
Mos do te jap harten e Shqiperise edhe ti vej nai shigjete te fshatrat. Kalofsh mire.
Atehere po ju sugjeroj une restoranin per te cilin mendoj se duhet te jete me i miri ne Shqiperi.
Ne Tirane ke ish BLLOKU ka nje restoran TAVERNETA. Mos e lini pa shku atje dhe kur te shkoni kerkoni ca Involtini qe t'ju shkoje goja leng.
Sa here qe shkoj ne Tirane, Taverneten e kam ne agjende.![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Xibraku eshte nje nder restorantet me te mire ne Tirane.
Gjithashtu do te te sugjeroja dhe Trendafili i Bardhe. Nqs do adresat me kontakto MP.
Nese do te kalosh nje mbremje me muzike Live, Lizard eshte nga te preferuarit e mi. Nese do disko te mire, ku luhet muzike komerciale si dance, trance, house etj, do te sugjeroja Venue, Lving Room dhe Sharm Clab.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
THE BEST CLUB IN TIRANA *DOBERMAN CLUB*
Me shum info behuni fan ne Facebook --->http://www.facebook.com/pages/Tirane...B/175081154389
* Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*
Flumen Park
Flumen Park është një resort i bukur natyror pranë Tiranës, i njohur për ambientin relaksues, pishinat e pastra dhe ushqimin cilësor. I rrethuar nga gjelbërim dhe ujëvara natyrore, është vendi ideal për fundjava me familjen, çifte apo miq. Me akomodim komod, shërbim miqësor dhe atmosferë të qetë, Flumen ofron një vend perfekt per te ik nga zhurma e qytetit.
Ka dhe review shume te mira
Krijoni Kontakt