Ke nga keto tri koncepte do te zgjidhnit ju ...........une ...............shpresa shpresa pse-ne do ta them pasi te kem degjuar disa nga pergjigjet tuaja
Ke nga keto tri koncepte do te zgjidhnit ju ...........une ...............shpresa shpresa pse-ne do ta them pasi te kem degjuar disa nga pergjigjet tuaja
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
une do ti deshiroja te te treja !!!!
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
"Te gjitha t“i fal vec ymytin jo!" , kane thene pleqte -qe do te thote se shpresen e ruaj per ditet me te zeza...
Po sikur te besonim ne dashuri te mbushur plot shprese ... kjo do te ishte dicka ideale!
Te treja jane e njejta gje pasi jane te lidhura zinxhir. Nuk mund te krijosh besim nese ke humbur shpresen dhe nuk mund te njohesh dashurine nese nuk ke besim.
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Nėse Dashuria do te ishte zemra, besimi dhe shpresa do te strukeshin ne barkushen e djathtė te saj!
Mbahu, Nėno, mos ki frikė,
se ke djemtė n'Amerikė!
Edhe une mendoj se besimi, shpresa dhe dashuria ketu ne toke jane ngusht te lidhura edhe pse shikuar nga ana e fese sic na meson ajo kuptojme se ne parajse (ne jeten qiellore me Zotin) shpresa e besimi nuk do te na duhen (pasi ate qe e kemi shpresuar e kemi arritur, ate qe kemi besuar tashme "e shohim") e dashuria eshte e vetmja qe do te mbreteroje peramshim (prej dashurise madje jemi krijuar). Ne kete kuptim dashuria ze vendin e pare.
/Une besoj se kjo eshte e vertete: besimtari i vertete ne kete toke gjithmone do te kete shprese dhe gjithmone do te orvatet t'i doje te gjithe njerezit: te miret e te keqijte, sepse edhe per njerin edhe per tjetrin Zoti ben qe te bie shi, te nxeje dielli.../
IHS
Dashurine sepse ajo i permban edhe dy te tjerat!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Postuar mė parė nga Mina
Dashurine sepse ajo i permban edhe dy te tjerat!
nuk e luan as topi!
Po, qe te treja jane te lidhura midis tyre por dashuria eshte me e maqdhja dhe qe mbetet pergjithmone.
Mund te kesh besim, por pa elementin dashuri do at humbte vleren e tij...po keshtu edhe shpresa...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Krijoni Kontakt