Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Qe nga brezi im e brezat me te vjeter ne Shqiperi jemi rritur me shprehjen "DERRMO E SHKATERRRO" pra skane faj ata qe prishin fajin e ka ...

Nuk u kujtua dikush te zbatoje ligjin me ne fund ne Korce por ai dikush nuk mori kocken e tij dhe vajti e prishi. Ne kohen kur une kam qene ne Korce (njeri nga familjaret e mi punonte per urbanistiken ne bashki) keto lloj lokalesh nuk egzistonin tek parku. E populluar me ndertime ka qene vetem pjesa e diskove. Kur qeverite u nderruan, une u largova dhe ka qene po e njejta qeveri si ne kohen kur u ndertuan si ne kohen kur u shkaterruan keto lokale. Pra nuk eshte nje njeri i dyte qe rregullon gabimet e te parit, por vete ky njeriu i gabimit po gabon akoma me keq duke e lene Shqiperine mbrapa e me mbrapa.

Te shkaterrosh qendrat e qyteteruara do te thote te mos duash qyteterimin jo te zbatosh ligjin!

Ushtari i mire
    i/e ftuar
    Pse "merakoseni" ju per rinine korcare. Ekonomia e tregut nuk lejon vakuume. DIkush tjeter do ta mbushe hapsiren e krijuar nga prishja e lokaleve, per te cilet mund te shtoj kan kaq vite ma merr mendja qe punojne pa paguar taksa e detyrime, pra kan bo i far katandije.

Edhe icik me kujdes kur perdorni fjalen PENSIONIST me ironi. NDonese jo ne Korce prinderit e shume prej nesh jane pensioniste, natyrisht jo nga ata te persekutuarit po nga ata qe punuan me ndershmeri gjith jeten, pranej dh i her ekujdes kur flisni per pensionistat me qesendi se osh Pandora's Box ai muhabet dhe me ju plas ne dore nuk do i pelqente askujt.

P.S. Ato lokalet le tu bejne te falea ne ferrin e ndertimeve dhe pallateve HAWAII

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Ti Ushtari i mire
    nuk ke per te vene mend ndonjehere
    ike ore pi uje edhe ti.

shendet e para

pa he!... Maska e korēar
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    Ama cja futin qores kot ca nga ju. E si spaska rinia korcare vende te tjera per tu argetuar apo per te pire ndonje kafe... nuk dua ti permend ketu se do me marrin per budalla, kaq shume ka.
    Pastaj edhe po u prishen do ndertojne te tjera me leje nga urbanistika, mos i qani hallin lokaleve ju se po te kete kerkese do kete edhe offerte.
    Thoni shyqyr qe ju rra mendja te vene ne zbatim ligjin!
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •