Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 137

Tema: Afsh!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Jo ēdo ditė me diell na sjell ngrohtėsi. Por sot, edhe dielli kishte frikė. Veshi mantelin e reve tė errėta, u struk nėn hijen e tyre. Nė kėtė mėngjes tė zymtė qė mė zgjoi ankthshėm, shikoja veten tė pėrgjakur, duart, fytyrėn e qafėn. Aq mė shumė qė mundohesha tė pastrohem aq mė shumė ngjyhesha me gjak. Andaj, ngula sytė nė sytė e mi dhe shikoja ngjarjen si nė film, gjithēka mė pasqyrohej aq qartė. Nuk dėshiroja tė besoja, andaj i rashė pasqyrės me tėrė fuqinė time, por ajo nuk u thye, realiteti ishte i qartė, i pathyeshėm. U ndjeva aq e dobėt, sa s’mė ra tė fikėt. Mundohesha tė mbėshtetem pėr murret e banjos, ndonėse pėrplasesha nga njėra anė nė tjetrėn. U rrėkulleva mė nė fund nė vaskė, bėra njė dush tė nxehtė. U vesha ashtu siē isha e lagur dhe u nisa drejt tek shtėpia e saj. Rrugės dėgjoja zėrat e hutuar tė njerėzve, klithma, ofshama habie, alarme, sirena, zhurma, zhurma…zhurma! Nuk di pse ulėrinin, a thua do tė ngjallnin tė vdekurin apo do vdisnin tė gjallin. Koha nuk kishte pritur. Ajo kishtė ikur, pėrpara tė gjithėve.
    Ndėrsa unė e dija. Kishte shumė kohė qė e dija. E kisha parė nė iridėn e saj. E kisha parė sa herė qė mė nėnqeshte brishtė, e kisha parė edhe nė buzėt qė gjithmonė i dridheshin. Sa herė qė unė kaloja rreth oborit tė saj, ndaloja dhe e shikoja gjatė. Ajo ēdo ditė qėndronte e strukur nė pragun e derės, e frikėsuar dhe e pėrvuajtuar. Ndonėse unė dhe ajo nuk kemi folur kurrė, e ndjeja se ēfar bluante ajo nė shpirt, e lexoja nė ēdo rrudhė tė fytyrės, nė ēdo plagė, nė ēdo tė nxirė, nė ēdo pulsim.
    Ishte hera e parė qė sot shkela nė oborin e saj. Ajo ishte ulur nė tė njėjtin vend, kishte mbėrthyer duar kryqt dhe sa mė pa, mė buzėqeshi. Sot, ajo ishte ndryshe. Ndėrsa unė u drunjėzova mu nė atė vend, sikur mė thithi njė fuqi e llahtarshme nėntokėsore, nuk beja dot as edhe njė hap. Pastaj, e shikova edhe unė. E mėshirova. Nė atė ēast, isha shumė e sigurtė. Ajo e kishte vrarė maskaraun. Ajo kishte mėkatuar qė ai tė mos mėkatonte mė.
    Jo gjithmonė vrasja ėshtė njė krim.
    • The rest is silence.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Zemra eshte kryeqyteti i mendjes.
    mendja eshte nje shtet i vetem.
    zemra dhe mendja se bashku bejne
    nje kontinent unik.

nje- eshte populli-
    i madh aq sa mjafton-
    ky komb estatik
    kerko-je ti.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    mendja jeton ne zemer
    si nje parazit i cfardoshem-
    nese ky eshte i ngopur me ushqim
    mendja ze dhjame-

por nese zemra varferohet
    mendja me e shquar lengon-
    per ushqimin e saj
    kaq absolut
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    A thua qe afshi kercenohet me akuj te perhershem?
    A thua qe toka ime me avuj nuk do ndjeje?
    A thua naten nje agim nuk do ta ndjeke?
    Apo mbremja yllin e pare kurre nuk do takoje?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga klara's... Lexo Postimin
    A thua qe afshi kercenohet me akuj te perhershem?
    A thua qe toka ime me avuj nuk do ndjeje?
    A thua naten nje agim nuk do ta ndjeke?
    Apo mbremja yllin e pare kurre nuk do takoje?
    nje afsh i tille kurre nuk shuhet...
    toka jote?jam une,
    pas nje nate te erret
    We will see the light,
    I will be a morning star
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 29-09-2008 mė 12:49
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Takova Zanen, nene e papune. E di eshte nje mallkim. E degjova, u shfry, vetem e degjova, nuk i ndihmova dot.
    Takova Blerten, nene me dy pune. E di eshte e veshtire. E degjova, u shfry, e degjova dhe nuk i ndihmova dot.
    Takova Linden, politkane. E di, eshte futur ne llum e nuk del me. E degjova, u shfry, e degjova dhe nuk i ndihmova dot.
    Takova mamin, e lodhur, e semure. E di, i di madje permendesh te gjitha barrerat qe mer. E degjova, u shfry, por as asaj si ndihmova dot.
    U lodha, u lodha. U lodha duke luajtur rolin e veshit...Po mua, pse askush s'me degjon?!
    • The rest is silence.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Zombi pėr postimin:

Gentian_gr (19-10-2013)

Me!
    Anėtarėsuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    297
    Po te degjojme Zombi, ja po provoj i here te behem une veshi... Ti ste paska ndjekur fati, dhe je shume i/e duruar haha. Shume interesante kjo tema, po ashtu dhe shkrimet e tua. Urime!

Ishulli )
    My Code is Honer & Pride!

Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    ...Po mua, pse askush s'me degjon?!
    .............dejavu........nuk degjohet vetem me veshe...remember!!

Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Pėrse mos shkruaj edhe nė vjeshtė, kur vjeshta jam unė. Dhimbja ime bashkė me fishkėllimat e erės, fluturon e luhatet e ēmendur si gjethet e vdekura. Dhe kėshtu do tė lodhet, do tė shtrihet, do tė paloset e do bėhet tokė. Kjo stinė mė ftoh ndjenjat, mė bėn tė kėrrusem. Mė bėn tė kėrkoj njė mantel tė ri apo njė strehė tė ngrohtė. Kjo stinė mė vdes, ndėrsa tjetra mė ngrinė. Por unė sėrish mbijetoj. Ndonėse kam vdekur shumė herė, ndonėse jam ringjallur shumė herė. Unė pėrsėri vazhdoj, i shkel, i shtyp me ēizmet e mia tė zeza dhe nuk i lė as tė bėzėjnė.
    • The rest is silence.

of diamonds... Maska e dust
    Anėtarėsuar
    13-10-2008
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Pėrse mos shkruaj edhe nė vjeshtė, kur vjeshta jam unė. Dhimbja ime bashkė me fishkėllimat e erės, fluturon e luhatet e ēmendur si gjethet e vdekura. Dhe kėshtu do tė lodhet, do tė shtrihet, do tė paloset e do bėhet tokė. Kjo stinė mė ftoh ndjenjat, mė bėn tė kėrrusem. Mė bėn tė kėrkoj njė mantel tė ri apo njė strehė tė ngrohtė. Kjo stinė mė vdes, ndėrsa tjetra mė ngrinė. Por unė sėrish mbijetoj. Ndonėse kam vdekur shumė herė, ndonėse jam ringjallur shumė herė. Unė pėrsėri vazhdoj, i shkel, i shtyp me ēizmet e mia tė zeza dhe nuk i lė as tė bėzėjnė.
    Nuk e di a te kam dhene rep.me kete dust qe me mori ne qafe.Po pse te ta shkruaj ne rep,dhe jo ketu,ta shohin te gjithe.Zombi,po ta them ketu.Nje nga gjerat qe bej gjithmone sa here hyj ne forum,eshte te futem tek tema "Afsh",Qe te shoh cfare tjeter ke shkruar,qe te mbetem une e kenaqur.Per te mos thene,e mrekulluar.Je nje force e qete,thuajse e heshtur e asaj fushe qe quhet krijimtari letrare.Perkulem para teje!

Ps.Po e provoj tani per rep.
    Jeto cdo minute,si te jete e fundit.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •