Nuk di nese mund ta quaj sonte apo sot. Qielli eshte i kuq. Nuk ka as hene as diell, qente lehin...une si dalloj dot as germat. Sonte nata ishte shume e gjate. Shume cka ndodhi. Mendimet po me dhunojne ne keto caste. I mbyll syte dhe perhumbem. Ne nje bote te panjohur.
Nese me pyet si quhem, nuk e di. Kam shume emra. Por e di qe morilazuam shume, aq shume sa qe ne fund aspak nuk u kuptuam. Ndonese une fola shume, doja te shprazem, te me kuptoje. E vetmja gje qe me kujtohet tani eshte se me the: dukesh me bukur se ne filmin e Staklerit, me origjinale. Une folja, qaja, qeshja ne te njejten kohe. Nata filloi bukur, ne restorantin tone te preferuar. Me qirinje e vere. Perderisa une i isha dorezuar fuqise se saj, ndjejesha mire. Vera gjithnje me ben te gjej veteveten, ajo e cmendura qe jam ne te vertete. Pastaj na ndalioi policia, gjeti nje behane por nuk na denoi. Pastaj me kujtohet flirtimi im me nje taxist. ha-ha. I shkreti, nuk e kuptoi qellimin tim. Pastaj me kujtohet ftesa qe ma beri nje shoqe, me tha qe kishte te ftuar disa francez...pasi qe kishte vere e pranova ftesen e saj, Pime vere bashke me ta, folem per gjuhen shqipe, per gjuhen Angleze. Me dukej vetja advokat i saj. Ata e urrenin. Folem dhe per Skenderbeuan, per Shqiperine, per Emir Kosturicen...uh sa te bezdisshem. Kam nevoje per uje...
Krijoni Kontakt