ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Urime se pari fitoren realit , ndersa ju te barcelones inatin nga atlletiko qe e keni marre shfryeni te tema juaj jo ketu OK! se vetem pallavra jeni ka folni...
REAL MADRID #1
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Ata te Barces flasin kot. Gjithmone kot kane folur. Une sflas kot, ketu eshte ndryshimi. Une sthem do i fitojme te gjitha pa filluar sezoni, shikoj si ecin punet dhe i marr ndeshjet nje nga nje. Une e di forcen e Man UTD dhe e di edhe te Barcelones. E thashe qe ne fillim te sezonit, nese merr Barcelona trofe kete vit (perves Copa del Rey) atehere une nuk shkruaj me ketu ne forum!
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
MUAHHH - Roma eshte ekip mjaft e fortė por nuk mendoj qe do te arrij te mposht Realin.Jam i sigurt qe Reali do te kualifikohet nejse une tash bash nuk e di se qka do te ndodhe ate natepor Reali do te kualifikohet!!
![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Urime Reali te Madritit per fitoren e mbremeshme. Loje spektakolare dhe nje Robinho spektakolar. Nuk kam ēfare shtoj me teper vetem te them se Real eshte kampion i Spanjes.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Nje Lajm i Keq nga Madridi..
Robben jashtė fushe edhe pėr njė muaj
Anėsori i Real Madridit, Arjen Robber, do tė jetė jashtė fushe edhe pėr njė muaj tė plotė, pas lėndimit tė pėsuar nė ndeshjen kundėr Recreativos tė shtunėn nė mbrėmje.
24-vjeēari holandez deri tash ka kaluar rreth gjysmė sezoni i paaktivizuar mu pėr shkak tė lėndimit. Mungesa e tij ėshtė e sigurt kundėr Romės tė martėn nė mbrėmje nė ndeshjen e kthimit tė Ligės sė Kampionėve.
Siē bėjnė tė ditur nga stafi mjekėsor i Madridit, nga katėr lėndimet e pėsuara tė Robben qė nga arritja e tij nė Spanjė, ky ėshtė i parė qė prek nyjėn e qė do tė thotė se nuk ėshtė njė pėrsėritje e tre lėndimeve tė mėhershme qė kishin tė bėjnė me muskujt.
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Nga lajmet e fundit duket se edhe Van Nissterloy do te mungoj ne ndeshje me Romen.![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Krijoni Kontakt