Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e luna22
    Anëtarësuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Aty ku nuk ndjehesh ne shtepine tende?!!!
    Postime
    44

ok

Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Nje shembull qe mund te japesh fare mire dhe qe mund ta perdoresh per essay tend eshte lufta ne Iraq. Ne fund te fundit, USA e pushtoi Irakun edhe pse nuk duket ashtu. Mbi 20 mije ushtare amerikane jane vrare ne kete lufte dhe per cfare, per dicka qe shume prej tyre nuk besojne. Iraku u pushtua gjoja se kishte arme nukleare dhe nqs ke degjuar nje interviste qe u be me agjentin e FBI-se qe qendroi me Sadam Husein per muaj te tere, ai zbuloi qe ato arme ishin shkaterruar por Sadam Husein thoshte qe kishte sepse kishte friken e Iranit. Nje nder arsyet e tjera qe gjoja USA shkoi ne Iraq eshte sepse Iraku perkrahte AL-Qaida kur Sadaim Husein sipas ketij agjenti, nuk donte te kishte te bente fare me Bin Ladenin.

Shume amerikane kane qene kunder kesaj lufte qe ne fillim. Ajo nuk do te thote qe ata nuk jane patriote, perkundrazi jane shume, por ama ata nuk besojne ne kete lufte dhe ne arsyet per te cilat ajo ndodhi dhe akoma vazhdon te ndodhi. Nqs Iraku do ishte perpjekur te pushtonte Ameriken, atehere po do ishte ndryshe.

Shpresoj te te ndihmoj sado pak.

Dea
    flm per ndimesen
    do mundohem te futem ne teme.
    por ngaqe kam shume provime te tjera dhe spo me funksionon truri ta zhvilloj kete ese
    Those who bring sunshine to the lives of others,cannot hide it from themselfs.

Anëtarësuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    44
    flm per ndimesen te gjithve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga luna22 Lexo Postimin
    por ngaqe kam shume provime te tjera dhe spo me funksionon truri ta zhvilloj kete ese
    nuk ka fare nevoje te lodhesh trurin,
    nga ti kerkoht vetem te japesh mendimin/qendrimin tend ne lidhje me temen e dhene. Thjesht dhe qarte si e mendon ti.

Anëtarësuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    44
    thanks xfiles

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Luna lexo mesazhin qe te kam cuar ne privat, ke nje link qe ka postime te gjata dhe qe ndoshta me anen e atyre postimeve mund te sajosh dicka per essen tende

Edi...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Ju lutem me ndihmoni rreth ushqimit me sonde.
    Nga Xhuxhumaku në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:55
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •