Kete e kam thene edhe une, d.m.th ti paske menduar edhe per mua qe jam ne anen e kundert te frontit.
Mos harro se edhe une "vuaj" nganjehere nga ai "symptomi" i lartpermendur, por fatmirsisht jo ne kombinim me dominance, une s'kam kurrfar interesi te dominoj mbi dikent, deshira ime e vetme eshte qe populli Shqiptar te ngadhnjej njehere e pergjithmone, per ate arsye edhe kercej nganjehere si kendez (siē the ti), por mire qe po te dukem se paku i hjeshem si "knues me pendla t'ndritshme".
Kjo nuk eshte e vertet qe kam qene ndonjehere ne jeten time qellimisht i njeanshem, kjo vetem te eshte dukur ty ashtu, jam munduar gjithmone te jem i drejt dhe neutral. Kur e ka shprehur dikush mendimin e vet per nje qeshtje te caktuar, qe i eshte pershtatur mendimit tim, natyrisht qe i kam dhene te drejt sepse edhe une kisha ardhur ne ate perfundim, kete e kam bere nganjehere edhe me mendimet e tua o Styx.
Mo shoki mos m'thuaj ashtu se kjo nuk asht n'rregull, se edhe pur punen e Geryonit m'prite "grusht hundve", edhe pse nuk asht edhe q'aq hamendje katastrofale nga une, nese nalesh dhe e analizon pak (une t'kallxova pse po mendoj ashtu, edhe ate sa ma thjesht dhe kjart qe asht e mundun, pa ndonje qellim t'keq por vetem qe t'mos keqkuptohmi), nejse, shnosh gjaja se gjin ka boll, ose shnosh kapuqi se krena ka boll.
Te me falni qe dola nga tema dy here.
Krijoni Kontakt