Close
Faqja 48 prej 48 FillimFillim ... 38464748
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 473 prej 473
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Pėr: Kush ishin trakėt?

Kreksi,respekt per kete,por per shkak te pamundesis se kohes ,nuk po mundem,mu stabilizu nga fillimi ne fund keshtu qe po kam nderprerje,pastaj po kam problem,disa harta dhe artikuj nuk po mundem mi postu kete ne forum,ato qka i them jan permbledhje te njohurive te mija,te lexuara jo nga vikipedia apo shenimeve te ngjajshme por origjinale nga autoret e ndryshem,keshtu qe per qfardo paregullsi kerkoj falje,edhe nje her respekt,dhe faliminderit.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Fehmikaciu e shoh qe je antar i ri ne forum dhe mbase nuk i di rregullat por nuk mund te postosh 5 pergjigje nga nje rrjesht njera mbas tjetres. E ke bere ne shume tema dhe t'i kam bashkuar shkrimet. Nese ke qellim qe te arrish nje numer te caktuar shkrimesh, kjo eshte menyra e gabuar. Nese e ben thjesht nga padija atehere do te lutesha ta evitoje kete gje pasi po prish strukturen e temave dhe here tjeter te gjitha pergjigjet do te te fshihen.

Faleminderit.
    I nderuari Fehmikaciu, lexoje sygjerimin nga dariusi moderuesi, lexoji te gjitha postimet njźhere e pastaj jepe edhe ti mendimin tuaj, shkruaj se paku 200 rreshta te kuptojmi edhe ne mendimin tuaj e jo nje rresht sot e tjetrin neser, shendet !
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Darius,faliminderit,gjithashtu nga ju,per mirkuptim,kerkoj falje,nuk kam deshir te krijoj probleme ne ket forum,qellimi im eshte permes keti forumi te pervetsojm sa me shum njohuri te nevojshe nga kjo teme,por natyra e punve ndonje her me shkakton probleme ,dhe me duhet her pas here ti nderpres informacionet,andaj kerkoj falje dhe mirkuptim,faliminderit.

Faqja 48 prej 48 FillimFillim ... 38464748

Tema tė Ngjashme

1. Shqiptaret, populli parahelen-perla e rradhes
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 28-04-2008, 02:11
  2. Ludvig fon Taloci per iliret dhe shqiptaret
    Nga bashki nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 00:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •