Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Flamurin qe do e njoh un do jet vetem ai i presidentit Rugova si dhe ky Kuq e zi.. e keta flamujt me kok dashi ne te e lloj lloj ngjyrse sikur te magjupve.. as njet se kam me i shti ne mend.. biles sdo merzitem as me i pa se cili mendoj ma i mire..

Ata ne list ishin katastrof. e mjer na cka na ka gjet..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Mjaft i shajtet se ndonjeri prej atyre dot jet flamur shteteror i Kosoves, deshem ose sdeshem , me at flamur dot na perfaqsojn ne Bot. Un mendoj se me shqiponj nuk e zgjedhin, pra biles te ishte nje me harten e Kosoves.
    Psh. Kipri

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Une kam degjuar nje argument interesant:

sa me i shpifur e i pakuptimte e i palidhur me flamurin shqiptar te jete flamuri i ri i Kosoves, aq me shume do te lidhen shqiptaret e Kosoves me flamurin shqiptar dhe aq me pak me kete flamur te ri qe do te jete sa per shenje.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Une kam degjuar nje argument interesant:

sa me i shpifur e i pakuptimte e i palidhur me flamurin shqiptar te jete flamuri i ri i Kosoves, aq me shume do te lidhen shqiptaret e Kosoves me flamurin shqiptar dhe aq me pak me kete flamur te ri qe do te jete sa per shenje.
    Pas nja dy tre brezash, a do ta kene me kete ndjesi qe kane ata qe e shohin sot flamurin, ata qe ishin ne lufte ? Apo do t'u mjaftoje "thjesht shenja"? Me kalimin e kohes, plaget mbyllen dhe shqiptaret kane dhene prova te fuqishme se jane nje popull harraq...

Me duket cudi qe edhe sllavet e Maqedonise, nuk e lejojne simbolin kombetar. Ndoshta ne nje dite te bukur nxjerrin edhe kushot serbe te Maqedonise ndonje "simbol" tjeter si lepirese, per shqipet e Maqedonise.

Kushedi....
    Eksperimentet sapo kane filluar

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga BARAT Lexo Postimin
    Me duket cudi qe edhe sllavet e Maqedonise, nuk e lejojne simbolin kombetar. Ndoshta ne nje dite te bukur nxjerrin edhe kushot serbe te Maqedonise ndonje "simbol" tjeter si lepirese, per shqipet e Maqedonise.

Kushedi....
    Eksperimentet sapo kane filluar
    Sllavet e Maqedonis nuk e din per vetin e vet se kush jane e leje me per simbole kombetare,le te nxjerin cfardo simboli por simboli jone eshte Shqipja me dy krera me e bukura ne botë,dhe eshte simboli qe na qetson shpirtin tone dhe qe ndjehemi krenar per te sepse shum shekuj eshte luftu dhe ende vazhdon te luftohet per te drejtat tona ne vendet tona,dmth kane luftu dhe vazhdojm te luftojme deri kur do ti fitojme pjeset tona dhe do ti bashkojme ne nje vend,ne nje flamur ne nje simbol edhe pse Shpirterisht jemi te bashkuar.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  3. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •