Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 59
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

A asht e vertete?

Kisha ni pytje per shqiptaret e maqedonis sepse ka rreth ni jave qe me ka met ne menje

duke bisedu me ni djal prej Kercove para do ditesh, doli muhabeti rreth luftes ne irak dhe ky me tha se shum "shqiptar" prej maqedonie kan shku tu luftu ne Irak kundra amerikes.

A asht e vertet kjo?

A nifni naj person qe e ka ba ket bidat?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    hahahaa

drejanasi, nuk me cudit shpifja e atij far Kercovarit, cuditerisht cuditem me kete naivitetin tend qe edhe rrenave me te vogla u ze bese.

Tradicionalisht Shqiptaret, nga te gjitha trojet tona, Amerikanet i llogarisin si aleatet, miqet dhe dashamiresit me te medhenj. Jo rasteisht Shqiptaret, sipas te gjitha sondazheve jan kombi numer nje ne Bote me 100% pro Amerikes dhe popullit Amerikan dhe politikes se saj .
    Leri ato rrena dhe mos u bej imun fantazmave te cilet nuk i beson askush.

ZOT BEKOJE AMERIKEN : -)

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Periodi Lexo Postimin
    hahahaa

drejanasi, nuk me cudit shpifja e atij far Kercovarit, cuditerisht cuditem me kete naivitetin tend qe edhe rrenave me te vogla u ze bese.

Tradicionalisht Shqiptaret, nga te gjitha trojet tona, Amerikanet i llogarisin si aleatet, miqet dhe dashamiresit me te medhenj. Jo rasteisht Shqiptaret, sipas te gjitha sondazheve jan kombi numer nje ne Bote me 100% pro Amerikes dhe popullit Amerikan dhe politikes se saj .
    Leri ato rrena dhe mos u bej imun fantazmave te cilet nuk i beson askush.

ZOT BEKOJE AMERIKEN : -)
    un thjesht po pys a asht e vertet a jo?

ky tipi me tha se ne vete do kishte shku po mos te ishte i martu e te kishte fmi.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    Kisha ni pytje per shqiptaret e maqedonis sepse ka rreth ni jave qe me ka met ne menje

duke bisedu me ni djal prej Kercove para do ditesh, doli muhabeti rreth luftes ne irak dhe ky me tha se shum "shqiptar" prej maqedonie kan shku tu luftu ne Irak kundra amerikes.

A asht e vertet kjo?

A nifni naj person qe e ka ba ket bidat?
    derjansi

Do doja te te jepja une nje informacion tjeter.
    S'di ne ja ka futur kot ai kercovari, une personalisht nuk njoh ASNJE qe mund te kete shkuar te luftoje kunder Amerikaneve ne Irak apo ne Afganistan, apo kudo qofte.

Do thoja qe kjo nuk eshte e vertete, per vet faktin qe njoh shume njerez (sidomos nga Tetova) te cilet punojne ne Irak, ne Afganistan, ne Kuwait, ne Duabi, etj, per firmen gjermano shqiptare Ecolog-Ag, te cilet jane subkontraktor te Brown&Roots (KBR), dhe qe i sherbejne pikerisht forcave aleate, okupatore te Irakut, dmth ushtrise Amerikane, Gjermane, Britanike, etj.

Tani, nuk perjashtohet mundesia qe ndonje nga ata "talebanet" tane te kete ikur andej - por nuk besoj te jete numer i madh.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Vendndodhja
    Danimark
    Postime
    19
    i nderuar saj per ket kesa qe thua besoi qe gabim aj cka te ka then esht kuptu,shqiptar nga maqedonia ka plot ne irak por punoin puntor krahu ne baza te amerikaneve,keshtu qe ju lus kjo tem te mbillet se sja vlen me u diskutu

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    derjansi

Do doja te te jepja une nje informacion tjeter.
    S'di ne ja ka futur kot ai kercovari, une personalisht nuk njoh ASNJE qe mund te kete shkuar te luftoje kunder Amerikaneve ne Irak apo ne Afganistan, apo kudo qofte.

Do thoja qe kjo nuk eshte e vertete, per vet faktin qe njoh shume njerez (sidomos nga Tetova) te cilet punojne ne Irak, ne Afganistan, ne Kuwait, ne Duabi, etj, per firmen gjermano shqiptare Ecolog-Ag, te cilet jane subkontraktor te Brown&Roots (KBR), dhe qe i sherbejne pikerisht forcave aleate, okupatore te Irakut, dmth ushtrise Amerikane, Gjermane, Britanike, etj.

Tani, nuk perjashtohet mundesia qe ndonje nga ata "talebanet" tane te kete ikur andej - por nuk besoj te jete numer i madh.
    ne un skisha nigju per kerkan

po ky mi futi ethet pak lol thash dreqi e di

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga ardi30 Lexo Postimin
    i nderuar saj per ket kesa qe thua besoi qe gabim aj cka te ka then esht kuptu,shqiptar nga maqedonia ka plot ne irak por punoin puntor krahu ne baza te amerikaneve,keshtu qe ju lus kjo tem te mbillet se sja vlen me u diskutu
    jo shoku jo

nuk e kam keqkuptu hic

nejse un thjesht desha me dit mos mu hidhni n'gryk mu. se me verte me merziti shum se ca me tha.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    un thjesht po pys a asht e vertet a jo?

ky tipi me tha se ne vete do kishte shku po mos te ishte i martu e te kishte fmi.
    Derjansi

Kur ishte lufta ne Maqedoni, nje nga keta "talebanet" (po i fus ne thojza - e kam fjalen per disa qe mbahen si tipa arabesh e qe shesin mend lart e poshte) nuk pranoi te shkonte bashke me vellain tim ne lufte sepse tha: Une luftoj vetem per Islam dhe per Allah.

Kur filloi lufta ne Irak, vllai im iu bashkua kompanise Ecolog per pune ne Irak. I tha ketij tipit: He mo, do vish te luftosh per Islam ti?

Bente sikur s'degjonte.
    Dhe ky tipi qe te ka thene se do shkonte por ama s'e linka dot gruan e kalamajt, ja ka futur kot. Ai qe do te lutoje shkon lufton pamarre parasysh te gjitha.

Nje sugjerim miqesor:
    Mos i beso gjithkujt!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    skena kamikaza ktu jo hahhaahahaaha
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Kam ndegju qe ka nja 5000 ne Afganistan , mirpo ne anen e amerikanve .
    Skam ndegju asnjeher se ka shku ndonjeri te luftoje kunder. Po nese shkon , me siguri e fusin ne luft me fiset tjera, e pastaj nese shpeton gjall, mund te arrije deri te amerikant.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėr dėshmitarėt e Jehovait
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A ėshtė e vėrtetė pėrplasja e qytetėrimeve?
    Nga [xeni] nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •