Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e Stefan07
    Anëtarësuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140

CBN: Terrori islamik në rritje në Kosovë

Nje prifte serb terrorizon Kosoven.Per te lexu kete ju kisha lutur te ndjekni transmetimin e intervjus ne cbn.com

An Albanian Muslim extremist from Kosovo was recently arrested after allegedly plotting to blow up the parliament building in Montenegro.

http://www.cbn.com/CBNnews/104458.aspx?option=print

Çka mendoni per ndikimin e prifivtave serb per Kosoven?
    A kan nje force te till edhe prifterinjet shqiptare(aq sa ka),te punoj per Kosove,se paku ti mohojn deklaratat e sllavistave...???
    vazhdon komentimi...

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Per rritjen e vehabizmit ne Kosove te flet dhe kjo tema e gjate me poshte prandaj duhet me mendu mire se cfare duhet bere per te ardhmen e Kosoves qe te mos dali per keq ne lajme, por qe edhe te mos filloje te rrezikohet me te vertete sic po ndodh ne ca vende islamike.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=73739

Peshkopi i nderuar katolik Mark Sopi [ndjese paste] tregoi me vepra se cfare ndihme te vyer i jep kleri katolik ceshtjes kombetare pasi bota do siguri e garanci dhe jo fjale boshe.

Dy pjeset ku Mark Sopi mbrojti me diplomaci e burrni Kosoven e Islamin ne nje Sesion te vecante te komitetit per ceshtjet e jashtme te parlamentit Perfaqesues Amerikan i shihni me poshte.
    Prandaj Kosova duhet ti jete mirnjohse komunitetit te vogel patriotik katolik.

http://video.google.com/videoplay?do...ark+sopi&hl=en

http://video.google.com/videoplay?do...ark+sopi&hl=en
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermal 22 : 13-04-2007 më 21:22

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    po kush po i ushqen me kesi anegdoda ...dhe si rrjedhe po lind pasioni tek disa forumist qe te pasionohen nga keto anegdoda...

pfpfpfpf...

nese nuk ke punë,luje deren...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Ngelet duke i fshehur problemet more fisnikas, a thu se po i beni nder fese tuaj.
    Antari i rrepektuar Drenicaku ta ka dhene rrealitetin prej Kosove ku dhe jeton.
    Ne Novi Pazar me arme po perleshen vehabistat me shtetin, kurse ti kujton se po te sulmojne fene. Medet kombi per ju.
    Shiqoje se para 9 ditesh e shkrujti

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=169

Kombet e Bashkuara po perpiqen qe te justifikojne dhenien e pavaresise Kosoves se dashur, por zhvillimet islamike ne rrajon dhe Kosove jane nje faktor me vete qe vec pengojne pavaresine. Problemi me i madh qendron per te ardhmen qe te mos perfundohet ne bosnjetizimim dhe ne islam saudit.

i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anëtarësuar
    31-07-2005
    Postime
    103
    eh prap serbet duan te nxierrin jystifikime e dyshime po fajen e kane keta lolot qe i mbajn iso
    mjere per ju veglat e shovenisteve

rroft Shqiperia e madhe

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Ngelet duke i fshehur problemet more fisnikas, a thu se po i beni nder fese tuaj.
    Antari i rrepektuar Drenicaku ta ka dhene rrealitetin prej Kosove ku dhe jeton.
    Ne Novi Pazar me arme po perleshen vehabistat me shtetin, kurse ti kujton se po te sulmojne fene. Medet kombi per ju.
    Shiqoje se para 9 ditesh e shkrujti

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=169

Kombet e Bashkuara po perpiqen qe te justifikojne dhenien e pavaresise Kosoves se dashur, por zhvillimet islamike ne rrajon dhe Kosove jane nje faktor me vete qe vec pengojne pavaresine. Problemi me i madh qendron per te ardhmen qe te mos perfundohet ne bosnjetizimim dhe ne islam saudit.
    o njeri nese te shikohet se ku duhet te brengoset kosova me se paku athere eshte ky aspekt ...
    jam i njoftuar me kete stagmatizem naiv te shkive apo serbeve te cilet jan te njohur per kesi skandale ...sepse jemi mire te njohur me shume raste ndaj shqiptareve duke i shpalluar terrorist sa e sa here...kete rastin ne novi pazar thjeshte eshte nje kurth ,shume thjeshte keta djelmosha kan qen me mjekrra dhe pak ashume ne fizionomi kan gjasuar ne bin ladenin dhe nuk do kishte qen veshtire ta ja etiketojne nje gje te tille...kete serbia e ka bere fale politikes se felliqur te sajen ecila po bene perpjekje qe tj mbush mendjen amerikes se jeni duke e lene te formohet nje shtet radikal islam apo siq po quhen vehabistat per mua eshte term i shpikur ky...

jam jurist dhe e di se qfar deshmi duhet qe ta shpallesh apo ta akuzosh nje njeri ...autoritetet serbe kan pasur fakte dhe deshmi te supozuara an te armatosur dhe te rrezikshem pfpfpf keto kan qen faktet ...por te shikojme ne jeten faktike sa njerez civile shetiten neper parke te armatosur ,pse atyre nuk iu eshte paraqitur ajo akuze por ketyre po ,se vetem qe kan qen musliman dhe me mjekrra ...

mesohuni me kurthat e shkijve ,,,nese nje komb me sepaku ia deshiron te miren popullit shqiptar ateher jan sllavet gjegjesisht serbi...

mos manipuloni me me kurtha te dyshimta te serbis sepse nuk ka dobi...

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    hec mo serbet po bejn te pa munduren per tja prishur imazhin shqiptarve atje. ka ca vahabista atje po psikopat i gjen kudo ne bote, po tashti, nje gje do me intersonte me shume mua krahasimi me evangjelistat dhe vahabistat. per mendimin time jane qe te dy njesoj.

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    o njeri nese te shikohet se ku duhet te brengoset kosova me se paku athere eshte ky aspekt ...
    jam i njoftuar me kete stagmatizem naiv te shkive apo serbeve te cilet jan te njohur per kesi skandale ...sepse jemi mire te njohur me shume raste ndaj shqiptareve duke i shpalluar terrorist sa e sa here...kete rastin ne novi pazar thjeshte eshte nje kurth ,shume thjeshte keta djelmosha kan qen me mjekrra dhe pak ashume ne fizionomi kan gjasuar ne bin ladenin dhe nuk do kishte qen veshtire ta ja etiketojne nje gje te tille...kete serbia e ka bere fale politikes se felliqur te sajen ecila po bene perpjekje qe tj mbush mendjen amerikes se jeni duke e lene te formohet nje shtet radikal islam apo siq po quhen vehabistat per mua eshte term i shpikur ky...

jam jurist dhe e di se qfar deshmi duhet qe ta shpallesh apo ta akuzosh nje njeri ...autoritetet serbe kan pasur fakte dhe deshmi te supozuara :jan te armatosur dhe te rrezikshem pfpfpf keto kan qen faktet ...por te shikojme ne jeten faktike sa njerez civile shetiten neper parke te armatosur ,pse atyre nuk iu eshte paraqitur ajo akuze por ketyre po ,se vetem qe kan qen musliman dhe me mjekrra ...

mesohuni me kurthat e shkijve ,,,nese nje komb me sepaku ia deshiron te miren popullit shqiptar ateher jan sllavet gjegjesisht serbi...

mos manipuloni me me kurtha te dyshimta te serbis sepse nuk ka dobi...
    Ti Fisnik duhet me shkrujt i fundit ose nuk duhet te shkruash hic ne kete teme, pasi ti ke qene ai qe na ke filozofu ne kete forum per sharia e per shtet islamik. Pikerisht prej tipave intelektuale islamike si ti e si ca te tjere fanatike ketu i ftohet disa shqiptareve deshira me e ndihmu ceshtjen e Kosoves ne forume me te medha nderkombetare., pasi njerez e shqiptar Kosove si ti na vijne ne mendje e na presin krahet per nje vllazerim e mirekuptim te nevojshem e te duhur.
    Qendroji larg ceshtjes kombetare nqs nuk i sherben dot, sidomos kur e demton.

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Ti Fisnik duhet me shkrujt i fundit ose nuk duhet te shkruash hic ne kete teme, pasi ti ke qene ai qe na ke filozofu ne kete forum per sharia e per shtet islamik. Pikerisht prej tipave intelektuale islamike si ti e si ca te tjere fanatike ketu i ftohet disa shqiptareve deshira me e ndihmu ceshtjen e Kosoves ne forume me te medha nderkombetare., pasi njerez e shqiptar Kosove si ti na vijne ne mendje e na presin krahet per nje vllazerim e mirekuptim te nevojshem e te duhur.
    Qendroji larg ceshtjes kombetare nqs nuk i sherben dot, sidomos kur e demton.
    qfar eshte kjo qe thua or taj ...

kur nuk e njef dikë qe nuk e njef ...edhe me nje gisht dore mos ju drejto...

mund te me thuash njeri ndoshta je me afer por po tentove me diqka tjeter ...stay in wrong

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anëtarësuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    pergezime per te gjithe se me duket se kjo tem eshte mjaft serioze dhe se mendimet e juaja relativishte me pelqyen.
    feja ka rendesi shume te madhe per nje shoqeri e sidomos per ato shoqeri kur shumica e tyre i takon nje religjioni. si rasti i serbeve te cilet i takojne fese ortodokse dhe te gjithe epshin per dhune dhe agresivitetin qe e kan serbet e marrin drejtpersedrejti nga kisha ortodokse.

kurse sa i perket asaj se a jan shqiptaret mysliman terrorist une do te thosha nuk eshte e vertet sepse une jom vet mysliman dhe terrorizmi per mua eshte nje fenomen i panjohur e gjitheashtu mendoj se edhe per shqiptaret tjere mysliman apo edhe katolik. mirepo ka perjashtime ne ato raste ku shoqeria e keqkupton apo edhe kur e keqinterpreton fene islame dhe kalon ne ekstremitet dhe ne paarsyeshmeri e te tjeret qe e quajne si terorizem, mirepo keto jane raste te rralla. kete e them pasi qe ka kohe qe shkoj ne xhami dhe me besoni se une akoma nuk kam ndegju ndonjehere stimulim per dhune apo qfardo lloj fenomeni tjeter qe eshte antisocial.

gjitheashtu une mendoj se feja dhe kombi jane dy gjera qe nuk mund te dallohen sepse me komb nenkuptojme nje epitet qe e fiton nje njeri para kombeve tjera dhe qe e dallon nga ata, kurse feja eshte nje gje intime qe mbush zbraztirat shpirterore.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  3. Në Kosovë nuk ka konflikt fetar
    Nga StterollA në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 13:22
  4. UNMIK-u dhe KFOR-i kanë pezulluar aktivitetet e TMK-së jashtë vendit
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 17:04
  5. Fushata e zgjedhjeve lokale ne Kosove
    Nga Ari-Intimidator në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 12:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •