Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jane te gjithe te zotet te japin mend, une mund te shkruaja vellime te tera mbi moralin e keshilla te urta....

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Duhet te besh nje zgjedhje dhe kjo eshte "E keqja me e vogel" qe mund te zgjedhesh .

AuGuSt
    skerdigodo@hotmail.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ME KE E PATE TI ZOTEROTE exfiles ?S'tu drejtua njeri ty ,as me moral e as me vickla .Ti po deshe lexoj ato qe shkruaj po sdeshe mos u grric .Moralin cdo njeri e ka aty brenda te truri vogel po i pati ikur bleta me gjithe koshere ka marre fund ....e kapish .

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Te me kishe ndodhur mua kur isha e re , do i kisha dhen shkelmin mashkuliit e do e mbaja vet ta rrisja femin , nese familja sme mbeshtet shkelmin dhe familjes , por prap te pengon gjendja financiare ajo te ben te ulesh koken e ta fusesh dhe ne m.. shpesh here , flm zotit qe skemi qen ne situata te tilla ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 08-02-2008 mė 21:00

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    ME KE E PATE TI ZOTEROTE exfiles ?S'tu drejtua njeri ty ,as me moral e as me vickla .Ti po deshe lexoj ato qe shkruaj po sdeshe mos u grric .Moralin cdo njeri e ka aty brenda te truri vogel po i pati ikur bleta me gjithe koshere ka marre fund ....e kapish .
    po ti ēa pate, u ofendove? Une nuk u grrica dhe nuk e pata me ty ne veēanti.
    Merre me shtruar.
    Dua te them, eshte nje diskutim forumi, nuk ka pse te merren gjerat personale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 08-02-2008 mė 21:01

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Jane te gjithe te zotet te japin mend, une mund te shkruaja vellime te tera mbi moralin e keshilla te urta....
    Nqs ti arrin te shkruash ndonje vellim mbi moralin une do jem e para qe do e lexoj dhe do marr ato qe do me duket me mire per ti ruajtur .Dhe keshillat dhe morali qe te ka dhene yt ate apo mami nuk i quan ti ??
    Se une moralin qe ma kane dhene prinderit e mij dhe keshillat i kam veth ne vesh ,dhe nqs do ndodhesha ne situate te tille ,( gje qe nuk ndodh 100 percent ) do gjeja zgjidhjen qe mos te gjeja humbje as nga familja dhe as te shkaterroja jeten e nje femije dhe as lumturine time .

Por tek une nuk ka per te ndodhur asnjehere kjo gje pa ndjenjen dashuri ,me dashuri nuk i ve duart ne zjarr nuk e di ...

Ky eshte morali nqs doje te dije .

dOJA TE DILJA SE EDUKATA KA TE BEJE SHUME NE TE TILLA RASTE .ASGJE PERSONALE ME VJEN KEQ ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une nuk e marr per personale une jo, po ti me sa duket e more me shume zjarr muhabetin, kisha frike se mos e merrje ti per te tille.
    Kur flitet per ēeshtje te tilla delikate eshte teper siperfaqesore te thuash "une nuk do ta beja, mua nuk do me ndodhte, une .... une .... une...".

As une nuk do ta beja, sepse dhe per mua ndjenja eshte me e rendesishmja, po kjo nuk me jap aspak te drejten te mendoj se atyre qe u ndodh jane pa edukate, apo te degjeneruar e me familje te keqe.
    Eshte e lehte te gjykosh kur nuk te ka rene halli vete, ti po gjykon thjesht si nje spektatore e vetkenaqur dhe plot krenari se "ty nuk mund te te ndodh kurre" pa e vrare shume mendjen se dhe atyre te cileve u ndodh nuk eshte se donin t'iu ndodhte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    As ti ske te drejte te me gjykosh mua se ke apo si gjykoj une te tjeret .
    Une jam spektatore dhe krenarija e vetes time ,smerrem shume me llogje kavaje ,biles dhe kur kam qene ne te 17 vjec ,me pelqenin aventurat po jo ato te cmendurat fare ...meqe qenka tema per 1 nate aventure ketu apo per adoleshentet ?! I lini adoleshentet rehat se te japin uje me bishte luges sot dhe gjejne zgjidhje vete ...Dhe keshtu i edukoni ,ka abortim prandaj o burra tek aventurat e 1 nate Hajde o mendje hajde ku vajte ?!!! Ore adoleshenteve jua bej hallall une se eshte mosha me e bukur gabojne padashje po cti bejme ndonjerit qe i ka vjecet goxha .atij cduhet bere qe e kap deliri ndonjehere ?!

Gjithmone ka nje zgjidhje ,gjendet .....

Kaq dhe replika me ty .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Kaq dhe replika me ty .
    per hir te asaj qe jemi patriot, mos e ler me kaq repliken.
    Shpresoj qe te mos me kesh mare inat.

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Shtatzanite e padeshiruara te shumta ne numer si pasoje e marredhenieve te pakontrolluara qe kane si pasoje lindjen e nje femije te pafajshem.Ne shoqerine ne te cilen jetojne nje femije nqs lind jashte martese atehere do te denohet nga opinioni si nena dhe femija.Ne raste qe kjo ndodh atehere familja ushtron presion mbi femijen e vet (kryesisht prinderit e vajzes) qe ajo te martohet sa me pare me kete djale mundesisht ne muajt e pare ku shtatzania nuk eshte e dallueshme.Ka apo jo dashuri mes tyre , ata martohen duke krijuar keshtu nje " shtepi me themele kashte" ku eshte e ditur qe nuk do te mund te qendroje ne kembe gjate.Sherret ndermjet prinderve perseri do te bien mbi krijesen e pafaj derisa nje dite te akuzohet prej tyre si shkaku i "shkaterimit" te lumturise se secilit ....

Ndaj nje gabimi duhet mbajtur pergjegjesi ..... Ju si do te vepronit nqs do te ndodheshit ne nje situate te tille ... Do te vendosnit te martoheshit dhe pse nuk e doni babain/nenen e femijes? Pra do te perpiqeshit qe gabimin tuaj ta shlyenit sepse femija nuk ka faji ,apo do te dilnit nga kjo histori ne menyra alternative si psh nje abort per nenen ose nje 'zhdukje nga siperfaqja' (braktisje) per babane ?
    Shume teme e bukur.
    Perla urime zemra.

Persa i merket temes.
    Nese dicka e tille do te ndodhte ke mue.
    Nuk do deshiroja qe te martohesha apo te hiqa femijen/do ta mbaja /dhe do isha teper e lumtur ne fund te fundit ishte krijesa e trupit tim.
    Babait te femijes do ti thoshja dhe kaq.
    Ne asnje menyre nuk do martohesha me te sepse mbaja femijen e tij.
    Iku ajo kohe qe njeriu bente dicka dhe kishte frike nga Bota se cdo thoshnin.
    As sme intreson hiq se cdo t'thoshte Bota ne fund te fundit cudia me e madh 3-dite zgjat.

PS Eshte nje cmenduri e madhe qe mund te beje nje femer ne qofte se do te zgjithje aborshin apo te martohej me nje njeri qe nuk ndjente hiq per te.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Dashuri apo martese me mik
    Nga Ligesia nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-09-2005, 00:02
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •