Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 78 prej 78
    i/e regjistruar Maska e Veton Shkupi
    Anëtarësuar
    07-05-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    146
    Mbreme Gordana Jankullovska ne mes te Tetoves mburreshte me TORTUREN dhe vrasjet e shqiptarve ne BRODEC! Gordana Jankullovska, minister aktual ne ministrine e puneve te brendshme, zevendes i saj ishte Refet Elmazi.... KOALICIONI VMRO-DPMNE-PDSH!

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga Veton Shkupi Lexo Postimin
    Mbreme Gordana Jankullovska ne mes te Tetoves mburreshte me TORTUREN dhe vrasjet e shqiptarve ne BRODEC! Gordana Jankullovska, minister aktual ne ministrine e puneve te brendshme, zevendes i saj ishte Refet Elmazi.... KOALICIONI VMRO-DPMNE-PDSH!
    Ky subjekt perbindsh u cnderon Tetoven dhe kombin , vret shqiptaret ne bashkpunim me sllavet vazhdojne te kerrcnojne se do te vrasin bijte e kombit shqiptaret...me atentate rrethime,prita ,tradheti dhe mbajtje ne burg te te pafajshmive ,jane ne gjendje ti zhdukin ne burg vetem te mbulojne tradhtine dhe turpin qe nuk mbulohet me asgje ne kete bote.....cmenduri

Thone : Jungjatjeta!... por, kujt i thone ? sllavomaqedonasve sigurisht se ska se si ti thone popullates vete qe ia shkurtojne jeten per cdo dite,ia marrin jeten dhe frymen per cdo dite.

Vota eshte shpetimi i fundit kete here, ne cmendurine e pergjithshme shqiptare ne Ballkan ju jeni te rrezikuar si qenje kombetare, si qenje njerezore.
    Votoni ke te doni por jo PDSH, per te miren tuaj.
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Veton Shkupi Lexo Postimin
    Po cmendove , nuk esht ajo rastesisht kandidate ne njesin numer 6 , ftyr leshja don te tregoje se edhe na vret edhe plus te vjen aty ne vendin e krimit per tu lavderu.
    E pastaj kto te PDSH-se dalin i lidhin flamurat , jo per ti festu fitoret e perbashketa , por per ta festu fitoren e VMRO-se , katastrof , mjer kto.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Faik
    Anëtarësuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Australi
    Postime
    690
    Rasti i Brodecit: Të akuzuarit hodhën poshtë akuzat

Në vazhdim të gjykimit të të arrestuarve të Brodecit para gjykatës me dëshmitë e tyre u paraqitën Nadi Dauti, Hanif Dervishi dhe Shkëndim Dauti.

Që të tre hodhën poshtë akuzat dhe deklaruan se asnjëherë nuk kanë qenë pjesë e ndonjë grupi të armatosur e as që kishin mbajtur armë në dorë ndonjëherë. Nadi Dauti tha se ndjehet keq që gjendet në paraburgim për vepra që kanë bërë të tjerët. Ai tha se në mëngjesin e 7 nëntorit të vitit 2007 menjëherë pasi ka dëgjuar krismat, ka strehuar familjen e tij në bodrumin e vëllait ku kanë qenë rreth pesëdhjet banorë të fshatit. Sipas tij, policia e ka nxjerrë së bashku me katër fshatarë tjerë, i ka futur në një xhip njëri mbi tjetrin dhe i ka rrahur deri në stacionin policor në Shkup. Në dëshminë e tij, Nadi Dauti shtoi se në stacion priteshin nga policë nga të dyja anët e rrugës të cilët i kanë rrahur deri te një zyre ku i pritën dy policë të maskuar që i kanë thënë të nënshkruajë një deklaratë. Do të kisha nënshkruar edhe vdekjen time po të kërkonin nga unë", tha në dëshminë e tij Nadi Dauti.

Edhe Hanif Dërvishi dhe Shkëndim Dauti, i cili është invalid, kanë qenë së bashku me Nadiun në momentin e arrestimit nga policia. Ata thanë se akoma i ndjejnë dhimbjet dhe pasojat nga rrahja që kanë përjetuar.

Ata para gjykatës thanë se kishin dëgjuar për grupin e armatosur, por se nuk i kanë parë. Gjykimi i të akuzuarve të tjerë do të vazhdojë edhe të enjten. Në procedurë janë 13 të akuzuar të cilët pas operacionit në Brodec, akuzohen për veprën terrorizëm dhe veprimtari armiqësore.

Naim Vrenezi
    HISTORI E KESAJ TOKE
    LARRE ME GJAKUN E SHOKEVE

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Rrine ne pushtet qent qe i rrihet dhe cnderohet kombi perdite, barbarisht perpara te syve te vet...apo edhe me keq jane keta qe cnderojne kombin e vet barbarisht per cdo dite.
    Kujt i duhet pushteti pa liri?, kujt i duhet pushteti kur te burgosurit e pafajshem torturohen ne shtetin qe synon EU ku tortura eshte e ndaluar me ligj edhe kunder kafshve dhe le me kunder njerezve.....
    Bishat nuk meritojne as shtet as pushtet dhe as komb keta te paqenit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 21-05-2008 më 15:27
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Labi_shkup
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Postime
    93
    o shqiptar a ende nuk e kuptoni politiken e Mendu Thaqit ki njeri eshte vetem per tju be keq shqiptaris
    Ne E mbajm fjalen

i/e regjistruar Maska e Labi_shkup
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Postime
    93
    Për kryetarin e PDSH-së, Menduh Thacin, dita e masakrës mbi shqiptarët është dita më e turpshme e karierës së tij politike
    Ne E mbajm fjalen

i/e regjistruar Maska e magdalen
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga Manci Lexo Postimin
    “Lajm”- i sjell ekskluzivisht për lexuesit një skenë makabër gjatë marrjes në pyetje të njërit prej të arrestuarve nga Brodeci. I lidhur me këmbë e duar në zinxhir, me fytyrë të përgjakur dhe të masakruar, me një kovë përpara, që mbase ka qenë e mbushur me ujë dhe i ka shërbyer forcave blu për ta sjellë të arrestuarin në vete pasi mund t’i ketë rënë të fikët. Me këto pamje zhvillohet biseda mes policisë dhe Hebib Ametit. Polici, ose inspektori policorë, i drejtohet të arrestuarit me një fjalor të pistë, që nuk i ka hije as rrugaçëve më të mëdhenj. Videoja që zgjat 2 minuta e 46 sekonda është incizuar me telefon celularë në zyrat ku janë marrë në pyetje të arrestuarit e Brodecit.
    I akuzuari shihet i ulur në një karrige, ku i janë lidhur duart dhe këmbët. Para tij qëndron një kovë dhe përballë tij duket tavolina nga ku vjen zëri i personit që pyet në gjuhën maqedonase. I arrestuari, të cilit me shumë vështirësi i vjen zëri, nga i cili kuptohet edhe emri si Hebib Ameti, mban të veshur një gjoksore ngjyrë kafe me emblemë të UÇK-së. Nga video incizimi theksohet disa herë emblema e UÇK-së, si dhe rrobat me ngjyrë blu të errët. Herë pas here, personi që pyet, që sipas të gjitha gjasave duket se është inspektor i policisë, në mënyrë ironike shtiret se gjoja i vjen keq për ngjarjen e Brodecit. Ndërsa në momente të veçanta, ai përdor një fjalor të pistë.
    Pyetësi gjithashtu nëpërmjet të akuzuarit mundohet të fitojë sa më shumë informacione si ka ndodhur ngjarja, sa persona kanë qenë, sa njerëz kanë vdekur, etj.
    Ai është shprehur i interesuar drejtpërsëdrejti edhe për dy të shumëkërkuarit e policisë, Lirim Jakupi dhe Ramadan Shitin. Këta dy të fundit ishin edhe preteksti i policisë për të ndërmarrë aksionin në Brodec, të pagëzuar prej tyre si “Stuhia Malore”.
    Ameti prej pamjeve të videos duket që është rrahur tejëmase. Fytyra shihet e ënjtur, e nxirë dhe sytë mezi i hap hera herës. Ai prej presionit të madh pranon se ka pasur armë, të cilën e ka hedhur dhe i është dorëzuar policisë. Hamendet nëse e ka parë apo jo Ramadan Shitin, ndërsa pranon se në atë grup ka qenë edhe Lirim Jakupi. Hebib Ameti pohon se e ka të vrarë vëllanë, por nuk e ka parë atë me sytë e tij. Këtë pohim ia kumton inspektorit të policisë nda fjalët, të cilat i ka dëgjuar në qeli të burgut nga të tjerrit. Ai duket i lodhur nga pyetjet e tepërta dhe në njëfarë mënyre i gatshëm për të pranuar çdo gjë që i shkonte inspektorit për qejfi. Në fund të bisedës ai pranon se ka gabuar, ndërkaq personi që ka incizuar, duke përshkruar edhe njëherë pamjen e Hebib Ametit është larguar nga zyra, ku është pyetur i akuzuari.
    Ndryshe më 7 nëntor të vitit 2007 policia ndërmori aksionin në Brodec ku u vranë gjashtë persona dhe u arrestuan 13 të tjerë. Në burgun e Shutkës të paraburgosur mbahen Hanif Dervishi (51), Rametulla Dauti (25), Nevzat Ziberi (44), Shkëndim Dauti (25), Izmet Ameti (55), Habib Ameti (26), Memet Islami (28) nga Tetova, Florim Ameti (23), Arian Nevzati (54), Shehir Ziberi (29), Nadi Dauti (48), Baftjar Beqiri (44), Tafil Dauti (40) nga fshati Brodec. Të gjithë të arrestuarit akuzohen për “terrorizëm”, “aktivitete armiqësore” dhe “mbajtje dhe tregti armësh”. (r.l.)

Biseda origjinle

Video 2:46 sekonda

Pyetësi: Çka ju duhej kjo bre ia q… nënën, a?
    Pyetësi: Çka ju duhej kjo bre?
    Pyetësi: Çka është krejt kjo që ka ndodhur.
    Pyetësi: Si quhesh ti?
    Përgjigja: Hebib Ameti
    Pyetësi: Si?
    Përgjigjja: Hebib Ameti
    Pyetësi: Nga je ti?
    Përgjigj: Nga Brodeci.
    Pyetësi: Sa njerëz kanë vdekur, a e din?
    Përgjigja: S’e di. Vëllai im ka vdekur.
    Pyetësi: Po nuk është dashur ashtu bre!
    Pyetësi: A je i sigurt se ka vdekur?
    Përgjigja: Ashtu më kanë thënë. Unë kam qenë në shtëpi dhe nuk e kam parë. E kam gjuajtur kallashin dhe ju jam dorëzuar policisë.
    Pyetësi: Ramadan Shiti a ka qenë aty?
    Përgjigja: Nuk e kam parë. Po, ka qenë aty, por nuk e kam parë.
    Pyetësi: Aha. Tjetër kush ka qenë aty?
    Përgjigje: Lirim Jakupi
    Pyetësi: Lirim Jakupi, a!? Sa veta keni qenë të gjithë aty?
    Përgjigje: Rreth 20.
    Pyetësi: Vetëm aq! Nuk keni qenë më shumë?
    Përgjigje: Jo, jo.
    Pyetësi: Çka tu ka dashur kjo bre, nënën ia q...? Nuk tu ka dashur kjo.
    Përgjigje: Nuk është dashur, por, çfarë të bëjmë, kam gabuar dhe aq.

GAZETA LAJM
    Zoteri i nderuar nese i pergjigjeni ju dhe bdistat ketyre pytjeve ateher ndoshta me bindi se kjo osht e vertet.
    un mendoj se osht nje propagand pro serbe e cila osht montu ne serbi dhe ja ka dhon ne perdorim ali ahmetit si politik per te mbetur ne pushtet.
    po e zem se osht e vertet.
    Po pse be bur nuk erdhen ty me te rah po ate!
    po te kishte qen i mir si un dhe ti nuk do te kish pesu asht
    po te gjith ata qe kan mar pjes ne at dajak kan qen tee burgosurit ne kosov (me burgje te perjetqme ) si mundesh ti nje te purgosur ta lesh ne liri ...
    quditna leje pash familjen se kta dusitat e dojn te pa drejten dhe kriminelet
    kriminali a i rahur a ruajtur si moll ai osht *** po te kish qen i mir qai bumbari ai nuk do ikje nga kosova
    kosovart sipas juve dustave kanan ma budall se ju demek se ato nuk i dojn kriminelt kurse ju i perkrahiniii mos moho po kjo osht e vertet
    kush me kupton e di se dui osht duke bere propagand
    dhe kush me kupton e don THACIN e kush jo let vazhdoj

VDEKJE "KOMONIZMI"

JU NGJATJETA!

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  3. Masakra në Kazakistan
    Nga ~Geri~ në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 06:32
  4. Brutaliteti i ushtarëve të aleancës ndaj të burgosurve Irakien
    Nga bunny në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 202
    Postimi i Fundit: 28-05-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •