Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 78
    Video - provë për dhunën policore ndaj të arrestuarve në Brodec

Një video e re, e xhiruar me celular, paraqitet si provë e re që dëshmon për dhunën policore të ushtruar ndaj personave që u arrestuan gjatë aksionit policor “Stuhia malore” në fshatin Brodec.

Pamje nga videoja janë publikuar në gazetën "Lajm". Kjo video e xhiruar gjatë marrjes në pyetje të Hebib Ahmetit, njërit prej të arrestuarve, dëshmon për akuzat e Komitetit të Helsinkit dhe të organizatave tjera për mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Pamjet e videos tregojnë sesi zhvillohet biseda mes policit ose inspektorit policor dhe Hebib Ametit. Polici ose inspektori policor i drejtohet të arrestuarit me një fjalor vulgar. Në video i akuzuari shihet i ulur në një karrige, ku i janë lidhur duart dhe këmbët, para tij qëndron një kovë, ndërsa përballë tij duket tavolina, nga ku vjen zëri i personit që e pyet në gjuhën maqedonase. I arrestuari, të cilit me shumë vështirësi i vjen zëri, nga i cili kuptohet edhe emri Hebib Ameti, mban emblemë të UÇK-së. Video-inçizimi vë në dukje disa herë emblemën e UÇK-së, si dhe rrobat me ngjyrë blu të errët. Herë pas here, personi që pyet, shtiret se gjoja i vjen keq për ngjarjen e Brodecit.

Ai që pyet, gjithashtu, nga i akuzuarit mundohet të nxjerrë sa më shumë informacione, sesi ka ndodhur ngjarja, sa persona kanë qenë, sa njerëz kanë vdekur, etj.

Ai shprehet i interesuar drejtpërdrejt edhe për dy të shumëkërkuarit nga ana e policisë, Lirim Jakupi dhe Ramadan Shiti. Këta dy të fundit ishin edhe preteksti që policia ndërmori aksionin në Brodec, të pagëzuar nga ajo si "Stuhia malore".
    Më 7 nëntor të vitit 2007, policia ndërmori një aksion në Brodec, ku u vranë 6 persona dhe u arrestuan 13 të tjerë, të cilët mbahen të paraburgosur në burgun e Shutkës. Të gjithë të arrestuarit akuzohen nga prokuroia për "terrorizëm", "aktivitete armiqësore" si dhe për "mbajtje dhe tregëti armësh".
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    E tmerrshme, por me e tmerrshme eshte heshtja jone!
    • The rest is silence.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    E tmerrshme, por me e tmerrshme eshte heshtja jone!
    Mua personalisht me vjen keq jam teper i ndjeshem
    Po le tju vjen keq atyre qe kan luajtur ket loj me mire atyre qe kan perfituar nga keto njerez.
    Sui generis

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Kane perfaqsues ne pushtet shqiptaret ne Maqedoni ??? Ka parti politike shqiptare ne Maqedoni?..Ka nje shoqate humanitare atje cfardoqoft?.. ne fakt kjo eshte pyetje me legjitime vertete a ka shqiptare ne Maqedoni?...kur i sheh keto tortura cnjerzore dhe Maqedonia dhe "subjektet politike shqiptare" pa perjashtim mbesin shume jasht legjitimitetit per te na perfaqsuar...
    Turp per te gjithe ne por TURP per strukturat politike shqiptare atje si per ata ne "pozite"ashtu edhe per "opoziten",ku eshte drejtesia kombetare dhe nderkombetare, ku jane lirite njerzore dhe kombetare....Definitivisht nje shtet qe perdor dhune si ne mesjete dhe si ne sistemin komunist nuk duhet te egzistoje...Strukturat shqiptare duhet te luftojne per lirimin e menjehershem te tyre ,ke perfaqsojne funksionaret shqiptare?...Ky eshte shteti barbare terrorist dhe jo te burgosurit e pafajshem...ne strukturat e ketij shteti te poshter marrin pjese edhe gjaku i prishur shqiptare, marrin pjese ne torture , ne cnderim edhe gjaku yne i keq per krahe sllavomaqedonasve keta vrasesit e popullit te vet.....Turpi ju mbuloft juve qe le qe vrate gjashte shqiptare te pa fajshem, i etiketuat sic deshit per te mbuluar gjurmet tuaja te egersires, dhe etiketen "terrorist" perdorni per te dhunuar edhe me tutje shqiptaret ....JO EU PER JU, JO SHTET PER JU PJELLE BARBARE,DHE JO LEGJITIMITET PERFAQSIMI KOMBETARE PER JU BASHKEVRASESIT E POPULLIT TUAJ.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 09-02-2008 më 18:55
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704

tung

Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Mua personalisht me vjen keq jam teper i ndjeshem
    Po le tju vjen keq atyre qe kan luajtur ket loj me mire atyre qe kan perfituar nga keto njerez.
    armend a keni hater pash besen, a edini cka eshte boll me , Na leni me dhimbjet tona, te lutem !
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    , gjithnjeri qe ka hyr ne kto lavirintet e policis per ceshtje kombetare kshtu ka kalu, e te till jan me mij me siguri , ket e beri policia "multietnike" e Refet Elmazit me aksionin e tyre te suksesshem, esht e dhimbshme , un smund ti shof me kto skena qe i tregojn ne lajme, esht e dhimbshme , Zoti ju ndihmoft

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    , gjithnjeri qe ka hyr ne kto lavirintet e policis per ceshtje kombetare kshtu ka kalu, e te till jan me mij me siguri , ket e beri policia "multietnike" e Refet Elmazit me aksionin e tyre te suksesshem, esht e dhimbshme , un smund ti shof me kto skena qe i tregojn ne lajme, esht e dhimbshme , Zoti ju ndihmoft
    Nje korrigjim te vogel:

Policia e Refet ELMAZIT ishte MULTI NACIONALE dhe MULTI SHTETERORE. Mos harrojme se i kishte ndihmuar dhe Serbia "Stuhise Malore" te Refetit dhe Gordanes, te Guevskit dhe Tacit.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    ata qe e kane masakruar e gjetshin nga mos e pandehshin,i ndershkofte zoti se politika shqptare ka vdekur me kohe.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga babadimri Lexo Postimin
    armend a keni hater pash besen, a edini cka eshte boll me , Na leni me dhimbjet tona, te lutem !
    Kush jam un tju le rahat juve ose kush qenkam un qe ua kam prish qetesin juve??

Mua me vjen teper keq per kete qe ka ndodhur ishalla nuk i ndodh askujte asnje her!
    Po le tju vi keq edhe atyre qe kan perfituar nga ky rast dhe nga keto njerez,atyre qe i kan mbajtur me genjeshtra me para edhe me ne fund me tradhetii.
    Shnet
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Armend,

Zoti te ndihmofte ty dhe bashkemendimtareve tu
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  3. Masakra në Kazakistan
    Nga ~Geri~ në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 06:32
  4. Brutaliteti i ushtarëve të aleancës ndaj të burgosurve Irakien
    Nga bunny në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 202
    Postimi i Fundit: 28-05-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •