-Guri qe ke hedhur
-Fjala qe ke thënë
-Shansi qe ke braktisur
-Koha qe ke shpenzuar
-Dashuria qe ke humbur
AuGuSt
-Guri qe ke hedhur
-Fjala qe ke thënë
-Shansi qe ke braktisur
-Koha qe ke shpenzuar
-Dashuria qe ke humbur
AuGuSt
skerdigodo@hotmail.com
Per gurin dhe shansin nuk jam dakort, ato mund ti kthesh serish mbrapa, gjithçka varet nga ty dhe aftesite e tua.
Gjerat qe nuk mund te kthejme mbrapa jane koha, deri diku dhe dashuria e humbur. Pergjithesisht gjerat qe nuk mund ti kthejme me mbrapa jane ato qe nuk jane ne doren tone, ndersa te tjerat mund te kthehen mbrapa nqs ke aftesine e duhur.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Nga kush jane thene dhe vertetuar keto thenie?
August..do te lutesha te ishe me pak "ghost" ne temat e tua,sepse te disa e kam te veshtire te jap nje pergjigje,pasi nuk te kuptoj!
Per kohen dhe dashurine jam dakort,per shansin gjersa e ke braktisur nuk ke pse behesh pishman sepse te tille e ke gjykuar vendimin e marre,fjala jo gjithmone mbahet,gurin e kemi vete ne dore....etj,etj!
"Carpe Diem"
DI_ANA jam dakort me ty ne keto qe thua, vetem per shancin kam nje sygjerim. Shancin e humbur mund ta krijosh serish nese ke aftesite e duhura per ta bere kete. Ose mund te krijosh rrethana te tjera ku te kesh mundesi te zgjedhesh diçka edhe me te mire se ai shanc qe ke humbur.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Di_Ana jeta ka nje rjedhoje dhe nuk kthehet pas dhe cdo gje qe thashe me siper ka te beje me faktorin kohe qe nuk te le te kthehesh mbas eshte Koha qe "Vret"
AuGuSt
skerdigodo@hotmail.com
Krijoni Kontakt