Si mendoni si eshte loja me e re ne treg Assassin Creed.Pak e luajta ne Tirane dhe mu duk ne krahasim me Prince Of Persia shume here me e mire.
Ja nje trailer:
Jepni mendimet tuaja...
Si mendoni si eshte loja me e re ne treg Assassin Creed.Pak e luajta ne Tirane dhe mu duk ne krahasim me Prince Of Persia shume here me e mire.
Ja nje trailer:
Jepni mendimet tuaja...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
loja nuk eshte me e reja ne treg, ka qe ne tetor 2007 qe ka dal si per Xbox 360 ashtu dhe per PS3. Gjithsesi loja eshte kryeveper e vertet dhe ja keshilloj te gjith atyre qe mendojne se kan nje PC te mire ta provojme ta luajne versionin per PC
Do shumė parametra?
Ėshtė aksion apo strategji, me pushkė a me shpata?
![]()
Life's too short to remove USB safely.
E kam per PS3 dhe e kam lozur fillimin. Me thene te drejten nuk me duket dhe aq gje. Grafiqet jane te mira dhe historia nuk eshte e keqe te pakten deri tani duket si histori interesante. Por gjeja qe e ul eshte vet gameplay me duket mua. Kjo puna e ngjitjes dhe shkuluvarjeve nuk eshte edhe ashtu sic duket, jo si Prince of Persia por me te shkurta. Me shume sa per te humbur rojet dhe per disa objektiva. Eshte pak a shume si Prince of Persia e perzier me Grand Theft Auto.
Puna eshte qe loja luhet duke bere misione ne kete bote te lire ku shkon ku te duash, etj, etj. Keto misione jane shume repetitive sipas meje. Shko ketu, ulu tek stoli, degjo kete. Shko ketu, vidh kuleten ketij, etj, etj. Shumezoje ket disa here para se te levizi historia.
Gjeja tjeter eshte combat me duket shume i thjesht. Te pakten deri tani, nuk kam pare pare ndonje varietet te madh.
Me kaq sa kam pare them se Prince of Persia ja kalon me then te drejten.
Mbasi loza ja 2 oret e para e hoqa dhe futa lojen tjeter qe kisha, Uncharted: Drake's Fortune dhe ishte shume me e mire si action/adventure dhe ja rekomondaj te gjitheve qe kan PS3.
Mua mu duk fantastike pastaj ndryshon nga pc ajo e ps3 them une...Eshte Aventure Jack...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
nuk ndryshon gje nga PC tek PS3, po i ndryshoj gje do jet qe ne PC do duket 10 here me e shemtuar loja. konvertim total nga versioni i ps3 per pc i kan bere skan ndryshuar ndonje gje.
Me eshte dukur shum loje e bukur edhe pse une zakonisht preferoj ato me futboll![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
un sa e shkarkova lojen per pc..NUK NDRYSHON GJE THE??AH??EH??
leje historin nje here po ne pc grafika eshte me e bukur,me e paster..provoje ta kolegosh me nje televizor te pakten full hd dhe luaje lojen me nje sistem sorround dhe me thuaj!smun te them qe loja eshte e mrekullushme po cuna skam pa nje grafik si kjo!!nuk po flas per full motion videot ke prazantimet po po flas per kur e perdor ti altair..kur luan me duket cdo gje shum realistike!mos e bleni po shkarkoheni direkt se eshte fantastik..
kur ngjitesh ne majt te catis dhe shef boten..uaaaaa..
ah se harrovaer pc don nje kompjuter te pakten me 2 giga ram,12e duket giga har disk,nje sked video 256 MB DirectX 10.0 o DirectX 9.0 me shader 3.0 (po se patet kaq perdorni3d ANALYZER dhe konfiguroheni si kompjutri qe keni), processori Intel Pentium D 2.6 GHz o AMD Athlon 64 X2 3800+
Daniel Maker mqs e ke shkarkuar per pc shikoje njecike se mos e ke kete file:d3dx9_36.dll
Une e mora,e instalova por nuk me hapet se me thote qe mungon ky file.
Po ta gjesh te lutem beje upload diku.
Mua me duket si kopja e evoluar e Prince of Persia Asgje tjeter me teper.
Mezi pres te dali God of War 3.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt