Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga AJSBERG Lexo Postimin
    Per te joshur nje femer mjafton ta shohesh ate ne sy dhe te flasesh. Ne fakt joshja eshte si nje shkence me vete. Personat me humor dhe qe bejne per te qeshur jane me joshes. Gji thashtu ata qe i ndajne me te tjeret sekretet e tyre krijojne me lehte nje situate intime. mbase mund te arrijne deri atje sa ti besojne njeri tjetrit pa druajtje dhe pa pasur friken se mund ta kritikojne. Por qe keto te jene te efektshme duhet te kesh pak shpirt iniciative dhe pak kapital ne xhep.
    jam dakort me ty....joshja eshte shkence me vete dhe ai qe di ta vere ne pune kete shkence ia del mbane ne nje fare menyre...por qe te dish te joshesh do te thote se detyrimisht ti duhet te nisesh nga instiktet sepse cdo njeri prej nesh e ka brenda vetes mjeshterine e shkences se joshjes....dhe gjithashtu jo te gjithe kane te njejten menyre.....po nuk me thoni pak : te mundohesh te tregohesh i sinqerte me ate qe ke prane duke treguar sekretet e tua duke treguar veten ashtu sic je dhe pa u menduar gjate,kjo do te thote se ti po mundohesh ta joshesh??

se kesaj i bie qe nuk mund te besojme tek ajo cka dikush po mundohet te na tregoje sepse duhet te mendojme se ai po mundohet te na joshe....????

gjithashtu doja te pohoja ate qe ka shprehur AuGuStI ne fillim...se shum femra edhe pse te lidhura ne nje fare menyre joshin nje tjeter mashkull.sic e thame kjo eshte edhe pjese e instikteve femerore....pot gjithashtu eshte edhe gabim dhe i madhe qe behet ne raport me partnerin....megjithate kjo s'ndodh vetem me femrat AuGuSt sepse kemi edhe meshkuj te cilet edhe pse te lidhur joshin vazhdimisht femra te tjera.....edhe kjo insitktive eshte.....

pra me pak fjale instiktet femerore sic e ke titulluar edhe temen do te rezultonin pjese e meshkujve gjithashtu....atehere???cfare na del nga kjo???

qe femrat dhe meshkujt plotesojne njeri-tjetrin ne cdo aspekt....

respekte....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Per meshkujt ...

Kur duan te bejne per vete nje femer paraqiten si engjej te brishte , te pafaje e te padjallezuar . Jo te gjithe , por shumica shtirren si nje njeri qe nuk jane, tregojne anen e tyre te embel deri aq sa te rrembejne zemren .... me passssss ...... NUK DUA TA VAZHDOJ ME !
    Nese nje femer bie pre e te tilla mashtrimeve, atehere eshte faji i femres qe eshte pak budallacke! (me fal qe e thashe)

Te te them nje sekret ; njerzit mundohu ti dallosh ne gjerat e vogla, shiko veprimet qe ai ben tek te tjeret, si sillet ne shoqeri, edhe cdo fjale qe thote verja veshin mire, mos ler asnje gje te kaloje pa u vene re. Vetem atehere do e kuptosh natyren e nje personi. Duhet te jeshe shum e vemendshme, por ne te njejten kohe duhet te mundohesh mos te biesh ne sy se ti po e vrojton.

p.sh ; nje mashkull qe tradheton te dashuren edhe flet me ty, te thote qe ka rene ne dashuri me ty, te do me shume se cdo gje tjeter ne bote, te mbush me premtime etj etj gjera te ktij lloji (pallavra)

Ti mendoje ne kete menyre ; kur ky mashkull po tradheton te dashuren qe ka, atehere cfar i kushton mos te me tradhetoje edhe mua? Edhe ta them un me 100% qe nuk i kushton asgje te te tradhetoje edhe ty.

Ky ishte thjeshte nje shembull, mos merr zjarr tani, se e ke parasysh veshin?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Te te them nje sekret ; njerzit mundohu ti dallosh ne gjerat e vogla, shiko veprimet qe ai ben tek te tjeret, si sillet ne shoqeri, edhe cdo fjale qe thote verja veshin mire, mos ler asnje gje te kaloje pa u vene re. Vetem atehere do e kuptosh natyren e nje personi. Duhet te jeshe shum e vemendshme, por ne te njejten kohe duhet te mundohesh mos te biesh ne sy se ti po e vrojton.

Mendim i persosur. Ashtu duhet
    La vita č bella...

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Nese nje femer bie pre e te tilla mashtrimeve, atehere eshte faji i femres qe eshte pak budallacke! (me fal qe e thashe)

p.sh ; nje mashkull qe tradheton te dashuren edhe flet me ty, te thote qe ka rene ne dashuri me ty, te do me shume se cdo gje tjeter ne bote, te mbush me premtime etj etj gjera te ktij lloji (pallavra)

Ti mendoje ne kete menyre ; kur ky mashkull po tradheton te dashuren qe ka, atehere cfar i kushton mos te me tradhetoje edhe mua? Edhe ta them un me 100% qe nuk i kushton asgje te te tradhetoje edhe ty.

Ky ishte thjeshte nje shembull, mos merr zjarr tani, se e ke parasysh veshin?
    Une nuk jam shprehur personalisht per veten ne ate qe kam shkruar, por per shumicen e femrave. Gjithesecila ndryshon nga tjetra dhe une nuk jam aspak ashtu siē ti ke pergjithesuar ...... ne teresi jam dakort me keshillat por nqs mi drejton mua me kenaqesi te them se nuk me nevojiten
    Me vjen mire qe te lexoj ti thuash ato ēfare ke shkruar dhe shpresoj ti mendosh vertete, dmth mos te jesh ajo pjese llumit qe une kam permendur.

Une e kam parasysh veshin, po ti e ke parasysh shpullen
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Une e kam parasysh veshin, po ti e ke parasysh shpullen
    Vetem ne krevat e kam parasysh shpullen.

:P

ne teresi jam dakort me keshillat por nqs mi drejton mua me kenaqesi te them se nuk me nevojiten
    Se ta thashe nuk te vrava, un kshu kam ec gjith jeten edhe me ka ndihmu shum.. gjithsesi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Se ta thashe nuk te vrava, un kshu kam ec gjith jeten edhe me ka ndihmu shum.. gjithsesi.
    Dale mer vlla , ti ke folur per femrat, sesi duhet te sillen , tani na thua keshtu kam hec gjithe jeten lol pse o apollo e mban veten per goce ti,mqs te paska ndihmuar te mos gabosh kjo sjellja
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Dale mer vlla , ti ke folur per femrat, sesi duhet te sillen , tani na thua keshtu kam hec gjithe jeten lol pse o apollo e mban veten per goce ti,mqs te paska ndihmuar te mos gabosh kjo sjellja
    Tani po bej loje fjalesh ti? Un te thashe se si te veprosh mos te biesh pre e meshkujve te tille se po qaheshe. Tani kapesh kot neper tela.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Jo me nerva apollo, se nuk te vrau njeri derman Flm per keshillat por cik te thash ishte dicka e pergjigjesuar dhe te siguroj se shume femra njehere qe dashurohen e humbin kthjelltesine per te menduar e gjykuar. Nuk eshte rasti im dhe nuk ka per te qene ndonjehere.

Ajo ēfare kam thene fillimisht qendron dhe eshte e vertete, sekreti qendron te mos japesh me shume seē duhet besim.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sjam me nerva jo, aq me pak me ty.

Nejse.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Emra shqiptarė dhe ilirė
    Nga demir nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 16:10
  2. Suplement veror: Bukuria femėrore nė sytė e njė mashkulli
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 06-05-2008, 13:20
  3. Peshperime femerore ...
    Nga Palma nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 26-11-2007, 15:45
  4. Mburrja femerore dhe ajo mashkullore.
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 13:10
  5. (Emra Mashkullore & Emra Femerore)
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-09-2003, 08:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •