. .(bosh) por qe kishte shume kuptim .![]()
. .(bosh) por qe kishte shume kuptim .![]()
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Clauss mos u habit se edhe une kam çuar poezi me sms....e kemi ne rumantiket kete!
Ti na trego pak per sms e tua,he tani mos na bej kurioze...
Deada....shume e bukur poezia dhe te them qe eshte nje sms i shkelqyer dhe se kam pare ne geogle,ta paska çuar vetem ty e nderuar...lol
Dhe jo lamtumire,por u lexofshim sa me shpejt!
Respekte
"Carpe Diem"
SORRY,po sa kam qeshur me kete mesazh.
Po keta cunat ngado ti rrotullosh nje emer dhe nje turi kane,po cfare te bejme,sjetojme dot pa ata
Mesazhi me i bukur qe kam marre ka qene:"te dua shume jeta ime dhe pse nganjehere gaboj ta dish qe je mbi gjithcka ne jeten time(dmth dhe po ma drodhi une jam mbi te gjitha hahhahah)i ka jeta keto,dhimbjen ne force
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Ky eshte nje email qe kam marre para disa kohesh.
Duke menduar per ty e shikoj boten me nje sy tjeter.ti je bota ime i dashur.te dua shume.(emri i asaj)jote.
Pergjigja ime.
Zemer te kam xhan.po flija si i vdekur.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Nje email tjeter po nga ajo.
miremengjes zemer.ti sigurisht qe tani po fle por une jam atje me ty dhe po te shikoj.
te ledhatoj fytyren dhe ti leviz pak koken.une kam frike mos te zgjoj,prandaj terhiqem dhe thjesht te shikoj.te dua zemer me gjithe fuqine e shpirtit tim.have a nice day.
ps.e si mund ta fshij une kte email,ndoshta ajo ne ato momente me donte me te vertete shume!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kam patur shume sms te bukur dhe i mbaj,per mua nje sms i bukur eshte nje kujtim i bukur te cilin e lexoj dhe rilexoj dhe ne momentet me te veshtira..
Eshte tamam sikur ke perjetuar diçka dhe nuk do ta humbesh,ndonese jane thjesht fjale,per mua eshte nje fjale zemre dhe urrej ata njerez qe nuk i shkruajne sms me gjuhen e shpirtit,por thjesht per tu dukur ose fituar pike!
Per mua ne nje sms eshte zemra qe shkruan....ne hidherim,pikellim,apo gezim!
Eshte shprehja e nje bote te brendshme....
Nje nga sms qe me ka pelqyer....
"Sa do te doja qe te isha me ty,te te perkedhelja floket,te harroja boten,te te puthja pa pushim dhe gjumi te me zinte me ty o shpirti im!Te dua...naten!
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt