Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 130
    i/e regjistruar Maska e ICE-BOY
    Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51

Shqiptarët rrinë kafeneve !

Te gjith ankohen qe ska pun jo ktej po andej varferi e madhe etje , po kur vjen puna kafenet i gjen plot e perplot (je me fat po pe ndonje femer) edhe jo ralle i gjen kta individ duke pir pije te shtrenjta. Edhe jo se nuk ka pune se pune ka plot. ose me sakt ka aq sa per te jetuar mre! Pse ndodh keshtu ?
    Life is too short to drink cheap wine !

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ne rradhe ta pare njeriu qe te punoje duhet dicka t'a motivoj,si prsh rroga e mire me keto rroga qe jane ketu ne shqiperi njerezit mezi nxjerrin muajin,kjo eshte nje nga arsyet kryesore qe shume veta demoralizohen, dhe e gjejne veten te gota e alkoolit!

2-Ne shqiptaret duam apo s'duam t'a pranojme jemi pak fodulla nga natyra,dhe sec eshte krijuar nje pseudo-iluzion te te rinjte e sotem(ne pergjithesi),qe te punosh pune krahu eshte per turp lol

3-Pastaj ne kafene do veje robi t'a pij nje kafe sec u pa pastaj,per ca punon por muhabeti eshte mos t'a besh kafen zyre pune,ku pret edhe klientet ose koleget(raste te tilla ka ne mase):P

p.s shpresoj te te kem ndricuar ndopak rreth realitetit tone te embel
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    ti lart lene se e ndrite fare mo...

ti me lart, nice titull..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^

Mund te na besh ti ndonje ndicim me te mire rrusho,se deri tashti pervecse kritikes te

pakuptimpt,s'morem vesh gje tjeter prej teje?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Duhet te theksosh aman se vertet i gjen kafenete plot e perplot por marin nje kafe dhe rijne nga 3 - 4 ore ulur.
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    ^

Mund te na besh ti ndonje ndicim me te mire rrusho,se deri tashti pervecse kritikes te

pakuptimpt,s'morem vesh gje tjeter prej teje?
    e mja de mja..

Une nuk dua tja di per te demoralizuar qe nuk ja dalin dot dhe e gjejne veten te gota e alkolit..
    Gjithashtu sdua tja di qe perderisa punojme, do e pijme dhe nje kafe te Taivani apo Ekrem Bardha...

ncncncncnc

Une kur merrja rroge minimale ose vellai im para 15 vjetesh , nuk pinim nga merzitja ose une qe pija kafe , e beja ne shtepi..
    Kur erdha me mire ne vete, po...e pijme te gatshme..

po me polacet e Shqiperise..pffffff skane te hane dhe ngelen kafeneve, duke komentuar emigrantet ....Nejse..

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ICE-BOY Lexo Postimin
    Te gjith ankohen qe ska pun jo ktej po andej varferi e madhe etje , po kur vjen puna kafenet i gjen plot e perplot (je me fat po pe ndonje femer) edhe jo ralle i gjen kta individ duke pir pije te shtrenjta. Edhe jo se nuk ka pune se pune ka plot. ose me sakt ka aq sa per te jetuar mre! Pse ndodh keshtu ?
    E di qe te njejten gje kam menduar dhe une kur kam iku ne Shqiperi?
    Thoja si ka mundesi qe keta ankohen te gjithe per mungese lekesh dhe rrine gjithe diten kafeve,ose me mire...kur punojne keta njerez dhe a punojne?!

Pastaj kam pare milionerat neper restorante qe su ngupej barku duke porositur,kam pare njerez normale qe edhe ato qe kishin ne xhep i ndanin duke qerasur shoqerine dhe kam pare njerez te varfer qe lexonin gazeten dhe rrinin me ore te tera para nje kafeje.
    Ketej nga une vetem te premte e te shtune ka levizje!Jeta ketu me duket me monotone,ne Shqiperi ka dhe varferi,por kam pershtypjen se disa atje jetojne me mire se ne qe jemi jashte!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Hi Diana

e pra..kur vete ne restorant psh 5 veta ..marrin nga nje pizze secili dhe nga nje sallate secili ...u thua aman ci doni..thone shhhhhh keshtu eshte ketu..Mbeten 5 picat sic jane..U thua po mire merrini me vete dhe i hani neser...thone..je ne vete?? turp...Turp???? Ku ka turp sot me leket e tua??? Turpelinjte e medhenj keta...Ajo tavoline eshte sa dy rroga mujore atje.....Pastaj rrijne fryjne syte..hahaha

E them...ju takon fati qe keni...

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga ICE-BOY Lexo Postimin
    kjo ndodh se pse shumica e tyre qe qendrojne kafenevet kane nga nje ose dy persona qe punojne jashte shqiperise!!
    kurse ata qe nuk kane njeri ne emigracion i gjene te shumtit e kohes ne pune te ndryshme, dhe kur pin nje kafe e kan per luks!!

i/e regjistruar Maska e ICE-BOY
    Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Ne rradhe ta pare njeriu qe te punoje duhet dicka t'a motivoj,si prsh rroga e mire me keto rroga qe jane ketu ne shqiperi njerezit mezi nxjerrin muajin,kjo eshte nje nga arsyet kryesore qe shume veta demoralizohen, dhe e gjejne veten te gota e alkoolit!
    Nuk besoj se eshte muabeti tek rroga , PUNA eshte kulture! Ne afrik e ne indi po punojn robt si kafsh per 50 cent (mos me pak) dita, po pse keq do ti benin 150 Mij lek ne muaj ketij personi qe rri gjith diten lokaleve?? Se fundi fundit ai nuk fiton gje qe nuk fiton , biles humbet duke ndejt nga 4 ore me gazeten "Sporti Shqiptar" , (ka dhe nga ata qe lexojn "FemraModerne") lokaleve.

Mendimi im eshte qe neve si popull na mungon kulutura e punes.
    Ne komunizem punonin fshataret dhe hanin qytetaret
    Tani punojne Emigrantet dhe han prap qytetaret...!
    Life is too short to drink cheap wine !

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  4. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •