Eshte e thjesht te krijosh nje sterotip. Po ne qe punojme nuk jemi rinia shqiptare dhe kemi kaq vite qe kemi dal te pavarur duke punuar ??? Une nuk e di ke quani rinia Shqiptare ato qe jan 18-20 vjec ? Ne c'do vend te botes kjo mosh nuk punon, po i perkushtohet shkollimit dhe zhvillimit akademik. Nuk e kuptoje po te shikosh ketu te gjithe ato qe kan krijuar kete sterotip per rinin Shqiptare jetojne jashte, po ne qe jetojme ketu pse nuk e kemi krijuar, pasi jemi ne ajo rinia qe punojme. Dhe po te shikosh neper bote nuk gjen asnjeher nen moshen 18 vjecare ne pune po ketu ne Shqiperi po punojne dhe nen kete moshe. Vertet te vjen keq qe shikon nje rini te ulur neper kafe, problemi eshte sepse nuk kan asnje motivim per te punuar, nuk vleresohen per ate qe bejne. Me ate page qe marin nuk mund te dalin dot me vete dhe te krijojne nje familje, dhe kenaqen me rrogen duke ndenjur prane familjes pasi 80% te gjerave i gjejne gati. Dhe e krijojne mundesin duke e pire nje kafe dhe duke ndenjur me orare te stergjatura. Une jam i ri Shqiptar qe jetoje ne Tirane po kam qe ne moshe te vogel qe punoje dhe i dal ball vete jetes.
Krijoni Kontakt