Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 130
    i/e regjistruar Maska e ICE-BOY
    Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51
    Nuk eshte ideja se ska pun , ktu njerzit rrin kot , jan ter kta te rrinj qe enden lokaleve pa piken e lidhjes, kta presin qe te gjejne nje pune ne te cilen meret leku duke ndejt, po nuk doli ai si variant vazhdojn te presin , ven jasht shtetit e behen manjak te lekve pastaj se kujtojn se 1000 apo 3000 euro ne muaj jan shume.

Gjithesesi un vazhdoj te jem i mendimit qe neve si popull na mungon kultura e punes !
    Life is too short to drink cheap wine !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Orion Spur
    Postime
    43
    Mendoj qe eshte mentaliteti arsyeja kryesore. E kuptoj qe eshte edhe gjendja ekonomike, por jo gjithmone.
    Nuk e di pse nje njeri nuk duhet te punoj per 200€, dhe parapelqen te qendroj ne shtepi dhe shetitet rrugeve. Ajo ndoshta nuk eshte nje page si ne Gjermani por cfare te bejme, edhe vendi s'ka emrin Gjermani por Shqiperi.
    Me mire te kesh 200€ sesa te mos kesh fare.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Denzel Lexo Postimin
    Mendoj qe eshte mentaliteti arsyeja kryesore. E kuptoj qe eshte edhe gjendja ekonomike, por jo gjithmone.
    Nuk e di pse nje njeri nuk duhet te punoj per 200€, dhe parapelqen te qendroj ne shtepi dhe shetitet rrugeve. Ajo ndoshta nuk eshte nje page si ne Gjermani por cfare te bejme, edhe vendi s'ka emrin Gjermani por Shqiperi.
    Me mire te kesh 200€ sesa te mos kesh fare.
    denzel une ne gjermani nuk e kam rrogen 200euro por kam qirane 600euro,restin e kupton ti.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    si gjermania nuk ka ore lek ber buk te jep qeran ta paguan du te them nuk vdes...normal qe nuk te jep lek per te shkuar me pushime etj ato duhet me i fitu vet normal...shqiperia esht skandal por cfare te bejm keshtu esht...por te kesh vetem 200€ nuk shkon dot as ne banjo me ato......

Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    si gjermania nuk ka ore lek ber buk te jep qeran ta paguan du te them nuk vdes...normal qe nuk te jep lek per te shkuar me pushime etj ato duhet me i fitu vet normal...shqiperia esht skandal por cfare te bejm keshtu esht...por te kesh vetem 200€ nuk shkon dot as ne banjo me ato......
    Varet se si i shfrytezon ato 200 Euro

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga ICE-BOY Lexo Postimin
    Varet se si i shfrytezon ato 200 Euro
    por cafre do paguash me ato 200€ qeran dritat apo telefonin apo do blesh buk domote etj...nuk mjaftojn fare per mendimin tim flas per njerzit ne shqiperi..dhe ketu ne gjermani esht shtrejntu jeta shume dhe ato 200€ pak jan dhe per ketu

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Eshte me lire jeta anej, se sa ne shqiperi.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    por cafre do paguash me ato 200€ qeran dritat apo telefonin apo do blesh buk domote etj...nuk mjaftojn fare per mendimin tim flas per njerzit ne shqiperi..

Nqs nuk mjaftojn 200 Euro , imagjino mos ti kesh fare ato 200 euro !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Eshte me lire jeta anej, se sa ne shqiperi.. lol
    Per ku e ke fjalen per ne europ apo ne usa ..?!
    Ne shqiperi jeta eshte e shtrenjte se nuk ka pune ,njerezit verdallisen kafeneve se s'kane cte bejne dhe kenaqen me ato pak te ardhura qe mund te nxjerrin nga njerezit jashte apo ndonje pun te vogel qe bejne ?!
    Flas per vten time ,jeta ne usa eshte e shtrenjte ,te mbysin taxat dhe nuk ke kohe te rrish cafeneve me ore te tera sic behet ne shqiperi .
    Ne shqiperi ti i le dritat dhe ujin pa paguar ,kurse ketu jo se te erdhi dhe ta hoqi sinjalin e dritave derisa ti pagush biles ,biles dhe me kamat per vonesen .
    Une jam dakort me disa qe kane thene se njerezit ne shqiperi jane bere dhe mendjemedhenj ,nuk e ulin hunden te punojne c'far do lloj pune .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ne shqiperi ti i le dritat dhe ujin pa paguar
    Ne fakt duhet ti le edhe un pa paguar, por ja qe se bej dot, ndaj mos thuaj Ti..!!!
    Edhe kush tha qe spo punojme cfar do lloj pune!!?? Pse flisni kot? Normale nuk punohet tek dikush qe sa eshte ber "pronar" te te vere kemben ne fyt, sepse e dashur alnosa ktu ska drejtesi ske ku te ankohesh, ndaj edhe kta pronarucet i torturojne puntoret!! Kuptove?
    Mos mendoni se populli ktu sdo te punojne, thjeshte nuk kan se ku!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  4. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •