Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    schatz
    Anėtarėsuar
    01-09-2007
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    22

Filmi Pėrtej diellit.

eshte nje film qe nuk po e gjej dot.se kush eshte regjizori.eshte dhen mbreme ne digitalb.kush e ka par tme jap me shum informacion qe te mund ta mar nga interneti.

Nuk e di se per c'film e ke fjalen po une nuk kam shume qe kam pare nje film me austronau ne nje anije e cila quhej IKAROS II dhe do te shkonin drejt diellit per te leshuar nje bombe sepse dielli do te shuhej.NQS ka ndopak ngjashmeri filmi qe ke pare ti me kete qe them une ateher filmi quhet SUNSHINE...Ne cilin kanal e pe mos e pe gje ne DIGI PREMIER...Pac Fat...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 08-02-2008 mė 13:08

schatz
    Anėtarėsuar
    01-09-2007
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    22

Faleminderit

Ne fakt edhe kete film e pata kerkuar ta shoh ,por nga qe nuk e kisha gjetur e kisha lene.Faleminderit qe ma mundesuat.
    Per filmin qe kisha dashur ne temen time behej fjale per film te huajk.
    Padyshim qe filmi juaj eshte pjese e videotekes time tani sepse jo vetem eshte film shqiptar por dhe nje nga ata qe kam dashur te shoh.Faleminderit.

schatz
    Anėtarėsuar
    01-09-2007
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Nuk e di se per c'film e ke fjalen po une nuk kam shume qe kam pare nje film me austronau ne nje anije e cila quhej IKAROS II dhe do te shkonin drejt diellit per te leshuar nje bombe sepse dielli do te shuhej.NQS ka ndopak ngjashmeri filmi qe ke pare ti me kete qe them une ateher filmi quhet SUNSHINE...Ne cilin kanal e pe mos e pe gje ne DIGI PREMIER...Pac Fat...
    Faleminderit dhe ju per sygjerimin.Ne fakt me eshte sygjeruar ky film per ta pare keshtu qe un nuk di ne mund te jete ky.gjithsesi faleminderit qe me orjentuat po kerkoj ne kete permbajtje.

UR Welcome Harda.Une te sygjeroj ta shikosh ate filmin quhet SUNSHINE dhe une kur e pash me pelq shume.Shikim te kendshem..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Tema tė Ngjashme

1. Vargje nga mėrgimtari Xh.Ferizi
    Nga angert nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 754
    Postimi i Fundit: 06-04-2010, 03:08
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Nė Vėrmicė…Ku shtėpitė mbrohen nga hyjnitė
    Nga Brari nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-12-2008, 18:32
  4. Si mund tė pėrfitosh nga rrezet e diellit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-07-2005, 16:12
  5. Mrekullite shencore te Kur'anit dhe Bibles
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 14:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •