lumturia me e madhe eshte te besh te lumtur njerezit qe te rrine prane..nese une kuptoj qe lumturia e personit qe dua eshte larg meje atehere do e lija te lire sepse do i beja mire vetes dhe atij.
lumturia me e madhe eshte te besh te lumtur njerezit qe te rrine prane..nese une kuptoj qe lumturia e personit qe dua eshte larg meje atehere do e lija te lire sepse do i beja mire vetes dhe atij.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Eshte e lehte ta thuash por me e veshtire ta besh.
Nga ana tjeter ajo qe ne kuptojme nuk do te thote se eshte realiteti, e verteta absolute. Ajo qe eshte me e rende akoma eshte te vesh ne prova ate qe do, dhe qe te do, duke u nisur nga ide te gabuara.
Lumturia eshte tjetri!
Kishte do te thuash.Tani nuk ka fare.
Tjetri eshte lumturia.
Me sa kam vėnė re unė, nė shumicėn e rasteve nuk mund tė ketė lumturi tė njėllojtė tek tė dy. Njėri gjithmonė ėshtė i palumtur dhe rri jo se ka dėshirė, por se e mbajnė tė lidhur tė tjera gjėra. Kjo nuk ėshtė diēka e mirė, por nga nga tjetėr, sado qė tė pėrpiqesh, njeri ideal nuk ka.
Nė kėtė vorbull tė turbullt qė quhet "nė kėrkim tė njeriut ideal", po qė nė tė vėrtetė ėshtė njė spirale e pafund, pėrfshihen shumica e njerėzve tė botės "sė zhvilluar" perėndimore. Pėr ata qė kėmbėngulin pafundėsisht nė kėrkim tė njeriut ideal, pėrfundimi ėshtė pothuajse i njėjtė: njerėz tė hallakatur e tė vetmuar qė e kalojnė jetėn duke u marrė me kafshė, me mace ose qen, tė cilėve u pėrkushtojnė tė gjithė kujdesin e tyre.
complimenti per l'italiano...gjithcka eshte iluzion varet nga menyra si ti e sheh realitetin...
jam dakort me ty ,kur je e dashuruar nuk arsyeton, por arrin nje moment dhe je e detyruar te arsyetosh, te vlersosh cfare eshte e drejte apo e gabuar..nuk mund te krijosh kurre lumturine tende mbi palumturine e dikujt tjeter, sepse do arrish nje moment dhe do kuptosh qe palumturia e tjetrit te ka bere te palumtur dhe ty
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt