mbleserite ??? demode per mendimin tim !!!
mbleserite ??? demode per mendimin tim !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Mbleseri : Injorance , pa aftesi , Etj Etj
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Mbleserite jane gjeja me kot qe ekziston se nuk mund te martohesh me dike qe se njef mire se martesa eshte nje hap i madh qe mund te te ngele peng per gjith jeten.Psh martohet nje vajze me mbleseri edhe na i del burri pijanec edhe e keqtrajton ajo pastaj do ja hedhi te gjith fajin familjes duke i thene qe ju ma gjetet![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Mendime krejtësisht të pa menduara,të pa bazuara.Me keq ardhje lexoj se mblesërinë e quajnë...një tumorr të shoqërisë së sotme.Është komplet e gabuar nga ana logjike e sociale.
Po të dini historinë e lindjes së mblesërisë nuk kini të drejtë ta përcaktoni ashtu.
Mblesëria është si një e trokitur nga dritarja,për të hyrë nga dera në jetë.
Mos i ngatërroni rolin e mblesërisë me interesin mblesëror të dikujt!Është njëlloj me tregëtinë e ndershme dhe kontrabandën!
Unë e kundërshtoj.Nuk e detyron asnjërin askush të marri dikë që nuk e dëshiron.
Meqenese ti e dinke historin e mbleserise ate pse nuk na e tregon e ne te marrim vesh kete histori e te ndryshojme mendim
Ajo qe ka then personi qe ke cituar ti eshte e vertet pasi kan ndodhur histori te tilla , qe familjaret e kan martuar me nje person pa deshiren e vajzes dhe ato kan perfunduar ne grindje e ne ndarje.
Mbleseria eshte per personat qe nuk kan aftesi per te gjet personin e duhur per per tu martuar e per personat qe nuk din te dashurojne .
Thnx.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Deshironi ju prinder ti martoni femijet tuaj me bleseri,atehere ta dini qe femija juaj eshte nje skllav per ate qe e merr,mendoni pak se femija juaj jeton atje se ju e detyruat dhe ska nga tia mbaj![]()
Ndryshe asht ne familet e mdha (te pasura e te njoftura) ata ftojn ne dark dy persona dhe ju thojn , lufta e dashurij ju takon .....
ket ma bani nji famile po ai mashkulli kish pi e kishte ba ne kok qe veq isha e tij, i kishte durt e gjata mrrishin ne krahun tim ....i thash nuk di anglisht sory
dont vorry...
http://www.youtube.com/watch?v=yjnvSQuv-H4
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Mund te them qe ka dal disi nga moda,por vazhdon te mbetet ende nje nga ZAKONET e Shqiptarve.
Mendoje se,praktikohet me shume te ata persona qe u mirbesojne,hallave,tezeve,xhaxhallarve apo kushdo qoft ai apo ajo qe hyne per te ber kete MBLESERI.
Nuk e di,por i`ju siguroje qe: SIKUR TER JETEN TE NGELEM BEQAR,NUK DO PERFUNDOJA KURR NE MBLESERI![]()
Feel the pump √
mirbesojne,hallave,tezeve,xhaxhallarve ....
keta te lartpenmendurit martojn veten e jo beqarin .....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
E shkrova më lartë dhe po e përsëris:Nuk e njihni dhe nuk e dini cila quhet mblesëri.Mos i ngatërroni gjërat sepse e kam sqaruar më lartë.
Mendime krejtësisht të pa menduara,të pa bazuara.Me keq ardhje lexoj se mblesërinë e quajnë...një tumorr të shoqërisë së sotme.Është komplet e gabuar nga ana logjike e sociale.
Po të dini historinë e lindjes së mblesërisë nuk kini të drejtë ta përcaktoni ashtu.
Mblesëria është si një e trokitur nga dritarja,për të hyrë nga dera në jetë.
Mos i ngatërroni rolin e mblesërisë me interesin mblesëror të dikujt!Është njëlloj me tregëtinë e ndershme dhe kontrabandën!
Unë e kundërshtoj.Nuk e detyron asnjërin askush të marri dikë që nuk e dëshiron.
Po të marrim për bazë atë që thotë zotërija më lartë,kemi mjaft raste të cilët janë ndarë edhe kur "janë dashuruar vetë"Dhe po ti analizosh dalin më skandalozë këta se sa ata që kanë lidhur jetën mbi bazën e njohjes miqësore,fisnore,etj.
Ndryshuar për herë të fundit nga Ali Baba Tepele : 13-04-2008 më 11:06
Krijoni Kontakt